• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek Ty jesteś następna w kolejce do wierszyka więc się staraj ;-))) bo maxymalnie w lutym chce opisać Ciebie już mam rym fajny :P
o jacie :szok: to muszę ubłagać gina na wizycie o leki na szybkie wręcz błyskawiczne jajeczkowanie hahaha ... no zobaczę Pani poetko co da się zrobić ... po prostu muszę faceta co drugi dzień bałamucić :-P

leze i mam dzis wyjatkowo dobry humor niewiem czemu.. ;-)ZROBILAM maly pozadek w pokoju co do remontu barek opróżniony i siatka smieci poszla ;-) wczoraj tez siatke wyrzuciłam ;-) a wczoraj odkrylam ze smażonego nie moge jesc bo musiałam zwymiotowac tak mi stalo na żołądku.. ale dzisiaj wszystko oki ;-) a amelka czesto sie wypina ;-)

pyscek a co do twojego wykresu to mi sie zdaje ze w 32dc mialas owulacje ale moge sie mylic...

Ja uciekam spać bo usypiam Dobranoc ;*** :-)
Jutro cały dzień na uczelni od 8.00 do 21.00 :wściekła/y: i między 3 zajęciami przerwy kilku godzinne :wściekła/y:

Mam nadzieję, że jak jutro tu wieczorem zajrzę to już będą jakieś wieści od Iwaska i She :-)

reklama
leze i mam dzis wyjatkowo dobry humor niewiem czemu.. ;-)ZROBILAM maly pozadek w pokoju co do remontu barek opróżniony i siatka smieci poszla ;-) wczoraj tez siatke wyrzuciłam ;-) a wczoraj odkrylam ze smażonego nie moge jesc bo musiałam zwymiotowac tak mi stalo na żołądku.. ale dzisiaj wszystko oki ;-) a amelka czesto sie wypina ;-)

pyscek a co do twojego wykresu to mi sie zdaje ze w 32dc mialas owulacje ale moge sie mylic...

hihi czyli porządki pełną parą przed remontem :-) a co do owu to nie wiem czy miałam, jeśli tak mówisz to było by dobrze bo przed i po było przytulanko :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry