• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mnie znudzil ten film heheheh nie ogladalam go moj sie smial pare razy, o wodach plodowych za duzo tam nie bylo heheheh.
Do jutra paluszek papapapapapap

reklama
Amalfi, właśnie minusem przepisu jest, że glukozy nie można niczym zastąpić. Ewentualnie zamiast lukru plastycznego to masa migdałowa. A gdzie Ty kobito w Anglii mieszkasz? To tam na pewno dostaniesz.

w irlandii pewnie jest tylko nigdy tego nie kupowalam wiec nie zwrocilam uwagi na glukoze. I co znaczy zamiast lukru plastycznego masa migdalowa??:shocked2:

Wiesz jeśli zdecydujesz się na masę migdałową to po pierwsze nie będzie to biała masa, to uprzedzam, tylko taka ecru i smak oczywiście będzie inny.
W Irlandii dostaniesz glukozę chyba spokojnie i równie lepiej niż w Pl dostaniesz barwniki spożywcze do obu mas.
Poszukaj przy cukrach, słodzikach etc. Glukoza to inaczej zamiennik cukru: Z wyglądu przypomina mąkę ziemniaczaną ale smakuje jak cukier. Ale radzę poszukać w większych marketach.

Hej dziewczyny! Mi wczoraj kregoslup odmowil posluszenstwa! Normalnie jakis ucisk na nerwy ze chodzic nie umialam, balam sie ze tak mi zostanie. ALe dzis juz ustalo. Dzis mi niedobrze cos. Ok koniec marudzenia. Czwarttek!! Jeee :)

Fajnie nie fajnie :-) muszę obiad zrobić i z potworami ( czyt. psami ) na spacer iść i zapłacić rachunki.. a tak bym poleżała sobie w łóżku :-D

reklama
Komu dobrze... ja zaraz do pracy idę.

A dzisiaj czysto nic już nie ma ale temperatura spadła do 36.8. Zobaczymy jak będzie po pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry