danutaski
Fanka BB :)
Przepraszam że Wam tak truję. Wiem że jest za wcześnie abym cokolwiek czuła (wiem że implantacja zarodka następuje 7-10 dni po owulacji jeżeli doszło do zapłodnienia) i wcześniej nie ma prawa się nic czuć. Tylko ja od dwóch dni biegam co chwilę do toalety. W dzień w odcinkach 20-40 minutowych, a dzisiaj w nocy dwa razy
czy są jakieś schorzenia które powodują tak częste oddawanie moczu? Bo nie chce mi się wierzyć że byłabym w stanie sobie coś takiego wmówić, dzisiaj w nocy wstawałam 2 razy gdzie normalnie nie wstaję wcale 
Nie piję więcej, nie jestem przeziębiona, nic mnie nie boli - myślałam że może to zapalenie pęcherza ale nie mam żadnych bóli. Nie zmienił mi się tryb życia, w pomieszczeniu w którym przebywam jest ta sama, stała temperatura. Czy to możliwe żeby mój umysł płatał mi takie figle? Że tak to sobie wmawiam?
Nie piję więcej, nie jestem przeziębiona, nic mnie nie boli - myślałam że może to zapalenie pęcherza ale nie mam żadnych bóli. Nie zmienił mi się tryb życia, w pomieszczeniu w którym przebywam jest ta sama, stała temperatura. Czy to możliwe żeby mój umysł płatał mi takie figle? Że tak to sobie wmawiam?

] i powiedziała jak oddychać w razie tych skurczy oraz KAZAŁA przyjechać, jak znów będzie tak często to twardnienie.