reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki za wszystkie Was 3 mam kciuki. Agawa, Karaiwina, Moniska, Ewik za Was szczególnie, choć za kazda z innego powodu.

Daj znac szybko jak beta Moniska ok?

Swierze mamuski chyba o nas zapomnialy, no i martwie sie o Michaline....

A ja mam nerwice, nie moge oddychac, za duzo sie ostatnio na nas zwalilo. Janek buzi mnie w nocy bo czerpie powietrze jak ryba na brzego z tego wszystkiego... Kalejdoskop zdarzeń...

Ale moc fluidów i kciukasów dla wszystkich&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ---------------------------------------------------------------------------

reklama
Rurka - dla pocieszenia, to ja tez zaczynalam z wieksza waga, a te mdlosci i niesmak w ustach powodowaly ograniczenia kulinarne i waga spadla do wagi niemalze z przed pierwszej ciazy...
Ja tez nie wiem kiedy te wszystkie tygodnie zlecialy, ale jeszcze w niedziele mowilam mojemu K, ze to juz 27 tydzien, a wczoraj stwierdzilam, ze kolejna niedziela za pasem... strasznie szybko mi ostatnio wszystko leci...:szok: to chyba przez to przedszkole, bo jezdzimy tam 4x w tygodniu, a zaczynamy od wtorku...

Moniska - no to czekamy na wyniki :-) oby same dobre wiesci:tak:

Madziorek - no to teraz, zaraz nam tutaj oddechu braknie... co sie stalo? Wszystko ok?

A ja dodaje wkoncu moj brzuchol:-) z kazdej strony :-)Dzisiejszy ;-) 26 tydzien i 6 dzien (no to w sumie mozna powiedziec, ze to juz prawie 28 tydzien, bo za 2 dni w niego wkrocze:laugh2:) i jakies 6 kg na plusie:sorry:
Wszyscy mowią, ze wielki, ale widocznie taka moja uroda, ze ciaza (zarowno pierwsza jak i druga) idzie mi w brzuchol, a nie w biodra.
20140808_100011.jpg20140808_095926.jpg20140808_100034.jpg

I dodatkowo fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam:-D

Załączniki

• 20140808_100011.jpg
    20140808_100011.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 20140808_095926.jpg
    20140808_095926.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 20140808_100034.jpg
    20140808_100034.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 55
Madziorku co sie dzieje? Martwię sie... Mam nadzieje, ze wszystko sie ułoży! Tulę!

Moniska jak beta?

Carollina piękny brzuch :* uwielbiam te zdjęcia! Szczególnie jak sie pojawiają na tym watku:)

Agawajak sie trzymasz? 1/4 za Tobą już:)

Pietrucha bardzo sie ciesze z Twojej woli walki. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Elka a Ty jak sie trzymasz? Jakieś plany?

Aniu super, ze sie wyjaśniło:) No i kiedy start ze starankami?

Mika, Michalina dajcie mam znać co z Wiki. Plizzzzzzz. Martwimy sie!

Ewik mam nadzieje, ze znajdziesz prace i to jeszcze lepsza. No i ze w kwestii wiadomej w końcu zaskoczy, moc fluidów dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki i masę fluidów wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Madziorku co sie dzieje? Martwimy sie.

A u mnie ok. Juz mi globus przeszedł, jakos powolutku funkcjonuję. Katarzysko mi nie mija wcale. I brzucha nie mam. Mam taki straszny posmak w ustach od początku jak Carollina. Oby do wizyty, bo mam wrażenie, ze sie tylko lenię bez powodu, a ciaza urojoną mi sie wydaje:))

caluje, bo lecę po mezusia.

Agawa - tego posmaku w ustach niczym nie zwalczysz... jedynie co mi troche pomaga, to jak czesciej zęby czyszcze, a w sumie to najbardziej język (czasami z trudem, bo wiadomo, ze pojawia sie odruch wymiotny:eek:). Choc i to nie zawsze, bo po pascie do zebow czasem niefajny slodki smak czuje... (uzywam Elmex do zebow wrazliwych).
Tak na pocieszenie, to w II trymestrze sie juz poprawilo i nie po kazdym jedzeniu jest tak zle... glowa do gory, niewiele Ci do II trymestru brakuje :-)

Karaiwina - dziekuje ;-) Dzieki Wam zmobilizowalam sie i zrobilam fotki, bo jeszcze zadnych nie mialam oprocz sesji bratowej w PL

Moniska - kurcze, szkoda:-( Sciskam... Trzymaj sie kochana

Madziorek - co się dzieje Kochana?

Moniska - przykro mi <tule>

Karaiwina - mamuska trzymam kciuki, to już tak blisko :-)

Agawa - mi ten posmak także minął w drugim trym więc głowa do góry to już niedługo :-)

Carollina - śliczny brzuchol! :-) jak ten czas leci... sama po sobie widzę bo jutro już 25 tydz zaczynam :-)

Też myślałam ostatnio o Michalinie... Ciekawe jak tam u nich...

Caro pięknie wyglądasz, taka piłeczka :tak:
Madzior co się dzieje? Musisz wyluzować, musisz. Łatwo się mówi ale...!
Moniska uda się następnym razem, wiem to :tak:
Dziewczyny ślijcie fluidy... bo mi to już tylko nadzieja z kosmosu została :baffled:

reklama
Do góry