myszka2829
Fanka BB :)
Martynka, mam nadzieje ze nie zrozumialas mnie zle z tym psychologiem. Potwornie sie boje takiego myslenia dziala autodestrukcyjnie, dlatego napisalam ze ja poszlabym pogadac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny, a jakie badania najlepiej zrobić po poronieniu? żaden z 3 lekarzy, z którymi konsultowałam się po wszystkim żadnych nie zalecił, twierdząc, że pierwsze poronienie traktuje się jak "wypadek przy pracy" i nie oznacza ono jeszcze, że coś jest nie tak, a przyczyny zaczyna się szukać dopiero po drugim. ale może lepiej wcześniej to wszystko posprawdzać? tylko wszystko czyli co?
co do testów owulacyjnych, to wcześniej ich nie stosowałam, bo odradzał mi ginekolog (żeby się nie nakręcać i nie nastawiać na produkcję, tylko spokojnie sobie działać), ale wczoraj jednak je kupiłam. tylko czy faktycznie mogą pokazywać zły wynik?
dziewczyny, a jakie badania najlepiej zrobić po poronieniu? żaden z 3 lekarzy, z którymi konsultowałam się po wszystkim żadnych nie zalecił, twierdząc, że pierwsze poronienie traktuje się jak "wypadek przy pracy" i nie oznacza ono jeszcze, że coś jest nie tak, a przyczyny zaczyna się szukać dopiero po drugim. ale może lepiej wcześniej to wszystko posprawdzać? tylko wszystko czyli co?
co do testów owulacyjnych, to wcześniej ich nie stosowałam, bo odradzał mi ginekolog (żeby się nie nakręcać i nie nastawiać na produkcję, tylko spokojnie sobie działać), ale wczoraj jednak je kupiłam. tylko czy faktycznie mogą pokazywać zły wynik?
. Może Piotruś spał i się przebudził na pukanie i go wystraszyło? Masz już mniej niż 2 miechy do terminu porodu, pewnie już powoli nie możesz się doczekać rozwiązania. Byle do 36 tygodnia.