• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil to u nas to samo.. Może teściowie może nie są tacy źli ale kilka razy mi poważnie podpadli i tak jakoś mam na nich uczulenie :sorry2: mój mąż ze mną się zgadza także chyba nie będzie źle.

Lamiav no to masz super ciekawe zajęcie ;-) a co do sernika to mmm.. rzeczywiście brzmi smacznie i obiecująco :tak:

reklama
no i po robocie, bo ta nitka jakas taka cienka ,trzeba kupić mocniejszą bo te guziki to zaraz poodpadają, przyszyłam jednego i koniec :-)
natkusia: no jak mi ten sernik wyjdzie to będzie wyczyn bo do teh pory piekłam tylko jeden sernik rosa, ale on łatwy,

wiecie co dzisiaj to mam w ciągu dnia sporo skurczów, ciekawe czy to sygnał ze juz lada dzien się zacznie czy jeszcze nie

ale mi apetytu narobilyscie...
dzis krew oddana na badania wiec czekamy na wyniki hormonow beda dopiero za tydzien przez swieta bo daja to do innego labo ale najwazniejsze ze beda
tez zrobilam sobie ob

Jesssu jezyk mi do dupki ucieknie przez Was :wściekła/y::-p

Wy tu pitu pitu o świętach.. a dla mnie znów samotne święta ( no może nie do końca.. bo idę na śniadanie wielkanocne do dziadków) :-(

reklama
danao: to jak bedzie owu to do domciu i do roboty :-D no życze owocnego kochania ;-) i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&77
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby sie udało

natkusia: a nie licze bo jakoś zdaje mi sie ze mam moze jeden a moze 2 na godzinę , myslisz ze powinnam juz sprawdzać ?!? ale one nie sa jakieś mocno bolesne, czuję je brzuch robi sie twardy i tyle

kwiatuszkua: to u ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki

i przypomniałś mi ze mam wynik na paciorkowca i jest ujemny, dobrze ze mam to z głowy to mi nie bedą dawać antybiotyku zapobiegawszo

magda:
wiesz u mnie tez swieta kijowe wiec jestem z tobą

fifka: jak tam konrad nakarmoiny, przewinięty :tak:?? a ty odpoczywasz troche ?

A wiecie oglądam swoje zdjęcia stare z dzieciństwa, i teraz jakoś inaczej patrzę na siebie jako bobasa, chyba zastanwaim sie jakie cechy po mnie niunia bedzie miała, i męża patrze zeby sobie porównać :-D, ja byłam tłusta jak dorodna kaczka, a mąz chudziutki ale z wielką głową :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry