reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eloooołłłłł środowo

Zabciu rownież pozdrawiamy i trzymamy kciukaski zeby wsio ok było

Lopciu :( co za wredna @

A my niedlugo bedziemy się zbirac i ruszymy na zakupy , ale pogoda u nas do duszy po pada
Miłego dnia !

reklama
:-) Witam i ja środowo

...wpadłam na chwilkę zdać relacje od Żabki bo zaraz uciekamy się szykować na pierwszą wizytę u pediatry, tzn. Blankę ;-)

sms od Żabki z 07:19
"...w nocy się w końcu trochę ruszyło zaczął mi odchodzić czop i od 2:00 miałam krótkie skurcze co 5 min teraz w końcu trochę przysnęłam to już nie liczyłam od 2 godzin ale jak już odszedł czop to wiadomo że się ruszy a przed chwilą myślałam że zawału dostanę bo nie mogli małemu tętna poszukać ale jest ok..."

sms od Żabki z 09:47
"...jestem po usg i główka nisko ale dolny odcinek blizny po cesarce jest bardzo cienki i jutro o 8:00 będę miała cesarkę jednak nie będzie mi dane rodzić normalnie..."

Więc jutro już Antoś będzie na świecie ;-):-)

dziewczyny u mnie dzisiaj jak w zegarku przyszła @ :(:(

izus jedziemy teraz łeb w łeb z dniami płodnymi i razem będziemy coś majstrować może nam się tak razem uda jak zabce i batonikowi:):) ale by była heca:)

Przykro mi:( Wredne @ nich uciekaja od nas A kysz a kysz!!!!!!!!!!!!!
Fajnie by było jak by się udało:):):) To razem będziemy i majstrować i czekać na wyniki takie nasze wspólne dzieciaczki by były:);)

Ostatnia edycja:
hejka
dzisiaj byłam u tej pani gin co robiła mi te badania i tak jakoś nie natchnęła mnie optymistycznie :(
skoro u mnie wsio ok to ona nawet specjalnie nie namawia na następne IUI no mogę próbować ale na sukces jakoś mam małe szanse a sugeruje się tym że pomimo dobrych wyników nie udaje mi się zajść w ciążę po prostu nic się u mnie nie dzieje:(
nie wiem jestem jakaś nie załamana tym ale chyba wiedziałam że tak będzie i może u mnie rzeczywiście trzeba pogodzić się z tym wreszcie:(

hejka
dzisiaj byłam u tej pani gin co robiła mi te badania i tak jakoś nie natchnęła mnie optymistycznie :(
skoro u mnie wsio ok to ona nawet specjalnie nie namawia na następne IUI no mogę próbować ale na sukces jakoś mam małe szanse a sugeruje się tym że pomimo dobrych wyników nie udaje mi się zajść w ciążę po prostu nic się u mnie nie dzieje:(
nie wiem jestem jakaś nie załamana tym ale chyba wiedziałam że tak będzie i może u mnie rzeczywiście trzeba pogodzić się z tym wreszcie:(

... Lopop Kochana nie słuchaj kobiety, która nie znajdując przyczyny zakłada czarny scenariusz :sorry2: pamiętaj medycyna to jedno a natura to drugie :tak: pomyśl skoro jest wszystko w porządku to musi się udać ;-):tak: mocno w to wierzę i bardzo Tobie kibicuję ;-)

... a my po wizycie u pediatry :tak: i ... Blanka przybrała przez 9 dni kolejne 418g :cool2: waży już 3820g :szok: normalnie jak ją trzymałam wczoraj na ręku to taka Kluseczka się zrobiła, jest już za co złapać - kawał Kobitki :-D ...

Pozdrawiam

hejka
Lopciu kochana co za babsztyl , a z kad ona moze to wiedziec ja pierdziele . A pogadaj z tym ze Szubina co on na to
ja wiem ze się Tobie uda zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!
... Lopop Kochana nie słuchaj kobiety, która nie znajdując przyczyny zakłada czarny scenariusz :sorry2: pamiętaj medycyna to jedno a natura to drugie :tak: pomyśl skoro jest wszystko w porządku to musi się udać ;-):tak: mocno w to wierzę i bardzo Tobie kibicuję ;-)

... a my po wizycie u pediatry :tak: i ... Blanka przybrała przez 9 dni kolejne 418g :cool2: waży już 3820g :szok: normalnie jak ją trzymałam wczoraj na ręku to taka Kluseczka się zrobiła, jest już za co złapać - kawał Kobitki :-D ...

Pozdrawiam
No to pięknie dziewczynka nam rośnie :) supcio

Nanusia Ty kobitko nie czekaj na @ ! tylko na fasoleczkę :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Lopop nie słuchaj takiego gadania ,i nie poddawaj się musisz uwierzyć w to że będziesz w ciąży ,i może zobacz opinie jakiegoś innego lekarza ja tez sie zastanawiam żeby iść do innego gina

Batonik mały klopsik z Blaneczki:)

Nanusia &&&&&&&&&&&& i nie czekaj na @ tylko na II kreseczki:) A kiedy testujesz?

reklama
Lopop nie słuchaj takiego gadania ,i nie poddawaj się musisz uwierzyć w to że będziesz w ciąży ,i może zobacz opinie jakiegoś innego lekarza ja tez sie zastanawiam żeby iść do innego gina
Batonik mały klopsik z Blaneczki:)

Nanusia &&&&&&&&&&&& i nie czekaj na @ tylko na II kreseczki:) A kiedy testujesz?

Moglabym juz jutro, ale tego nei zrobię, poczekam do niedzieli, bo od pol roku ykle mam od 24-31dni, wiec w niedziele bedzie akurat 31dc.
Od wczoraj pojawia sie bol brzucha i znika, nigdy tak nie mialam ( wczoraj juz myslalam,ze dostane @), piersi nabrzmiale i bolace.

Nie licze na sukce, ale strasznie boje sie porazki:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry