• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moim zdaniem to co Myszka napisała o reakcji na szczepienie, czy każde inne nawet standardowe zaczerwienienie w miejscu kłucia jest zaliczany jako NOP .. ale nie każdy lekarz przytaknie na to, wiadomo są kary za to że rodzice nie szczepią dzieci nakładane np. na przychodnie, rodziców
dlatego warto zwracać uwagę lakarzom, wiadomo każde dziecko inaczej reaguje na dawkę szczepionki.. kiedyś nie zwracano na to uwagi.. dziś lekarze sami (znam kilku) odradzają szczepienia.. ale każdy musi dojrzeć do takiej decyzji mój synek był szczepiony zgodnie z kalendarzem do lipca 2012(czyli do 7mc życia) teraz przerwę robię, poobserwuje go, jeśli w przedszkolu nie będzie wymagane na mmr szczepienie to nie szczepie wcale

tak w ogóle to ja z małym już zmieniałam raz przychodnię, bo pielęgniarka miała mnie za gówniarę .. a przez nią moje dziecko w ciężkim stanie wyladowało w wieku 8mc na oddziale dziecięcym z każdym możliwym złym wynikiem.. a pięlęgniarka nie chciała mnie do lekarza zapisać na wizytę, ja z dzieckiem na rękach przyleciałam.. on mi wypadał z rąk był jak wata..

a ta piznięta pielęgniarka za każdym razem jak chciałam żeby mi dziecko zapisała na wizytę bo coś jest nie tak odmawiała.. jak mały miał zapalenie krtani i dzwonie że dziecko ma chrype ledwo mowi (mial 11mc) to ona że to tylko chrypka i mnie nie zapisze.. 4godziny poźniej na IP dziecko dostawało leki dożylnie bo by mi się udusił .. skarga poszła na pielęgniarkę.. nie każdy taki jest, ale ja już raz się sparzyłam i teraz pilnuje sama wszystkiego.. w szpitaalu nigdy nie wychodzę gdy robią wkłucie czy podają leki chociaż widze że inne młode matki pielegniarki wyrzucaja - a one sie daja..

Ostatnia edycja:
reklama
Bakalia karygodne mogłaś mieć 13 lat a ona nie miała prawa Cie tak potraktować, te pi,,,,,,y trzeba uczyć bo one rzeczywiście często wyżej srają niż tyłki mają.....dobrze, że się skończyło jak skończyło a ile razy przez te pin....y dzieci tracą życie ech szkoda gadać naprawdę człowiek musi sam wszystkiego pilnować i mieć oczy wszędzie

Heloł niedzielnie!

eska, zgadzam sie z Tobą, testować najlepiej w dniu spodziewanego @. No jak objawy będę miała wyraźne, to ewentualnie w 12 dpo najwcześniej. Nie ma sie co nakręcać.

Madziarrek - ćwiczymy cierpliwość! &&&&& ale w kupie raźniej:))

Ojej Dziewczyny, ale straszne rzeczy piszecie o tych szczepieniach. Aż ciarki przechodzą. Coś czuje, ze ciaza i poród to najmniejszy problem, bo potem to sie dopiero zaczyna podejmowanie poważnych decyzji związanych z dzieckiem. No cóż - pożyjemy, zobaczymy.

Moj mąż tez gadzeciaż. Ostatnio na urodziny kupiliśmy mu upragnioną kamerę 3d Sony. Jest super, to musze szczerze powiedzieć. No ale kosztuje słono. Ale czego sie nie robi na okrągłe 40 urodziny? Hehe...

Wy tu piszecie o rzeczach o których ja nigdy pojęcia nie miałam
- sprawdzanie bety
- testy owulacyjne
- leki wspomagające
- leki podtrzymujące (o luteinie to wiedziałam bo dostawałam w 1ciąży od 15tc)

masakra, powiedzcie czemu tak jest że ludzie musza tak cierpieć, męczyć się żeby "posiadać" upragnione dziecko.. przecież to nie powinno tak być..

reklama
Powiem Ci Bakalia ze ja juz nie mam sily. Najpierw nie moglam donosic, teraz nie moge zajsc. Trwa to juz tyle czasu, że czlowieka ch*j jasny trawfia za przeproszeniem wraz z kolejnym rozczarowaniem. I juz nie chodzi o to, ze niepotrzebnie sie nakrecilam, bo za tydzien czula bym dokladnie to samo podejrzewam. Tylko ze naprawde juz jestem zmeczona oczekiwaniami. Mam 27 lat o dziecku marze od chwili slubu, instynkt macierzynski mam nie pamietam od jak dawna, bo kocham dzieci. Stad tez ten zawod. Ale coraz ciezej bedzie wychowywac mi cudze dzieci, wiedzac ze swojego moge niedoczkac, chociaz z 2 strony, to one daja najwiecej motywacji... Nic jest jak jest, kijem Wisły nie zawrócę. Ale juz nie mam ochoty nawet na staranka w przyszlym miesiacu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry