reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hahaha dlatego napisałam "i tak i nie" bo to nie papieros ale jednak do nikotyny mnie ciągnie :-D ale dla mnie to super zastępstwo i wcale mnie do normalnych dzieki niemu nie ciągnie :tak:

Witam wieczorem,

podczytywalam was ale niebylo czasu zeby odpisac.Dzisiaj do 16 w pracy,potem musialam sie polozyc bo padlam.Ale dobrze mi drzemka zrobila i mam juz gotowa salatke na jutro na grila i ciasto do kawki.M akurat wrocil bo byl pojezdzic ze znajomymi na gokardach i teraz pod kocyk i telewizorek.
Zycze milego wieczoru

Myszka lepiej sprobuj wszystko odrzucic,w epapierosie tez przeciez troszke nikotyny jest...

My z S urzadzilismy sobie wieczorek drinkowo filmowy:) mielismy goscia (brata S) na obiedzie a teraz siedzimy i ogladamy:) "Rzez" polanskiego za nami (bardzo mi sie podobal!),teraz chyba obejrzymy ostatniego bonda:p

Nanu do e mozna wlac i bez nikotyny;-) ale mysle, ze bedzie mi latwiej mimo wszystko.
No nie daje rady cale szczescie ze duzo spie to mimo wiekszego ciagu pale o wiele mniej.:-( paskudny nalog i jak mi sie uda nigdy wiecej nie tkne

Myszko nie życzę ci tego... ale mi od około 8 tygodnia zaczęły się potworne nudności i to one pomogły mi z nałogiem... może i ciebie niedługo odrzuci :*

Alez były piękne oświadczyny w mam talent... aż się popłakałam...

Fifka ale ja bym sobie z przyjemnoscia porzygala ciazowo, nigdy mi sie to nie zdarzylo
Nawet dobrze mi sie nieodbijalo ani w pierwszej, ani w drugiej i teraz tez sie nie zanosi ;-)

reklama
Do góry