• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pysznosci jakies tu planujecie kochane?? ja przyszlam sie do was odstresowac... faceci to dziwny gatunek ja chyba mojego dzis udusze:-( jestem tak na niego zla tu reszta przeprowadzki nic do konca nie zrobione a ten z kolegami sobie pije i odstresowuje sie wrr chyba beda ciche dni a mialam taki dobry humor i gad paskudny mi go zepsol

reklama
pysznosci jakies tu planujecie kochane?? ja przyszlam sie do was odstresowac... faceci to dziwny gatunek ja chyba mojego dzis udusze:-( jestem tak na niego zla tu reszta przeprowadzki nic do konca nie zrobione a ten z kolegami sobie pije i odstresowuje sie wrr chyba beda ciche dni a mialam taki dobry humor i gad paskudny mi go zepsol
BIERZ KAPCIA I PO GŁOWIE GOOO!!!!!
A jak się ocknie to każ ruszyć mu dupę do rozpakowywania pudeł.

BIERZ KAPCIA I PO GŁOWIE GOOO!!!!!
A jak się ocknie to każ ruszyć mu dupę do rozpakowywania pudeł.
dzisiaj juz mam go w nosie bedzie mial rano niespodzianke pojdzie do pracy bez sniadanka ja sobie bede smacznie spala :-D kapec by mu dzis nie pomogl jak juz to mlotek i to taki solidny od razu z udarem zeby delikatne wstrzasy byly

aerleda ale czemu z gory zakladasz ze mi sei nie uda???????:-(
Moze nie jestem az takim matolem i lukier mi wyjdzie, moze nie za pierwszym razem
magenta faceci zawsze maja czas na wszystko

Magenta To może patelnia?
Jutro nie rób śniadania, ani obiadu, a jak wróci z pracy to Ty się nie rozpakowuj się, a jak zapyta czemu nic nie wypakowałaś, odpowiedź, że "pudła czekają na niego".

Amalfi, nie mówię przecież żeś matoł, bo tak nie twierdzę ale z własnego doświadczenia wiem, że lukier plastyczny za pierwszym razem się nie udaje. Ale jak będziesz grzeczna to może ciocia Asia cię nauczy :-D

Ja to ciagle slysze w koncu wszystko robie sama. Ja nie toleruje slow pozniej, zaraz, jutro, za chwile, ciaaaagle je slysze i moj ma przesrane jak to wypowie:wściekła/y:!!!! A twoj jak ci powie ze chce sniadanie rano, to mu powiedz za chwile i nie rob zarcia wcale, to sie szybko nauczy. Widze ze aerleda ci doradzila to samo, to jedyny sposob zeby zrozumieli o co nam chodzi.
Nie mam cioci o imieniu Asia:-p

No mój tak samo dostaje ode mnie za "zaraz, chwila, moment, skończę to". A potem jaki grzeczny!!!!

Amalfi, to już masz ciocię Asię czyli mnie! :D Oj ciu ciu słodka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry