Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny u mnie dzisiaj jak w zegarku przyszła @
izus jedziemy teraz łeb w łeb z dniami płodnymi i razem będziemy coś majstrować może nam się tak razem uda jak zabce i batonikowiale by była heca
Przykro miWredne @ nich uciekaja od nas A kysz a kysz!!!!!!!!!!!!!
Fajnie by było jak by się udałoTo razem będziemy i majstrować i czekać na wyniki takie nasze wspólne dzieciaczki by były
![]()
hejka
dzisiaj byłam u tej pani gin co robiła mi te badania i tak jakoś nie natchnęła mnie optymistycznie
skoro u mnie wsio ok to ona nawet specjalnie nie namawia na następne IUI no mogę próbować ale na sukces jakoś mam małe szanse a sugeruje się tym że pomimo dobrych wyników nie udaje mi się zajść w ciążę po prostu nic się u mnie nie dzieje
nie wiem jestem jakaś nie załamana tym ale chyba wiedziałam że tak będzie i może u mnie rzeczywiście trzeba pogodzić się z tym wreszcie![]()
pamiętaj medycyna to jedno a natura to drugie
pomyśl skoro jest wszystko w porządku to musi się udać ;-)
mocno w to wierzę i bardzo Tobie kibicuję ;-)
i ... Blanka przybrała przez 9 dni kolejne 418g
waży już 3820g
normalnie jak ją trzymałam wczoraj na ręku to taka Kluseczka się zrobiła, jest już za co złapać - kawał Kobitki
... Lopciu kochana co za babsztyl , a z kad ona moze to wiedziec ja pierdziele . A pogadaj z tym ze Szubina co on na tohejka
dzisiaj byłam u tej pani gin co robiła mi te badania i tak jakoś nie natchnęła mnie optymistycznie
skoro u mnie wsio ok to ona nawet specjalnie nie namawia na następne IUI no mogę próbować ale na sukces jakoś mam małe szanse a sugeruje się tym że pomimo dobrych wyników nie udaje mi się zajść w ciążę po prostu nic się u mnie nie dzieje
nie wiem jestem jakaś nie załamana tym ale chyba wiedziałam że tak będzie i może u mnie rzeczywiście trzeba pogodzić się z tym wreszcie![]()
No to pięknie dziewczynka nam rośnie... Lopop Kochana nie słuchaj kobiety, która nie znajdując przyczyny zakłada czarny scenariuszpamiętaj medycyna to jedno a natura to drugie
pomyśl skoro jest wszystko w porządku to musi się udać ;-)
mocno w to wierzę i bardzo Tobie kibicuję ;-)
... a my po wizycie u pediatryi ... Blanka przybrała przez 9 dni kolejne 418g
waży już 3820g
normalnie jak ją trzymałam wczoraj na ręku to taka Kluseczka się zrobiła, jest już za co złapać - kawał Kobitki
...
Pozdrawiam
Lopop nie słuchaj takiego gadania ,i nie poddawaj się musisz uwierzyć w to że będziesz w ciąży ,i może zobacz opinie jakiegoś innego lekarza ja tez sie zastanawiam żeby iść do innego gina
Batonik mały klopsik z Blaneczki![]()
Nanusia &&&&&&&&&&&& i nie czekaj na @ tylko na II kreseczkiA kiedy testujesz?