• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no fakt i na szczęście młody ciezy się że będzie miał siostrzyczkę, nawet deklaruję ze bedzie ze mną na spacerki chodził i pilnoał małej, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :-)

kobiety piję herbatkę z liści malin, ma uelastycznić krocze i coś tam dobrze robi na macicę, zobaczymy czysię sprawdzi

Dziewczyny co porodziły już swoje dzieciątka.. od jakiegoś czasu miewam takie bóle jak miesiączkowe. Nie zwracałam na to uwagi wcześniej,bo są zupełnie nieuciążliwe, ale dziś zdarzają się jakby częściej.. tylko to nie jest takie twardnienie brzucha czy coś.. Po prostu przez parę minut poboli i przestaje.. To są skurcze?:)

lamiav: jak ktoś ci da,to daj do niego namiar!

Sleepy Ty już jesteś pod koniec 36 tygodnia więc masz prawo mieć takie objawy :tak: to są skurcze ale nie groźne, jak bruch zacznie ci twardnieć to też nie panikuj. Możesz wziąć nospe jak ci to przeszkadza.

Na twoim etapie ciąży jak zaczniesz mieć takie twardnienie brzucha w równych ostępach czasu to musisz zareagować bo u ciebie to jeszcze nie termin. a takie jakie masz teraz maja prawo być :-)

Lamiav nie lubię cie...

fifka: oj oj, no co poradze ze mam teraz większe zachcinaki niż na początku ciąży :-)

slyp: ja to nie mam takich bóli jak na kres, tylko brzuch mi się robi twardy i jakby cierpnie, szczególnie w ostatnim tygodniu na wieczór mam to częściej a w ciągu dnia tak pare razy

Hej dziewczyny !! Co tam ? :-)
Mam pytanko czy jak mam żółty śluz to jest jakaś infekcja czy coo?? Przeważnie mam taki przeźroczysty istrasznie go dużo ale zdarza się również żółty i nie wiem czy to coś groźnego ? :baffled:
Sleepy trzymam kciuki za rozkręcenie interesu !!
Lamiav fajnie że malutka będzie miała takiego fajnego starszego brata !!
Fifka gratuluje zaliczeń na studiach :):)
Sil piękną masz córeczkę !

reklama
goocha: trzymaj trzymaj, przyda się;) A co do śluzu.. Ja zawsze miałam taki żółtawy "na codzień" a w dniach płodnych prawie woda tylko ciągnący.. W ciąży tak samo żółtawy. u mnie to norma chyba, bo nigdy nic mi w żadnych badaniach nie wyszło.. Może powiedz dla spokoju ducha ginowi na wizycie co i jak to ci zrobi jakiś wymaz i sprawdzi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry