ja wróciłam nie dawno od rodziców, niunia dostała super ciuszki od mamy chrzestnej z Anglii, teraz spi to ja zdążyłam zjeść, i zrobić 4 słoiki ogórków kiszonych, tzn. napchałm co trzeba w słoiki i zapomniałam jakie proporcje na zalewę ?!?!?!?- kto mnie poratuje bo do mamy sie nie mogę dodzwonić ????
dziurka: oj nie gapa, tylko ja jestem na forum to juz fotka usunięta, prosze na maila mi wysłać bom ciekawa jak nie wiem co :-)
fifka: zapraszam do mnie do zoo odpicowane, i bardzo ładne,. :-)
Motylarnia - ZOO Zamość
a małpka była super, zrobiła ze mną część i miała takie fajne dłonie jak u dziecka

ale miałam frjade że jej dotknęłam
fasolka: no tos dobrze tej babie przygadała niech pilnuje dziecka,
miq: ja uwielbiam rude włosy nawet sie ostatnio na rudo farbnęłam :-)
A wracając jeszcze do chrzcin to powiem wam, że najlepsze z jedzenia to był deser szarlotka z lodami na ciepło ale takiej dobrej jeszcze nie jadłam, tort był taki sobie spodziewałam sie lepszego bo ślubny mi zrobili naprawdę pyszny wiec sie na tym rozczarowałam,
http://images40.fotosik.pl/1703/46cca4cd525f99c6gen.jpg
no i popełniłam gafę w czasie chrztu bo powiedziałam "wyrzekam sie " a trzeba było coś innego powiedzieć o odwrotnuym znaczeniu nie pamiętam co

wieć kicha na całego ksiadz na mnie tak spojrzał że aż spełzłam do kanałów.
Po mszy obiad i potem poszlismy na straówkę posiedzeci, ale było tak gorąco że pojechalismy do brata męża na wieś i tam do wieczora siedzieliśmy. Adrianka dostała piekny krzyżyk od chrzestnej no i kasę.
a mamy jeszcze takie coś do odbicie rączki i nóżki dziecka w 3d tyle ze juz robiliśmy 2 proby i nam nie wyszło - za pierwszym razem masa nam za szybkozastygła a za 2gim to mała sie obudziła i stopą poruszyła - moze dzisiaj nam sie uda
żono: też bym poszła na takie kino na obcasach, ale nie ma u mnie wiec tam grzecznie i żadnych skoków w bok ;-)
a tak w ogóle to dziekuje za miłe słowa, przy was to mi depresja nie grozi, no i komplement od kobiety więcej wart niż od chłopa

buziaki dla was :*