Sil siedź tutaj, gdzie pójdziesz, wszystkie się wspieramy.
K&M Gratuluje kochana, przynajmniej coś dobrego od rana dziś na forum, :*. Ciąża kochana nie jest słaba, tylko wczesna więc stężenie hormonu jest jeszcze małe. Jakbyś test powtórzyła za kilka dni to zobaczysz, że kreseczka druga będzie bardzo mocna :-) Jeszcze raz wielkie GRATULACJE :*:*:*:*
Dziewczyny dajcie spokój, pożegnania, powroty, nie ma to sensu. Jest się tam gdzie się czuje dobrze.
Kasiu. Natko, ja się nie poczułam urażona z powodu Twojego wpisu, ale nie mniej jednak sądzę, że innych dziewczynom trzeba w jakiś sposób to zrekompensować a przynajmniej przeprosić. Dziewczyny przychodzą tutaj by mieć wsparcie w staraniach, więc jeśli im się uda, to chcą się z tym szczęściem z wami podzielić. Bo przecież takiego szczęścia nie można zabierać całego dla siebie, tylko dzielić się nim trzeba z tymi dziewczynami, które pomogły i siedzą na tym wątku.
I uczulam dziewczyny wszystkie na przyszłość, nie piszcie takich bolących słów, bo któraś odbierze to opacznie i będzie złość, płacz i lament. Najlepiej na ten jeden dzień zostawcie forum i wróćcie na następny z nową i świeżą energią.
Wiem, jak czasem może boleć kolejna informacja o ciąży innych, no ale jestem zdania, że jeśli każda staraczka dalej siedzi na tym forum po tylu dobrych wieściach to znaczy, że są twarde i walczą o swoje fasolki.
I błagam nie róbcie takich rzeczy na forum, bo przeciągnę przez nogi i pasem po dupie będę lać.
I może warto zakończyć ten temat, bo nie ma sensu jak widać dalej go ciągnąć co? Nie mam racji?