reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
amelia- no to będzie przynajmniej wesoło w tym zakładzie...:-D:-D:-D

a ile ma twoja córa? bo suwaczka nie widzę...

carla- nie znam historii ale z tego co zdążyłam wydedukować...to masz szalenie nieprzyjemnego tate i jeszcze mniej przyjemną "macochę" pozwał cię o alimenty??

mało tego może ona w tym łóżku była a ty jej nie widziałaś.....:ninja2:

a my po spacerku....młoda od listopada na dwór nie wychodziła...dobrze zrobi jej takie świerze powietrze. Mam nadzieję że nie długo sanki wyciągniemy

Ostatnia edycja:
reklama
Diablica dokładnie, pozwał mnie o alimenty. Biedaczek bezrobotny, bezdomny. A pracuje, mam oświadczenie jego szefa i zdjęcia jak pracę wykonuje. A jego baba to sucz straszna, nie moja macocha, uwielbia po sądach chodzić bo sama się rozwiodła i z byłym mężem wojuje. Ma za dużo wolnego czasu i knuje, wymyśla. W pozwie takie głupoty wypisała że nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Pozbawiłam go majątku, pozbawiłam go pracy, ja i siostra byłyśmy na jego utrzymaniu a mama nas się wyrzekła... Masakra jakaś. Z całego serca mam nadzieję, że na sprawie zobaczę go po raz ostatni w życiu, nie chcę mieć kontaktu z takich szmaciarzem.

Carla - to jeszcze trochę czasu w nerwach:no:, ta baba to porażka jakaś , żeby dziecko w to wszystko mieszać :no:
Diablica - Maja ma trochę ponad rok , też miałyśmy wyjść na spacer ale tak pada śnieg że nic nie widać:baffled:

Carla współczuje Ci rozprawy w sądzie , jak własny ojciec może tak traktować dziecko... przykre , a ta jego baba to diabeł wcielony, jak strasznie trzeba się nudzić żeby wymyślać niestworzone rzeczy :-( , że też niektórzy nie mogą żyć swoim życiem tylko muszą z buciorami wchodzić w czyjeś.
To ty tak po miodowym dopiero co jesteś :-) . Kuruj się tam, herbatki z miodem i sokiem malinowym
Diablica skutecznej walki z siuśkami, ja z moją narazie walczę żeby nie usypiała mi przy piersi, no jakby ją coś opętało, od 2 tygodni nie chce mi inaczej usnąć! a już tak ładnie sama usypiała, zawsze zwala się na skok rozwojowy więc i ja tak zrobię he,
Pisałyście o tuszach pudrach itp , ja nie mam chyba niczego ulubionego , maluję się tylko na jakieś wyjścia, narazie tych wyjść mam bardzooo mało. Na youTube użytkownik Kasia D ma bardzo fajne porady jak dobrać co do czego . pozdrawiam

Carla masakra, że ludzie są tacy podli ;/ A w dodatku ojciec!! Straszne to...
Mam nadzieje, że się szybko wyleczysz ;)) 3mam kciuki!
Ja sobie fitnessuje już od miesiąca ;) To daje dużo siły i wprawia w dobry nastrój :)

Amelia napisali też że jestem bezduszna, pazerna, że działam za plecami siostry posługując się jej pełnomocnictwem, że nielegalnie jest w Kanadzie... Po prostu ręce opadają. Podejrzewam, że nerwy dopadną mnie w dzień rozprawy, ale jestem dobrej myśli- napisałam piękną odpowiedź na pozew, od groma załączników.
ianka właśnie dopiłam herbatkę i pocę się dalej :) Skąd ja to znam że dziecko przy piersi zasypia, ale uwierz mi że jeszcze za tym zatęsknisz...

carla- olej ich ciepłym moczem....:szok::-D:-D

amelia.- a widzisz i umnie teraz pada śnieżyk....może przejdzie. No ale nam na dzis starczy spacerków. Może jutro wyjdziemy na troszke dłużej. musze zahartować młodą bo przez ostatnie miesiące błąkałyśmy sie po szpitalach....i nie było kiedy wychodzić na zewnątrz. Szkoda mi jej trochę bo w tym roku nawet sanek nie ujżała a co dopiero na nich pojeździć....mam nadzieje że jescze okazja będzie

Hej

U mnie była nawet ładna pogoda,chociaż trochę mokro bo wszystko topnieje.

Carla- współczuję Ci tych przejść i tej baby-pieniaczki. Tez kiedyś taką znałam,procesowała się z każdym kto jej się nawinął i cała radość z tego czerpała.
A jak tam zdrowie dziewczyny? Jak nasze choruszki? Wracacie do zdrowia?

Mnie jakby w gardle drapie już sobie zapodałam herbatkę z miodem.

Dzisiaj od rana nie miałam humoru, nie wiem czy to po tym lekarstwie na tarczycę czy w ogóle. Pomarudziłam Mojemu a ona stwierdził ,ze kupi mi coś ładnego na pocieszenie. I juz nawet wiem co to-piżamka w serduszka i kokardki,taka kusa:-D. Chyba tez i dla siebie ten prezent kupił;-):tak:.
Nie wiem co prawda kiedy mnie w nim ujrzy bo zimno u nas w chacie jak na Syberii.

A jeszcze miałam zapytać-Kazimiera jak tam oko? Byłaś u okulisty?

No i miałam napisać co Mój robi-informatykiem jest i do tego ma jeszcze godziny w szkole.Teraz sie własnie uczy jak ma wyglądać nowy egzamin zawodowy.

Ostatnia edycja:
Witam -
A ja się jakoś dzisiaj, źle czuje - nie dość, że jestem słaba to mi jakoś dziwnie niedobrze....
deszcz padał całą noc - wszędzie ciapa..... :(
pracować mi sie nie chce.... hehe....... już chce weekend....
Pozdrawiam i miłego dzionka :)

reklama
i ja sie witam....pogoda dziś nie nastraja to WIELKICH czynów[czyt.ugotowanie obiadu] co najwyżej do zrobienia kawy :-D

szaro buro....no ale mamy z młodą na to sposób...włączamy eskę albo rmf maxxx i jakoś się wypogadza przynajmniej w domu....iza naśladuje mame jak tańczy dzikie tańce oberwańce i od razu inaczej dzien wygląda:tak:..... trzeba sobie urozmaicać dzień haha

Spokojnej środy.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry