erbuś kiedy twój suwaczek tak śmignął do przodu?
ostatnio ciągle sie mijałyśmy![]()
ja tez jestem w szoku jak ten czas leci , jeszcze trochę choc pewnie za chwile bedzie mi sie wydawalo ze stanal w miejscu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
erbuś kiedy twój suwaczek tak śmignął do przodu?
ostatnio ciągle sie mijałyśmy![]()
iza teraz udam się na konsultację do tego co robił mi IUI
scully teraz już powinno być widać
nanusia od kiedy mają inna stronkę w Szubinie???
no te ostatnie miesiące 2 są najgorszeja tez jestem w szoku jak ten czas leci , jeszcze trochę choc pewnie za chwile bedzie mi sie wydawalo ze stanal w miejscu
sorrki za priv ale coś net mi się zawieszaStronke maja ta sama, tylko zmienil sie sposob rejestracji od nowego roku.
no te ostatnie miesiące 2 są najgorsze
sorrki za priv ale coś net mi się zawiesza
no umówiłam się na podgląd na 26 stycznia
nanusia to cena IUI nie wzrosła??? pomimo podwyżki vat???
nie mów za sam podgląd chciał wziąść kasę ode mnie nigdy nie brał no ale teraz moze nawet podrożałNie no ja placilam 650zł,wiec chyba nie, ale wczoraj chcial jeszcze 140zl za te wszystkie podglady, a ze mialam tylko 100zl przy sobie to nie wzial i mowil,ze nastepnm razem moge dac![]()
nie mów za sam podgląd chciał wziąść kasę ode mnie nigdy nie brał no ale teraz moze nawet podrożał
hm nie wiem to ile ty byłaś na podglądach???No ode mnei tez nie bral, a teraz chcial za te wszystkie podglady tyle, wiec wcale nie duzo, bo wyszlo by jakies 15zl za podglad.
Nie wzial nawet tej 100, wiec chyba za bardzo mu nie zalezalo![]()
hm nie wiem to ile ty byłaś na podglądach???
erbuś dobrej nocki
no tylko wiesz lepiej płacić za każdą wizyte bo potem tak dużo wychodziNo 2 cykle, wiec troche sie tego uzbieralo![]()