• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszek: jak znajdziesz coś ciekawego to dawaj przepisy bo jak nie urodze to bym tez cos nowego zjadła i zrobiła

magda: sa różne terapie tylko czy on w ogóle będzie chciał isc

No za jakies pół godz mój męzuś juz wróci , :-)

A tak z innej beczki to jak myslicie ogolić sie juz tak na zicher jak do porodu czy jeszcze czekać ?!! bo nie wiem czy sie nie zadrapie na smierć jak sie tak do reszty wygole :sorry2:

Madzia,moim zdaniem to na terapie to powinien iść przede wszystkim on. Bo to, że mamusi coś tam nie styka i nie potrafi synowi dać żyć po swojemu to jeszcze rozumiem.. ale że on na to pozwala to juz jest dla mnie czarna magia...

lamiav: przestań mnie straszyć i się uspokój:P Masz jeszcze czas, czekaj ze wszystkim jeszcze dwa tygodnie;P Jak ty urodzisz to ja chyba zacznę się trząść ze strachu więc daj mi jeszcze chwilę poczucia, że mam jeszcze trochę czasu;)

kwiatek.. co ci tam wychodzi z tego grzebania..?:rolleyes2: Jest się po co wpraszać do Ciebie?;P

no madzia, nie idź weź kąpiel odpręż się, może wszystko się dobrze ułoży humm

no a ja próbowałam nagrać sobie jak moja mała szaleje w brzuchu ale chyba ma jakiś 6 zmysł bo co nastwie pstryczek to ona przestaje się riszać, tylko wyłącze nagrywanie zaczyna szalec :-D

slyp: oj tam oj tam ja to lubie wszystko robić za wczasu i być przygotowaną ;-)wiec tak sobie przemyslam wszystko

witam sorki ye dopiero teraz ale po poludniu jechalismy do pomocnej mamy i znowu dary a i przyszla karuzela mala juz zasypia w lozeczku z karuzela estem w szoku juz ja kocham ;-) zaraz pokaze co dostalismy za ciuszki i karuzele i niuenie w foteliku ;-) i pierwszy raz naszym samochodem jechala ;-) Zobacz załącznik 453080Zobacz załącznik 453081Zobacz załącznik 453082Zobacz załącznik 453083Zobacz załącznik 453084Zobacz załącznik 453085Zobacz załącznik 453086Zobacz załącznik 453087Zobacz załącznik 453088Zobacz załącznik 453089

Zobacz załącznik 453106Zobacz załącznik 453100Zobacz załącznik 453101Zobacz załącznik 453102Zobacz załącznik 453103Zobacz załącznik 453104

fifka konradek zdolniacha ze tak czyma glowe ;-) a mina przecudna ;-)

sil no fajne cwiczonka a jak sie smieje twoja niunia ;-) slodziaczek ;-)

reszty nie nadrobie sorki.. jakas dzisiaj zmeczona jestem a niunia zasnela jak nic w lozeczku z karuzela i bijacym sercem ;-)

spala 2 h w lozeczku ;-) tata obudzil i glod... juz zajada mleczko ;-) a wy gdzie sie podzialy ??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry