• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

gocha: ja tez w ciązy się martwiłma ze mam jakieś zapalenie bo miałam taki zółtawy śluz, i gin mi zawsze ph badał i żadnego stanu zapalnego nie widział, jakoś chyba w ciązy wiecej tego est.

No a ja jak się skarżylam nie dawno że mam sucho to od tygodnia mam tez kupę tego żółtawego śluzu

już nawet naszykowałam sobie ubranko i wszystko na wyjście ze szpitala, żeby potem o tym nie mysleć, także jestem przygotowana na każda chwilę :tak:

reklama
Sleepy nie ma szans być je przegapiła :-D

Gocha to może być jakaś infekcja ale nie musi. Jeśli nie ma nieprzyjemnego zapachu i nic ci nie swędzi to może być normalne :tak:

Lamiav ja tez pod koniec ciąży miałam większe zachcianki niż na początku :-D

Brzuch mnie boli jak na @... nic nie leci ale wkurza mnie to...

A ja mam ochotę na bagietkowa kanapkę z sałatą, kurczakiem, pomidorem,papryka, kukurydzą i majonezem..:zawstydzona/y: ktoś mi zrobi? chociaż kurczaka przysmaży? please....

edit: nie rozumiem co to się za cisza zrobiła...

Ostatnia edycja:
witajcie
zatęsknił ktoś za mną? byłam dzisiaj w US oczywiście dłuuga kolejka ale mój brzuszek został olany, w autobusie to samo, ah kocham Cie Polsko...
ale zaszłam do lumpka, dla siebie nic nie znalazłam bo byli przed dostawą ale kupiłam coś dla dzidzi, na zdj nie widać jakie to śliczne jest, było mnóstwo sukieneczek cale 6 zł

Załączniki

• DSC00602.jpg
    DSC00602.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 55
Gochaa ja też miałam taki na początku ciąży. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku.
Miq w lumpkach można na prawdę bardzo ładne ciuszki znaleźć :) A tanie jak barszcz :)

Dzwoniłam do lekarza i idę dopiero za tydzień.. powiedział, że wyszła mi cukrzyca pozytywna ale nie ma co panikować i od razu działać. Powiedział, że na pewno dostane skierowanie do diabetologa i będę musiała kontrolować cukier. Ale jego słowa mnie uspokoiły i biorę na luz
biggrin.gif
tylko nie wiem jak spędzić święta
sorry2.gif
mam ochotę na takie normalne bez patrzenia na to co jem ale boje się wyrzutów sumienia.. W sumie i tak nie będę wiedzieć czy jem dobrze dopóki nie mam glukometru.. Co myślicie o moim niecnym, świątecznym planie?
cool2.gif

Fifka uważaj.. jak tak lubisz dzieci to za chwilę będziesz miała przedszkole w domu ;-):-D

Sil ja też nie umiałam otworzyć tych filmików ale udało się! :-D

Netka kuruj się biedactwo.. oby szybko choróbsko poszło.. Aaa sio!!

Lamiav jak tam Malutka, wychodzić nie chcę? :-) ciocia nie umie się już jej doczekać.. ;-)

Sleepy no to dzisiaj foty musisz strzelić i chwalić się zakupami! Nie uciekniesz od tego :-p a to mnie zaciekawiłaś.. jak założy się działalność 30 dni przed porodem to dostaje się macierzyński? Hmmm :cool2:

Gocha ja mam chyba od 13t żółty śluz, mówiłam o tym lekarzowi i stwierdził, że to normalne i taka uroda :-) i żadnej infekcji nie mam. Ale oczywiście spytaj się o to lekarza żeby być spokojniejszą.

Miq no widzę, że po mału szykujesz się do kupowania.. śliczne :tak:

Chyba wsjo.

A ja dzisiaj z mężulkiem umyłam okna i jestem mega zadowolona :-D

reklama
natka: uciec nie ucieknę, ale łóżeczko rozkładać będę dopiero po przeprowadzce:) Także jeszcze o trochę cierpliwości proszę;) zrobię za to zdjęcie pościeli jak się pojawi:D
A właśnie plan... Ja bym się na twoim miejscu jednak trochę ograniczyła. Co innego się nie zadręczać, bo to w końcu nie koniec świata, a co innego z premedytacją się wystawiać na może jakieś zagrożenie.. Ja bym chyba dmuchała na zimne i święta przepłakała w poduszkę za słodkim;P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry