reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar to Cholera wredna miala nie przylazic...:( Kochana glowa Do gory dla kazdej w koncu wyjdzie slonce...trzymam kciuki oby jak majszybciej

KasiaJ dopiero teraz zauwazylam i tez zycze szybkiego powrotu Do zdrowka :tak: slepa jestem dlatego z takim opoznieniem ;)

reklama
Dzięki waszym postom jestem zdrowsza :tak::tak: ale nie dziękuję ;-)

jussastar szkoda, że warunki pracy nie takie jak myślałaś.. kurczę teraz tak ciężko o normalną pracę..
Idź do gina i może on coś doradzi co dalej robić. Trzymam kciuki w kolejnym cyklu!

Trzeba myśleć pozytywnie, przecież starania są przyjemne:-p:-D

Jussastar, bardzo mi przykro.. Wiem, jak mnie to zabolało, a to dopiero 3 cykl, więc co dopiero Ciebie.. Mam nadzieję, że kiedyś i my doświadczymy cudu macierzyństwa. Może za miesiąc, chociaż jakoś nie umiem w to uwierzyć, bo skoro się nie udało teraz, to dlaczego miałby się udać za miesiąc? :P
Idź na to hsg, pewnie, że tak, też bym poszła po takim czasie. A mąż się badał?

butterfly, no niestety zawsze mam problem z popołudniami w pracy, bo nie mam wtedy z kim zostawić synka i muszę angażować rodzinę.

Majdaczek, współczuję akcji z teściem. Nie ma to jak rodzina, która zamiast wspierać, jeszcze sprawia większe problemy :/

KasiaJ, dużo zdrowia! Oby choróbsko szybko odpuściło

Grubson, :( no szkoda, że tym razem nie było pozytywnego zaskoczenia. Za to mamy w tym cyklu ten sam dzień najbliższej @, która, mam nadzieję, się nie pojawi ani u mnie ani u Ciebie :)

Beata, podziwiam Waszą odwagę, dużo szczęścia w nowym kraju życzę :) W Polsce raczej lepiej nie będzie, więc nie ma co tu siedzieć i liczyć na cud.

Jussastar, tak mi przykro, że to nie był dzień dobrych wiadomości :( Trzymam kciuki za następny cykl. Hsg na pewno jest dobrym pomysłem

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, jesteście nieocenione!!

Butterfly - chodzę do Intermedu na Junoszy lub do Gemini na Jutrzenki w zależności którego dnia przyjmuje mój ginekolog (jest albo tu, albo tam :) Polecam, nie ma problemu z zapisem i monitoringiem na NFZ.
Np. dziś się zapisałam z dnia na dzień.

Lisica - teraz zaczniemy 11 cykl. Juz, coś mi lekarz wspominał o tym badaniu, ale chyba nie chcial mnie od razu narażać na takie badanie, wolal najpierw stymulację zastosować.

KasiaJ - a ja zjadłam dziś cały słoiczek dżemu malinowego z czekoladą, kktóry wczoraj zrobiłam :) Podrzuciłabym Ci bo dobre na przeziębienie:)

Grubson - mąż się badał i wszystko w normie. Dostał leki na "podrkęcenie" parametrów tylko (Profertil), w sumie miało zadziałać po 3 miesiącach, więc chyba dopiero w tym cyklu to będzie ;p A czemu teraz ma się udać? Bo w którymś w końcu musi się udać!! :tak:

Niemartwsie - dzięki!No ale dobrze chociaż, że rodzina chce pomagać. A co się konkretnie stało?

Jussastar - to ja chodzę do Sanitasu na hempla też na nfz..i też jestem bardzo zadowolona z mojego gin... jedyny minus to, że czeka się do niego miesiąc albo i dłużej...no chyba że pójdę prywatnie to szybciej mam wizytę...
Grubson - trochę więcej optymizmu kochana:)))
Kasia - super, że już trochę lepiej się czujesz:))) No i tak jak mówisz, starania są baaardzo przyjemne:D

Jussastar, u mnie nic się nie stało, to u Majdaczka była nieprzyjemna sytuacja z teściem. U mnie jest ciężko z opieką nad synkiem, kiedy oboje z mężem jesteśmy w pracy, ale kilka osób z rodziny bardzo nam pomaga i tylko dlatego mogę pracować.

reklama
Annam03, Aschlee przepisałam Was póki co do poczekalni.

Fuma? Jak u Ciebie?

Jussastar kiedy kolejny termin @? Nie wahaj się z hcg, może będzie tak jak u Asi? :-p

Asiu jak się czujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry