reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No mamy tutaj prawie całą Polske ja prawie z środkowej części Kalisz ;) no w końcu przyszla @ od niedzieli do wczoraj tylko plamienia a dzisiaj cos leci..;) i nie ukrywam że liczę już na to ze za miesiąc@ nie będzie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia w 20 dc? O kurde.. pierwszy raz tak masz?to owulacje musialas miec zaraz po @.. Z 2 str lepszy krotki niz bardzo dlugi ale no niezle sie rozregulowalo.. bierzesz jakies leki?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam i w sumie nic nowego nie powiedział...idę na badania po niedzieli do szpitala więc może się wyjaśni wszystko

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dobrze, że idziesz na badania i na pewno one wszystko wyjaśnią. Pierwsze cykle po stracie mogą być różne, długie, krótkie, często bezowulacyjne. Najważniejsze żeby sprawdzili przyczynę-czy to na pewno tylko to że organizm jeszcze nie wrócił do siebie.

Dorcia w 20 dc? O kurde.. pierwszy raz tak masz?to owulacje musialas miec zaraz po @.. Z 2 str lepszy krotki niz bardzo dlugi ale no niezle sie rozregulowalo.. bierzesz jakies leki?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy raz taka akcja...teraz nic oprócz witamin nie będę brać...

reklama
Melduję @ w 20 dc....zaraz szału dostanę

Ja drugi dzień @ bez tabletek nie idzie.Wydaje mi się ze się nie udało w tym miesiącu, bo dalej się oczyszczam, bo poroniłam farmakologiczne , a druga @ ze skrzepami leci.
Dorcia styczeń będzie nasz [emoji4] nie ma innej opcji. Jak nie 2017 to 18 powinna być szczęśliwa [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry