• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

K&M GRATULACJE.!!!!!!!!!! dawaj fotkę testu :-)
Magetna przykro mi bardzo i tulę cię bardzo mocno ;** Wróć jak już wszystko sobie poukładasz i będziesz już na siłach żeby znowu tu zaglądać. Cały czas jesteśmy z Tobą i czekamy na ciebie.!!!!

A ja mam pytanie odnośnie temp. czy jak zmierzyłam 40min wcześniej niż zwykle to mam coś do niej dodawać czy odjąć.??

reklama
K&M u mnie też, nawet po terminie @ wyszła jasna kreseczka, tak więc głowa do góry i GRATULUJE ci kochana!!

Sil przestań... nie przejmuj się słowami TYLKO jednej forumowiczki a tym bardziej ze sprostowała swoją wypowiedź. Nie będę się wypowiadać za wszystkie ale dla mnie bardzo ciebie brakuje. Już nie raz służyłaś mi dobrą radą i pewnie jeszcze nie raz będziesz. Bardzo nie chce żebyś zniknęła... a my przecież jesteśmy tu również i dla ciebie. Więc jeśli masz jakiś problem wal śmiało!

K&M kochana moja GRATULUJĘ Ci z całego serca!
Nie zastanawiaj się czy pisać czy nie, przecież to i Twój wątek!
Jeśli jest słabsza to co z tego, leć na betę i będziesz miała wszystko czarno na białym ale myślę, że spokojnie można ci gratulować.
Fifka trzymam &&&& żeby było wszystko ok., musi byc dobrze i już. Ciocia Skarpeta to mówi!

Dziewczyny dajcie już spokój. Nie ma się co obrażać oburzać itd. trzeba każdego zrozumieć; tą dziewczynę , która stara się i ma doła a także ciężaróweczkę cieszącą się ale mającą chwilowe problemy i biorącą wszystko do siebie. Forum ma nam pomagać, zbliżać, pocieszać a nie poróżniać.
Ciężarówki nie odchodźcie tylko dlatego, że jedna z dziewczyn miała gorszy dzień i cos palnęła, co zabrzmiało inaczej niż powinno.
Nie trzeba wszystkiego brać do siebie i się obrażać.

Sil siedź tutaj, gdzie pójdziesz, wszystkie się wspieramy.

K&M Gratuluje kochana, przynajmniej coś dobrego od rana dziś na forum, :*. Ciąża kochana nie jest słaba, tylko wczesna więc stężenie hormonu jest jeszcze małe. Jakbyś test powtórzyła za kilka dni to zobaczysz, że kreseczka druga będzie bardzo mocna :-) Jeszcze raz wielkie GRATULACJE :*:*:*:*

Dziewczyny dajcie spokój, pożegnania, powroty, nie ma to sensu. Jest się tam gdzie się czuje dobrze.
Kasiu. Natko, ja się nie poczułam urażona z powodu Twojego wpisu, ale nie mniej jednak sądzę, że innych dziewczynom trzeba w jakiś sposób to zrekompensować a przynajmniej przeprosić. Dziewczyny przychodzą tutaj by mieć wsparcie w staraniach, więc jeśli im się uda, to chcą się z tym szczęściem z wami podzielić. Bo przecież takiego szczęścia nie można zabierać całego dla siebie, tylko dzielić się nim trzeba z tymi dziewczynami, które pomogły i siedzą na tym wątku.

I uczulam dziewczyny wszystkie na przyszłość, nie piszcie takich bolących słów, bo któraś odbierze to opacznie i będzie złość, płacz i lament. Najlepiej na ten jeden dzień zostawcie forum i wróćcie na następny z nową i świeżą energią.
Wiem, jak czasem może boleć kolejna informacja o ciąży innych, no ale jestem zdania, że jeśli każda staraczka dalej siedzi na tym forum po tylu dobrych wieściach to znaczy, że są twarde i walczą o swoje fasolki.
I błagam nie róbcie takich rzeczy na forum, bo przeciągnę przez nogi i pasem po dupie będę lać.

I może warto zakończyć ten temat, bo nie ma sensu jak widać dalej go ciągnąć co? Nie mam racji?

K&M wrzucaj testa kochana i daj się nam pocieszyc twoim szczesciem:):)
ciaza wczesna a nie słaba...wiec wszystko bedzie super i za 3tyg juz bedziesz mogła oglądac swoja fasolke na usg....

zobacz mojego testa z dnia spodziewanej @ jaki słabiutki..
http://cfstatic.babyboom.pl/forum22/editor/attach.png

a ciąża konczy 9 tydzien i ma się swietnie wiec odcien krechy nie ma nic do rzeczy...:):)

Załączniki

• DSC_5335.jpg
    DSC_5335.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 46
K&M gratuluję serdecznie :)

I popieram Dziurkę i Ael, żeby temat zakończyć, przy czym: Nie napadajcie na Kasię, ja sobie z nią wszystko wyjaśniłam i jest ok. Sama odeszłam na moment, by Was nie zadręczać moimi problemami, bo i po co Wam stresy. Żadnej niepotrzebne. Każdej oddzielnie i wszystkim na raz dziękuję za słowa powyżej :)

Widzisz KM test Soglam? Tak z reguły wychodzą testy, przeddzień @, albo w spodziewanym terminie. I natężenie tej kreski zależy tylko i wyłącznie od stężenia hormonu. Dlatego nie masz się co martwić. Jest druga kreseczka ciesz się spokojnie, ale bez szaleństw :-) Jutro jak Twój kupi Ci test to kreska będzie mocniejsza. HCG przyrasta do 9/10 tygodnia ciąży (jakoś tak). Więc naprawdę nie masz się czym martwić, że słaba kreseczka, a swojego w jego niewiedzy wyprostuj :-)

Sil no ale Ty po to nas masz by nas zadręczać :-D Pisz pisz co Ci na wątrobie leży, jakie masz problemy, bo kto inny Cie wysłucha jak nie koleżanki z forum.

A ja mam zgaaagęeee, choleraa jednaaa maaać.

Aaaaa i jeszcze jedno, odradzam wam dziewczyny rejestrowanie i w ogóle wchodzenie na forum miau.pl!!!

Ostatnia edycja:
Ael masz racje - wydaje mi sie ze wszytsko zostalo wyjasnione i teraz jak ktos przyjdzie po chwilowej nieobecnosci i zaczie czytac to nie wygadlada to dobrze, a przeciez tu jest tak milo i sympatycznie bo Wy jestescie sympatyczne i pomocne :)
Dziekuje za cieple słowa i gratulacje :) ciesze sie ;) a zdjecie wrzuce moze jutro bo dzis w pracy nie mam kabla do telefonu i nie mam jak wrzucic, jutro zrobie jeszcze jeden test dla pewnosci mojego M. no i swojej - jak dla mni to kreska byla wyrazna nawet bardzo, Atanek miala o wiele bledsza niz moja a przeciez jest :) wiec ja tez ;) no i ten tez bardzo slabiutki to maja przy Waszych to krecha gigant ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry