• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A po co? Ty sie bzykaj ty masz plodne, nie ja!!!! Moze chomik spi i ci nie przeszkodzi w zapladnianiu. Ja juz mam wolne od bzykania, po owulce juz. Ala zaraz zaraz, ty chyba tez juz po 8dc mialas kilka dni temu:-D ha ha ha ha ha ha ha

reklama
A po co? Ty sie bzykaj ty masz plodne, nie ja!!!! Moze chomik spi i ci nie przeszkodzi w zapladnianiu. Ja juz mam wolne od bzykania, po owulce juz. Ala zaraz zaraz, ty chyba tez juz po 8dc mialas kilka dni temu:-D ha ha ha ha ha ha ha
.........
Już....ciasta.....ode.....mnie.......nie.....dostaniesz...... :dry:

Cos czuje jaga ze bedziesz musiala sie nauczyc piec bo aerleda tez dla cibie nie upiecze:no:.
Ja mam lepiej bo umiem piec, ale ty biedulko to sie chyba zalamiesz...
Skad wiesz ze nie umiem???? Jak bede miala czas i rzuce robote to taki tez upieke, dla mnie no problem

reklama
Zdolnosci plastyczne sa a lukier sie naucze, ja nie widze problemu, skoro ty sie nauczylas, to i ja sie naucze...
Ale lukier to nie łatwa sprawa :-P. Tak Ci za suchy wyjdzie!

Aelreda,jak ci sie macica po biochem w 2 dni oczyscila to juz we wszystko jestem w stanie uwierzyc :-D buziaczek dla ciebie, zycze 2 kreseczek!!!
Ależ Ty się ładnie Jago podlizujesz :-D No dobra zrobię Ci torta na urodziny jako, żeś z Wrocławia :P.
Ale prędzej chciałabym zobaczyć u Ciebie dwie krechy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry