reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Butterfly, nie no o optymizmie to nie ma co mówić, to raczej nie mój styl :P:P

Niemartwsie, o widzisz, oby 4 był dla nas szczęśliwym dniem :)

Jussastar, no w sumie, kiedyś musi, może to będzie w przyszłym miesiącu ;)

A póki co... ciesze się z tego co mam :) A mam zdrowie, kochaną rodzinę, nieocenionych przyjaciół no i najwazniejsze - wspaniałego męża. Widział dzisiaj jak przeżywam i mi zdradził, ze ma dla mnie niespodziankę - pod koniec miesiąc zabiera mnie gdzieś na weekend :):) Ale nie wiem gdzie :D:D Cudownie, bo przynajmniej nie będę się zastanawiać czy mam jakieś objawy, czy nie mam, czy testować czy nie.. Ominie mnie to całe dziadowskie czekanie :D Nie mogę się doczekać :P

Lisica
, dzięki za przepisanie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Normalnie spac nie moge bo moj Maz z kumplem oglada mecz i tak sie jaraja ze szok:szok::baffled: jak dzieci:-p

Lisica ok niech bedzie ta poczekalnia...ale ja tam czekam na kolejna @ 30.07 nie robie sobie nadziei;-)

Lisica- no wlasnie hehe jutro wydebie to skierowanie chocby nie wiem co i moze akurat zaciaze w miedzyczasie:) przepisz mnie na @ 6 sierpnia:)

Grubson- ja na swoje zycie tez nie moge narzekac. mam.najwspanialszego.meza na swiecie:)

Ash- u mnie taka sama.sytuacja hehe:)ale sie tez wkrecilam.

Butterfly- ja dlatego nie chodze do Sanitasu bo za dlugo sie czeka.

Niemartwsie- aa to cos zle zrozumialam.

Jussastar chyba tez sie wkrece bo nawet corka chce ogladac bo tatus z kolega krzycza ciagle gol :-D wiec skoro juz ja obudzili...

Dobra uciekam do lozeczka starac sie zasnac.Milej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Jssastar, i tego się trzymajmy, w końcu przyjdzie na nas czas i będziemy najlepszymi mamami naszych wyczekanych dzieciątek :)

Haha logika mojego męża jest cudowna - stwierdził, ze tak w sumie to nam się nie udało dopiero 1 raz :D No bo przecież za 1 podejściem w ciąży byłam, więc się udało, 2 cykl był po poronieniu i od początku porąbany, przez cały plamienia więc był z góry skazany na porażkę i się nie liczył no i teraz niby 3 cykl ale tak naprawdę to 1 z szansą, bez sukcesu :D:D:D

I z tym nastawieniem idę spać :D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry