• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq śliczna sukienusia! Haha będzie śmiesznie jak okażę się maleństwo chłopczykiem :-D

Natkusia ja myślę że możesz jeść na razie normalnie :tak: tylko nie przesadzaj z ilością :sorry2: i nie martw sie, przedszkole mi nie grozi bo mnie na to nie stać :zawstydzona/y: po drugim dziecku założę spiralkę na 5 lat ;-)

A ja właśnie zjadłam obiad - żeberka pieczone w rekawie - mmmmm PYCHA :-D maż wrócił z pracy i poszedł spać bo w nocy spał 4 godziny. Konrad pospał dzisiaj dwa razy po ponad 3 godziny to miałam czas by porobić cos w domu :-) - mój grzeczny synek :* a teraz sobie cyca :-D uwielbiam karmić piersią :cool2:

oglądajcie zaraz rozmowy w toku! Będzie o anorektyczkach! Straszne! :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Sleepy oj już niedługo! :tak: A kiedy maluch pojawi się na świecie to świata za nim nie będziesz widzieć! I będzie dla ciebie najmądrzejszym, najwspanialszym i najpiękniejszym dzieckiem na świecie! :-D

A w tych rozmowach to straszne co pokazuja...

Hej!
Co sie tutaj działo jak mnie nie było? Czyli przez hmm... ostatni tydzień? Normalnie mam tyle roboty, ze nie mam kiedy wejść na bb:zawstydzona/y:

Dzisiaj byłam u gina, monitorowałam się. W 11-ym dniu cyklu mam w prawym jajniku jeden 10mm pęcherzyk. W czwartek podgladania pęchola ciąg dalszy.

Sleepy z tą poduszką i płaczem to przesadziłaś :-p

Fifka Ty to masz pociechę :-)

też włączyłam rozmowy w toku ale ten temat mnie przeraża :szok: tzn te dziewczyny..

EDIT:
Cześć Danao :-) co porabiałaś jak Cię nie było?

Oj.. nie znasz mnie natka:) Przed chwila w akcie desperacji wciągnęłam herbatniki z dżemem i rozważam wyjedzenie toffi z puszki:zawstydzona/y: ja bez słodkiego to ani dnia...

danao: nic się nie działo nowego chyba.. łucja fasoli może wyjdzie do domu po świętach bo tak ładnie rośnie.. a tak to czekamy w napięciu na akcję lamiav:-D

Cześć Natkusia:-) Mnóstwo rzeczy:-) Za duzo roboty w pracy, jeszcze szkoła do tego. Jak dawno tak sie nie namęczyłam. Oprócz tego jeszcze sporo latania i załatwiania róznych rzeczy. Przez ostatni tydzień to myślałam, ze mi nogi odpadną. W weekend nie robilam nic, kompletnie nic. Połowę przespałam, a nie zrobiłam na szybko obiad w niedzielę:-D

Akcję Lamii? Rodzi? Już?:szok:

Ostatnia edycja:
Danao Ty tak nie szalej ;-) trzymam kciuki za pozytywny cykl :* a nasza Lamiav już ma Malutką donoszoną i czekamy na rozwój akcji :-D

Sleepy planowałam upiec na święta maślanego mazurka z toffi bo mam taką chcicę a tu cukier wyszedł :-( no ale chyba się skuszę :cool2: ja tam taki słodzik to nie jestem ale jak mnie czasami weźmie to koniec :-D

Kochana... to ty zrób tego mazurka, bo już pewnie masz i produkty i chęci.. i mnie zaproś. Ja mam takie dobre serce... z chęcią pomogę i zabiorę od ciebie to szkodliwe ustrojstwo co byś nie musiała na nie patrzeć... To się nie ma co katować..:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry