• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav to chyba jeszcze trochę czasu jest.. jak poczujesz że są częste to wtedy zegarek do ręki i wszystko notuj :biggrin2: hehe jestem tak podekscytowana jakbym ja miała te skurcze :-D a na kiedy masz dokładnie termin?

Kwiatuszek ale żeby aż tak złe te wyniki nie były ;-) &&&&&&&&&& :*

Magda również tulę :* no tak to jest.. ważne że będziesz z dziadkami <tuli> .. a partner?

reklama
natkusia: 23 kwiecien mam termin :-)no juz w tym tygodniu bym nie chciał rodzic bo bym musiał długo w szpitalu byc przez swieta, ale tak za tydzien we wtorek lub sirode to było by akurat :tak:, ale mam wymagania

Tule Madziu... A nie możesz sobie jakoś organizować tak zeby na świeta wyjeżdżać do rodziny?

Lamiav a no nakarmiony ale spał prawie cały dzień i teraz na wieczór już nie chce - ma prawo po tylu godzinach :-D - i teraz staram się go zająć troszkę bo się domaga :-) Dzisiaj jest grzeczny jak aniołek i w takim dobrym nastroju! Tylko się uśmiecha :tak:

Postaram się bliżej wieczora wam wszystkim odpisać, bo teraz czytam was na bieżąco.

Lamiav niestety nie znasz dnia ani godziny :-) więc możesz tam sobie wybierać dni a natura albo Cię posłucha albo nie ;-) ale 23 cooooooooooraz bliżej!

Fifka to tylko cieszyć się, że Konrad dzisiaj jest taki :-) ucałuj go ode mnie :*

M. wyjeżdża do rodziny z ukochaną mamusią ( mówiłam już jak ja tej baby nie cierpię :dry::wściekła/y:) jedzie w piątek wraca w pon popołudniu.. a mnie się ryczeć chce :-(

Fifka niby mogłabym, ale o tym,że jedzie dowiedziałam się wczoraj wieczorem.. mimo iż dopuszczałam do siebie takie myśli... ale do wczoraj nie mówił nic M. jak jak pytałam mówił,że chyba nie bo nic jego mama nie mówi.. mam takie nerwy na nią ,że z chęcią bym się upiła :-(

http://kwejk.pl/obrazek/1065595/gofry.html chyba lamia miała ochotę :-)

Ostatnia edycja:
Magda no wiesz co? :wściekła/y: Mogę temu twojemu facetowi dupe skopać??? On myśli o zakładaniu z tobą rodziny i zostawia cię samą w święta???? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: noż po prostu brak słów... - przepraszam ale naprawdę ci współczuję... mnie by serce pękło jakby mój mnie zostawił i poszedł do mamusi... :dry:

Natka ucałowany :* i znowu zasnął :-D zaraz będe go budzić bo czas na kąpiel :tak:

Magdaaaaa !!!! dostałam ślinotoku !! I co ja teraz mam zrobić? Musiałabym wyciągnąć gofrownicę i zrobić :sorry2: o jaaaa zjadłabym je wszystkie!! :-D co do Twojej "teściowej", zgroza! Wredna kobieta na sam koniec podjęła decyzję.. Mogła powiedzieć dopiero w piątek :crazy: nie wiem co Ci napisać, dobrze że są dziadkowie i nie będziesz sama Maleńka.. Głowa do góry mimo wszystko :*

Fifka matkoo jaki on śpioch dzisiaj :szok: ja chyba mojego Michała wyślę do Ciebie, żebyś mi go wyszkoliła z tym spaniem ;-) no chyba, że mnie zaskoczy :-D

magda: no ale wrdeota z ciebie, i jak mam teraz zaspokoić głód na gofra???!!!:-D
a co do ciebie to kochana, przykro mi ze tak cie zostawiają, a nie mołabyś z nimi jechac do rodziny ?? przeciez ty tez jak rodzina dla swojego jestes, oj nie ładnie ze tak jedzie z mamusia

reklama
Magda co ty pokazujesz :shocked2: zajebista nakładka :-D

Też mi przeszło przez myśl czy nie mogłabyś jechać z nim... A co do pracy to w pełni cie rozumiem... dobrze ze choć masz za co żyć... Nic nie możesz znaleźć?

Natkusia on ma takie dni raz - jak dzisiaj - przesypia cały dzień, a raz w ogóle spać nie chce :sorry2: Teraz się nauczyłam ze jak ma dzień "Marudy" to zawijam małego w chuście i jest grzeczny :-D

A tu pochwalimy się jak Konradek ładnie nauczył się podpierać na łokciach żeby trzymać głowe pionowo!

Bardzo szybko skubaniec się rozwija! A dokładniej jest bardzo silny jak na swój wiek! On powinien takie rzeczy robić dopiero za miesiąc czy dwa... :shocked2: A jak podeprze mu sie nóżki (podłoży ręce zeby miał się od czego odepchnąć) to potrafi zrobić mostek :-D

Tylko na zdjeciu mina nie taka bo cos mu nie pasowało ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry