• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
madziulek gratuluje Auta ;-) fajny prezent ;-)
fifka ojoj az sie wystraszylam jak przeczytalam o tym czopie ... trzymaj sie kochana :*&&&& z tego co wiem to na 2-3tyg wczesniej czop odpada czasami..
a ja zrobilam pozadek w lekach i spakowalam mala kosmetyczke do szpitala mam tam szczoteczke plyn do higieny szampon zel do mycia masc na brodawki paste do zebow

No ja tez mialam po pracy sie kimnac ale nie dalo rady... Jutro na zakupy przed praca ide, wiec troche zaszaleje ;)
No Atanku ciesze sie bardzo, moje cc wymienilam na punto, bardzo mi sie podoba, tym bardziej ze w gazie jest wiec troszke taniej, niz na benzynke ;)
A jeszcze bardziej bede sie cieszyc jak pojedziemy na ten 3-dniowy wypad nad morze, mam nadzieje ze wypali :tak:

Ostatnia edycja:
Co miasto to obyczaj :-D Ja kiedyś w Tomaszowie Mazowieckim chciałam kupić podudzie z kurczaka (dla fretki która akurat ze mną podróżowała) Podchodzę do lady i mówię:
-jedno podudzie z kurczaka
-co?
-Podudzie jedno.
-ale ja pani nie rozumiem...
-P o p r o s z e p o d u d z i e k u r c z a k a...
-Proszę pokazać... - pokazuję a sprzedawca
-To trzeba było powiedzieć ze chodzi o pałkę!! :-D

Pierd*le... pałkę... pałka to on sam jest...

Usmialam sie po pachy!!!!!! Boskie!

Witam dziewczyny ;-))

Pok gratuluje, zaraz się za wierszyka biorę :-p

Uff! Myslalam juz, ze zapomnialas... Tak sobie cichutko siedze i ńic nie mowie ale wierszyk to mi sie nalezy chyba? ;) jestes kochana!

Madziulek! Piers do przodu, glowa do gory k kierowńica do rak! Uda sie w najmńiej oczekiwanym momencie :) obiecuje!

Fifka - ja bladego nie mam pojecia jak bardzo powazna jest sprawa z czopem ale brzmi niezle! Az mi ciarki przeszly.

Ael! Nie chrzan o zlych matkach kokietko jedna, bo slow mi brak! Przywoluje do porzadku!

Ja normalne chodze spac o 1/2 a dzis juz padam i oczy mi sie zamykaja.
nie wiem ile jeszcze pociagne, wiec na wszelki wypadek dobranoc :)
jeszcze raz dzieki za wszystko! Jestescie wszystkie razem i kazda z osobna po prostu fantastyczne!!

Widzę, że tu dziś cisza ale może i w sumie dobrze bo jest szansa na nadrabianie ;-)
Magda to teraz odpoczywaj i się nie przemęczaj.!! :-)

Dobrze, że ja nie piję to mi nikt tu smaka nie narobi he he i że mam taki wypaczony smak do jedzenia :-p
I co tam u Iwaska słychać. Ma ktoś jakieś wieści.??

reklama
Wierszyk pod suwaczkami moimi :-)

Jest styczeń, rok 2012 się rozpoczął
Nasza soglam dwie kreski zobaczyła- nie mogła uwierzyć własnym oczom
Teraz kciuki mocno zaciskamy,
niech ta fasolka mooocno trzyma się mamy
Pok tak długo się starała
i od Boga/losu
niespodziankę pod serce dostała
Wszelkie obserwacje, starania trochę olała
Na wieść o ciąży ze szczęścia oszalała

Na nowe fasolki nadal czekamy,
więc do roboty dżentelmeni i damy
biggrin.gif

Dalszy wierszyk dalej napiszę i wszystkie zaciążone radośnie opisze,
ale , ale długo czekać na nowe fasolki nie zamierzam !
więc szybko, szybko.. gotowe ? Na start ! Czas już odmierzam !
biggrin.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry