• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda ja też nie jestem pedantką ale jak gary stoją dzień dwa trzy.. to już człowieka zaczyna szlag trafiać..

Idę sobie zrobić frytki bo taka ochota mnie na nie naszła.. :-)

reklama
o kurcze frytki, też chcę!!!

Mag no przejżeć Cię nie było trudno :)
ja nie chce latkacji, odstawiam to piwo
a tak a`propos bólu piersi to mąż ma zwyczaj zarzucania na mnie ręki w nocy, a tu jak nie trafi na piersi to na brzuch (a to mdłości wywołuje) i w końcu stwierdził, że tak Go odpycham, że chyba nie jest mi już potrzebny :-D

hej laski w koncu mam wolne az 3 dni nie wierze oby plany sie nie zmienily:P
dzis sobie jade z nad morza bo bylam po wode % prosto z polski hihi i nagle patrze sobie w pepek bo mnie swedzial zagladam sobie pod kolczyk i co tam znalazlam swiezo wbijajacego sie kleszcza:P masakra panika w oczach ale na szczescie udalo sie go szybko pozbyc:)

Atan- w poznaniu bede gdzies kolo 14-17 lipca do 4-6 sierpnia wiec chetne zapraszam:)

Ale mnie moj chlop ostatnio irytuje:/ jest jakis dziwny strasznie marudny zlosliwy i az mnie irytuje jego gadanie i jak sie glupio usmiecha jak mi dogryzie musze cos konkretnego wymyslic i mu dopiec tak ze mu w piety pojdzie jak narazie zero obiadkow sniadanek bede zolza straszna....

a tak to co sie dzialo przez dwa dni co mnie nie bylo?? jutro bede miala wiecej czasu dla was:) w koncu

Zmykam dziewczynki, zrobić sobie lekką kolacyjkę. Może się później odezwę ;-), ale to zobaczę, bo mam problemy z kręgami szyjnymi i gdy zbyt długo siedzę to odczuwam ból, dlatego muszę się na troszkę położyć...

malutka to idz lezec,
ale mi narobilyscie ochoty tymi frytkami :) ojoj ja tez bym zjadla jak narazie wciagnelam cale opakowanie malinek :) takie pysznosci ze oo :) dobrzeze wzielam 2gi dla M. :)
u mnie pada... a bylo tak ładnie. M. jak nie było tak nie ma i cały hego wolny dziń mija a on u teściówki siedzi... ojoj :(

a ja chodze do gin do medicover, miałam robione USG dopochwowe i sutka, oraz badania krwi (różyczka) no i cytologie

a ja chodze do gin do medicover, miałam robione USG dopochwowe i sutka, oraz badania krwi (różyczka) no i cytologie

Ale tam się chyba płaci, prawda??? Możesz coś więcej na ten temat napisać??? ;-)

Nikogo tu nie ma :-( a ja miałam taką ochotę porozmawiać :-( Ok może póżniej ktoś będzie, a teraz idę poleżeć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć kobietki chwilę mnie tu nie było a tu prawie 60 stron do nadrobienia. Czy może mi któraś z Was krótko napisać co się działo - nowe fasolki, nowe koleżanki, jakieś inne nowości ;)

O widzę już jedną nową koleżankę i w dodatku moją sąsiadkę - witaj K&M :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry