Aelreda
Fanka BB :)
Rycz, krzycz, jak masz coś bardzo starego i brzydkiego z zastawy pieprznij o podłogę. Pomaga! A takich emocji nie wolno kumulować w sobie, bo człowieka szlak weźmie.Laski...szlak mnie trafia, nerwowa jestem i bedę ryczała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rycz, krzycz, jak masz coś bardzo starego i brzydkiego z zastawy pieprznij o podłogę. Pomaga! A takich emocji nie wolno kumulować w sobie, bo człowieka szlak weźmie.Laski...szlak mnie trafia, nerwowa jestem i bedę ryczała.
Jak to co, pewnie fasolka!Dziura co tobie?![]()

.. brudny, padł jak zabity spał chyba ze 2 dni
ale znów zaczął wychodzić, mówie ,prześle wam chip ( takie coś wielkosci ziarnka ryzu z danymi wszczepiane pod skórę na karku) i zachipujecie go.. :-) mama się zaśmiała, kot zniknął, ja już wq.. bo nic się nie nauczyli.. kot wrócił, z wygoloną d***ą
chyba się sąsiedzi od kotek wqrzyli :-)
Dziurko chodź popłaczemy razem;-)
i bądź tu mądry
wraca, patrzy na mnie i: 

aż mi się oczka spociłyDziurko chodź popłaczemy razem;-)
powiem Wam jeszcze coś: mój mąż nie lubi dochodzić w środkui bądź tu mądry
a, żeby było śmieszniej, kiedyś doszedł, poleżał chwilę i poszedł a ja dalej w łóziuwraca, patrzy na mnie i:
- a Ty nie idziesz do łazienki?
- nie a po co?
- no bo po co będziesz je trzymać? przecież nie masz płodnych![]()
Ja Ci radzę naprostuj małża, bo to już jest chore jak on się czasem zachowuje.

Najlepiej to TAK! Ale uwiąż dobrze, by nie mógł się oswobodzić i z pełną pewnością dać mu dokładny wykład na temat starań i wytknąć KAŻDY błąd jaki popełnia, akcentując oczywiście. Faceci mają wielkie ega które łatwo urazić wywalając każdy ich znaczący błąd. Posłucha, przemyśli i powinien się zmienić. A po takim wykładzie zgwałć go, połóż się i powiedz a teraz niech armia działa. Czy są płodne czy nie, niech się przyzwyczaja.tylko jak? :-( mam go do łóżka przywiązać?![]()