reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam się z rana :)
Dziewczynki zaczynające kolejny cykl kciukaski zaciśnięte i trzymamy się jednej myśli, że o jeden cykl bliżej do fasolinki :)
Ze wszystkimi staraczkami i już brzuchatkami jestem myślami :)
Tak wcześnie, a już gorąco się robi :O , przede mną kolejny zalatany dzień ;)
Udanego dnia wszystkim życzę :***

reklama
Dzień dobry laseczki:)
Witam się z rana kawką:) images.jpg
Grubsonku, wreszcie zawiało od Ciebie optymizmem:D Widzisz, jak chcesz to potrafisz...:) :tak:
Aschlee wyspałaś się???:D Jak dobrze, że mój mąż nie jest fanem piłki nożnej:D
Jussastar no niestety to jest minus, ale mam tam mojego gina, którego za nic w świecie nie wymienię:D ;)
Beata kciuki się dziś przydadzą...
No i u mnie nadszedł ten dzień, w którym jest planowana @... jak idę do ubikacji to jak na ścięcie... masakra jakaś;/ :angry:

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 64
Hej.
Aschlee przepisałam ;) kilka razy pytałam o kolejny termin ale nic nie pisałaś, stąd ta poczekalnia ;)

U mnie temp w górę, jaka szkoda że nie mogę jej brać na poważnie :-p ale przed aplikacją luteiny zauważyłam jakieś beżowe plamienie więc czekam na @. Może szybko przyjdzie, oby ;)

Witam. Nie mówię dzień dobry, bo raczej ten dzień dobry nie będzie. Dziewczyny u mnie chyba nic z tego nie będzie :-( Jestem na 3 dni przed spodziewaną @, dzisiaj rano temperatura mi spadła, więc postanowiłam, że zrobię test, miałam tylko taki 20mlU/ml, bo czulszych nie ma u nas w żadnej aptece. I nawet nie ma cienia :wściekła/y: Więc pewnie nic z tego w tym cyklu. Pawiem wam, że pomału tracę już na to wszystko siły i to nie chodzi tylko o nasze starania. Od jakiegoś czasu mamy wszystko pod górkę. W pracy stres, w ogóle nienawidzę tej roboty, ale nie chcę z niej rezygnować, bo wtedy będziemy musieli zrezygnować ze staranek, aż znajdę coś nowego. Od kilku miesięcy jestem strasznie przygnębiona i gdyby nie moi 3 mężczyźni to pewnie popadłabym w jakąś depresję :-(
Nie martwiłabym się tym testem, bo w końcu dopiero za 3 dni mam dostać @, ale martwi mnie ta temperatura. Nie rozumiem tylko tych objawów, bolą mnie strasznie piersi, szczególnie sutki, podbrzusze, wcześniej jajniki. Ja wiem, że wszystko mogłoby być oznaką zbliżającej się @, ale Ja swój organizm obserwuję już od listopada tamtego roku i mogę powiedzieć, że już go trochę poznałam. Miewam podobne objawy przed @, ale nie, aż tak intensywne. Nigdy wcześniej przed @ nie bolał mnie tak brzuch, żebym musiała brać nospę. Nie wiem już co o tym myśleć. Straciłam już chyba całą nadzieję.

moniusia a na jaki temat Ci nie odpisałam? Jeżeli tak było, to bardzo Cię przepraszam i postaram się to naprawić, tylko napisz o co chodzi.

jussastar przykro i trzymam kciuki za kolejny.

Malinka witaj, napisz coś o sobie.

grubson ale zawiało od Ciebie optymizmem, to mi się podoba :-) I słuchaj męża, bo on bardzo mądrze mówi :-D

Lisica dalej kciuki zaciśnięte, może w Tobie nadzieja na II kreseczki.

Ostatnia edycja:
Majdaczku wiem co czujesz, ja też tak miałam przed poronieniem, każdy kolejny nieudany cykl mnie coraz bardziej przybijał... A gdy wreszcie się udało to kolejny ból po stracie... Dlatego ja już podchodzę do starań z dystansem. Owszem, chciałabym żeby się wreszcie udało, ale potrafię też wyluzować - nic na siłę, bo nie jest sztuką stworzenie bariery psychicznej. Wiem że takie odcięcie się od tego nie jest proste, ale spróbuj. W końcu się uda :)

Butterfly no właśnie, czas na ciebie z testowaniem :tak:

Laski bylam u gina. Znow dal mi clo mo ze nie moge chodzic na monitoring... zla jestem bo dzis obsluzyl wszystkie pacjentki tasmowo. Byly 3 przede mna i kazda po 5 minut i ja tak samo. Pytalam o hsg- powiedzial tak tak koniecznie, ale powiedzial ze po wakacjach, ze mam wylaczyc glowe i nie myslec o zachodzeniu w ciaze...

Widzisz Grubson - na prawde nie jest zle. Statystycznej parze zajmuje od 6 do 12 miesiecy zajscie w ciaze.

Butterfly- a do kogo chodzisz jesli mozna spytac?ale @ przyszla czy nie?

Lisica- mam nadzieje ze to to:)

Majdaczek- nie poddawaj sie, jeszcze test moze nie wyjsc. Ja juz nie wierze zadnym objawom, mialam juz i nudnosci i czeste siku i bol sutkow, jajnikow... i nic to nie znaczylo... ale wierze ze jak beda te prawdziwe to beda na tyle inne ze bede wiedziala ze to jest to.
Malinka- a spoznia Ci sie @?

Beata- rownie milego dnia:)

Mam pytanko do dziewczyn, które mierzą temp. Do jakiego poziomu musi spaść temperatura przed @ jeżeli nie jest się w ciąży? Czy jest to jakaś reguła, czy po prostu jeżeli spadnie na kilka dni przed spodziewaną @ o kilka kresek to już nie ma nadziei na ciążę?

Jussastar, ja chodzę do dr Janusza Goldiszewicza:) A @ póki co nie przyszła...
Lisica, o ile @ nie przyjdzie dzisiaj to testuje jutro...
Majdaczek, nie trać nadziei, poczekaj do terminu @, a termometr wyrzuć:)

reklama
Majdaczek zazwyczaj jest tak, że jeśli spadnie poniżej tej czerwonej linii to można spodziewać się @. Niemniej jednak nie zawsze, znam przypadki że odbijała po spadku w górę na kilka dni przed terminem i @ nie przychodziła ;) ty masz jeszcze 3 dni tak? Wszystko się może zdarzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry