reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Marta ty juz 19 tydzien jak ten czas leci.Tez juz bym chciala tam byc.:-)

Zakupilam dzisiaj spodnie ciazowe na ebay.Zobaczymy jak przyjda,bo potrzebuje do pracy.

reklama
Hejka
Danutaski no i w koncu Ninka fiknela porzadnego koziolka, no tak trzymac juz niedlugo i bedzie na swiecie:-)Agusia witaj, rozgosc sie u nas jest bardzo fajnie razem razniej i czas szybciej plynie;-)Gtaruluje udanych wizyt Ewcik no to czekamy na @ a pozniej ostro do pracy;-)Kobietko na poczatku jest troche trudno ale z czasem ogarniejsz temat a mierzenie wejdzie w krew i bedziesz juz odruchowo siegac po termometr, mi osobiscie te cale pomiary pozwolily poznac swoj organiz takze same pozytywy:tak:wieczorne pozdrowionka dla wszystkich:-)Dziewuszki cos mnie bardziolko boli...ale to chyba nie ma przeciwwskazan do staranek:eek:

Ostatnia edycja:
Elka wylecz przwd, po co sie meczyc i stresowac.
Moj doktor dzis powiedzial mi cos bardzo ciekawego, co dalo mi do myslenia.
Mianowicie mial kiedys pacjentke u ktorej przed ciaza nigdy wczesniej nie widzial kamieni, a robil jej usg za to po ciazy znalazl jeden wielkosci 3 cm. Powiedzial, ze czasami hormony nam robia powazne psikusy i moje ataki zaliczylby do nietypowych objawow ciazowych...fakt nigdy wczesniej nie mialam takich problemow i boli.

Witam z wieczora. Ja ostatnio chodzę taka zmęczona że na nic nie mam siły. Na dodatek coś mnie dzisiaj bierze. Boli mnie gardło i czuję się tak jakby mnie grypa brała. Mam dość wszystkiego.
Nanulinka: faktycznie nasze wykresy podobne, tylko dwa dni różnicy. Ja postanowiłam się nie nakręcać. Co ma być to będzie.
Mierzę temperaturę z przezwyczajenia i żeby wiedzieć co się dzieje. Chociaż mój wykres w tym cyklu trochę dziwny. Ten skok na początku... Odznaczyłam go bo może to było spowodowane przemęczeniem i stresem (to były pierwsze dni po powrocie do pracy). Tak mi się wydaje i po poprawce wygląda lepiej.
Danutaski: świetnie że Ninka się odwróciła. Teraz już na koniec nie powinna tak fikać więc jest nadzieja że już tak zostanie.
Fifka: ja fenoterol brałam od połowy ciąży i nie przypominam sobie żadnych skutków ubocznych. Tylko ja brałam mniejsze dawki.

Ja zrobiłam ogórkową zupkę, sałatkę jarzynową , poblogowałam troszkę i chyba idę spać....
Posiedziałabym jeszcze ale wizja pobudki o 5tej motywuje do pójścia do łóżka....

Kolorowych!!!

Edit:

Dzien dobry! Halo,halo!
Brr jak ja nie znosze jak musze wstawac gdy jest ciemno:/
A teraz tylko tak bedzie - do wiosny... ehh...

Za to tempka oszalala dzis!

Ostatnia edycja:
mnie sie dzis snilo, ze ktos mnie dzgal nozem po brzuchu... nieogladam horrorow, zadnych podobnych dziwolagow, wiec skad to sie takie wzielo?? zfiksowalam :-D

czas chyba na sniadanko jakies bo herbatke mam juz za soba ;-)

Dzien dobry:-)

Nanu nonono coz za tempka &&&&&&&&&&&& fajnie to wyglada:tak:Myszko mi niewiele sie sni ale jak juz to potrafi tak dac w kosc ze hej, nienawidze koszmarow :-(ale uwielbiam to uczucie kiedy sie budze i okazuje sie ze to tylko sen:happy:yyyyy cos sie ze mna dzieje takie literowki robie ze szok:szok:jakbym pisac nie umiala:eek:

reklama
Do góry