• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurka ja jeszcze naiwnie wierzę,że może się zmieni jak wnuczka będzie na świecie,czasami ma przebłyski,wie dobrze,że sam sobie zniszczył życie i przez to nikt nie chce z nim gadać,bo niby o czym... Jak robił nam łazienkę to zachodziłam i gadałam o pierdołach i bywało dobrze,dopóki nie wypił albo teściowa go nie wk&@%(@)& a teraz nawet zawołał mnie na rybkę smażoną,może będą z niego ludzie,będzie się uczył razem z małą gadać

reklama
Miq,ech..tacy ludzie chyba się nie zmieniają ot tak albo nawet jeśli jakaś przemiana w nich będzie to tylko i wyłącznie z jego chęci ogromnej. A czy tu chęci są?Tak mi się wydaje przynajmniej,że w ten sposób to działa....
Ot taki przykład prosty,mój Mlody i jego rodzice...ani chęci ani nic i skończyło się jak skończyło

lam aleś mnie ubawiła tymi małpami haha, a focia pierwsza klasa lachonku :cool2:

magdalena widzę że małż antyterorysta podołał zadaniu :-)

sil ja tu liczyłam na jakieś pikantne historie no ale cóż ;-)

Fifka to co napisałaś zabrzmiało dokładnie jak byś chciała ograniczyć dziadkom kontakty a nie jak to co potem napisałaś, a to przecież nie na tym ma polegać, u mnie tłumaczenie do skutku podziałało.

kwiatuszek za 3 mce to łohohohohohho będą cię zapładniać że hejjjj

miq jak ktoś bardzo chce potrafi może rzeczywicie jak Lilianka będzie coś się zmieni

bejbe zaś burzę do mnie wysyłasz? taka jesteś? :-p

zjadłam obiad póki dziecię me łaskawe i śpi. Robię obiad sobie a Ajrina wpada do kuchni i pełne przerażenie bo mucha koło dziecka usiadła :cool2: a ja się poddaję przechodzę na butelkę obie będziemy spokojniejsze i bardZiej zadowolone

Bejbe nieee,u mnie się coś kręci,zresztą lało całą noc a teraz trochę słońca i walke stoczyłam przed chwilą o pranie z moja mama bo mi mokre przyniosła i zaparte,że suche no ale sposobem ją i wiesz...;-)
Uuuu...mucha?:szok:Toż to poczwarz przeokropna,zje mała razem ze smoczkiem:-DKurna,nie mogę z tej Twojej Ajrinki:-D
Co żeś jadła?

A tak w ogóle,to ja za swym dziecięciem wczoraj biegałam z aparatem,się za żadne skarby nie pozwala fotografować:baffled:i zrobiłam może z jedną ostrą fotke

Ostatnia edycja:
to ja poproszę tą ostrą fotkę :-D a dziecię bez smoka śpi także wisz mucha smoka oszczędzi :cool2: aaa to ja wiem moja mama wysłała pewnie te chmury i burzę wszystko jasne. Ajrinka jest the best :sorry:

com jadła ano ryż, pulpety w sosie pomidorowym i do tego surówę ze marchwi

reklama
no nie ... ja głodna a tu o takich smakołykach gadają ... nie.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry