• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

madziulek zobaczymy bo jeszcze nic nie zaplanowane ;-) albo ja nic niewiem o tym ;-)
Ael no dokladnie nerwy nam zdziera tez czekalam na wiesci co i jak z iwaskiem ahh.. biedna meczy sie...

reklama
witajcie kobietki
wiecie co?obudziło mnie dzisiaj w nocy ukłucie jajnika, teraz zaczęło mnie bolec całe podbrzusze, mam wrażenie, ze bolą mnie oba jajniki, ale lewy czasami kłuje, czuje sie tak jakbym za sekundkę miała dostać @ a to nie możliwe. Troszkę się martwię, nawet jeśli owulacje miałam w sobotę, to przecież za szybko na jakiekolwiek objawy a ja jestem potwornie zmęczona, zasypiam w dzień i rano jestem taka głodna...

Cześć dziewczyny....

Ale Iwasek ma przeżycia z tym porodem.... bardzo jej współczuję, bo chyba każda rodząca chciałabym, aby ten etap szybko przeszedł i aby mogła ciszyć się dzidzią... a ona czeka i czeka....

Ja już w pracy, ale jak coś będę Was tu podglądała.... :-)

Cześć Kobietki :-)
Ja dzisiaj jestem w pracy, ale jestem tak potwornie zmęczona, ze ledwo na oczy patrzę. Całą noc wojowałam z moim mężem, wczoraj rana zaczęła się paprać i całą noc go bolało, a ja się martwiłam i spać nie mogłam. Zaraz zaczynam dzwonić po lekarzach czy to normalne i co ewentualnie z tym robić. Muszę w weekend wypocząć, bo jak mnie lekarz w poniedziałek zobaczy to mnie do szpitala pośle :-(

Dzięki Sun. Kurcze dawno tak zmęczona nie byłam :-(
Ok dodzwoniłam się do chirurga, po pracy mam przyjechać po antybiotyki dla Zbyszka, oby to pomogło i ta noga zaczęła się fajnie goić.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry