reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona
Ja bym pojechała na IP i sciemnila,że boli Cię brzuch,a wczoraj było delikatne plamienie...lepiej tak niż żyć w stresie :).

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia mam wlasna dzialalnosc gospo.

Hajmal kurde ja sie nie znam totalnie na tym..wtedy to zwiastowalo poronienie tak?Jedz do szpitala i sciemniaj tak jak dziewczyny radza!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia mam wlasna dzialalnosc gospo.

Hajmal kurde ja sie nie znam totalnie na tym..wtedy to zwiastowalo poronienie tak?Jedz do szpitala i sciemniaj tak jak dziewczyny radza!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa no to bez stresu :D ja 11 kwietnia mam wrócić do pracy :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No mialyscie racje dziewczynki moja beta i dwie kreski na tescie to pozostałosci po poronieniu [emoji12]to byloby zbyt piekne żeby od razu się udało [emoji6]działamy dalej ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak... No ale może będziesz spokojniejsza jak się uda skoro jednak zdąży przyjść pierwsza @ po stracie :)

@Millo to Ty miałaś taką późną owulację że tak duża różnica? Nie jestem pewna ale chyba coś zle liczysz :) w którym dc miałaś owulację? Ja miałam w 21dc a więc różnica w wieku ciąży jest tydzień - według OM leci 19sty, a według usg z racji późniejszej owulacji 18sty :)
A co do samej wizyty to ok 30 dpo zazwyczaj widać już serduszko :)

@hajmal jak się martwisz to jedź na IP, dżoł dobrze radzi. Ja słyszałam o tym, że już w ciąży, na początku drugiego trymestru może się coś pojawić. Ale to tylko słyszałam, sama nie miałam do czynienia.
Chociaż w sumie to ja miałam też taki epizod ok 11 tc, ale myślę że u mnie spowodowane to było tym, że świeżo co odstawiłam córkę od piersi (w 10tc) i pewnie mi się musiało wszystko wyregulować po karmieniu.

Edit: @Millo właśnie doczytałam że już wiesz że źle liczysz :) a w którym dc miałaś owulację?

Jade zaraz po wyniki prolaktyny. Zadzwonilam do poloznej i ta ma mi oddzwonic popoludniu. Jak cos bedzie nie tak to pojade na ip. Tylko ze u mnie ip wyglada tak ze marszu przyjmuja do szpitala bez porady.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@DorciaMamaOlka może się okaże że nie wrócisz do pracy bo się uda i pojawią się dwie kreski :) no, chyba że chcesz wrócić to inna sprawa :)

@hajmal dobrze zrobiłaś. I nawet jeśli przyjmują od razu do szpitala to w razie czego nie ma co się zastanawiać i ryzykować! Będzie dobrze, musi być :)

Do góry