• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka super te twoje fretki :-) Ja muszę swoich chłopaczków wykastrować bo za bardzo się ganiają i bzykają :-D. Przez chwilę się zastanawiałam czy kiedyś sobie nie zakupić fretki ale z tego co piszesz to raczej nie :-p.
Atan świetne zakupy a brzusio jaki kochany :-)
Fifka ja też na podudzie mówię pałka. Jakoś mi to bardziej pasuje. ;-)
Ewika jaka piękna księżniczka. Pozazdrościć. :-)
Madziulek &&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki za kolejny cykl a mężuś ci super prezencik zafundował :-)

A ja dziś dywan uprałam Ł i trochę się namachałam ale cieszę się jak głupia bo w końcu nam się udało to zrobić bo się już trochę zbieraliśmy.. :-)

Donia wygląda to jak... hm... biały gęsty budyń... taki troszkę galaretowaty... aj jak mi czop odszedł to znaczy ze pewnie rozwarcie postępuje... :szok: Całe szczęście nie jest zabarwiony więc może nie odszedł cały...

Klari w domu w porządku... ale zeby sprzedawca nie wiedział co do podudzie? :rolleyes2: A no fretki są cudowne ale to zwierzęta nie dla każdego... ja sama po tych moich wariatach będe się 100 razy zastanawiać czy kupić później kolejną....

Ale mam stracha z tym czopem... :no:

Fifka śliczne te Twoje rozrabiaki :-)
Wiadomo coś o Iwasku ???

ale mi się dobrze spało przytuliłam się do męża po obiadku i nie wiem kiedy odpłynęłam :-p a teraz sachara w gębie ... dobrze,że zimne piwko w lodówce hihi dossałam się :laugh2: a teraz herbatka stygnie :-D

Ostatnia edycja:
fifka to Ty się chyba jednak rozpakujesz przede mna. Tak bez czopa to chyba max 2 tyg. można chodzić...:confused::confused:

pyscek zimne piwko z lodówki :baffled: serca nie masz.... też bym łyknęła, choć troszkę :nerd:

Witam WAS Kochane:):):) Widzę, że wszystkie w zaskakującym tępie się wypakowujecie :):):) zaraz tu nikogo nie będzie:( Dziewczyny ja was staram się czytać na biężąco , ale jest to bardzo trudne:) Ja sie czuje dobrze , maluszek też, ale mam L-4 lekarz powiedział że mam stresujacą pracę i mam leżeć i odpoczywać, bo to jest jedyny czas w którym kobieta ma czas tylko i wyłącznie dla siebie:) Wiec siedze w domku wczoraj zawiozłam L-4 do pracy mam na 1 miesiąc, później sie zobaczy.
Co dziś gotowaliście na obiad ....??? nie mam pomysłu na jutro?:):):)

Donia chodź :-) dam Ci nawet dwa łynie :laugh2: m28.gif

Ostatnia edycja:
Pyszczku smaka narobiłaś ale teraz juz nie pojade po piwko bo sie wykapalam i na comedy central ogladam straszny film :)
A do tego wszystkiego D oznajmil mi ze 28 idziemy na zabawe, ale sie ciesze jak nie wiem co :) Uwielbiam tańczyć ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry