reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik Blanka cudniasta. i kurcze kiedy to zleciało że jutro już stuknie jej miesiąc. Wow.

Pozdrawiam Was wszystkie!

... Hej Anecia ;-)

a no leci ten czas, sama zresztą możesz to zaobserwować bo Szymek za chwilę 3 miesiące skończy :szok: to zdjęcie było specjalnie dla Szymulki robione ;-) już od małego trzeba zacząć ich do siebie przyzwyczajać chociaż wirtualnie :laugh2:

reklama
Hej kobietki w nocy zapalil sie dla mnie plomyk nadziei bmam nadzieje ze niezapesze jesli wam napisze ale cala bnoc brzuch mnie pobolewal i napinal sie co 10, 8 , 12 minut teraz dalej licze i czekam moze synus wzial sobie do serca smutki mamusi i zechce dzis wyjsc i zastanawiam sie co moge zrobic zeby akcja sie rozkrecila zeby juz byly te skorcze co 5 minut co bede juz pewna i bede mogla smigac do szpitala...
Trzymajcie sie kobietki zycze wam milego dnia jak akcja zaniknie niedaj boze to wlece tu jeszcze wieczorem

No mam nadzieje bo to czekanie jest meczace rano juz nawet mala do przedzkola zaprowadzilam i spacer zaliczylam zeby troche ruchu bylo i moze zeby spacer cos rozkrecil bardziej korcze jak dlugo mozna czekac az z dziesieciominutowych zrobia sie piecominutowe...niecierpliwe jajo ze mnie a jak sie cofnie to siewsciekne i to poteznie...

no tylko ja dostanę @ to w 3dc biorę clostybegyt i potem do ginka zobaczyć jak urosły i wyznaczymy z ginkiem termin i do dzieła

wiesz to może my też tak powinnyśmy głośno mówić jak twoja siostra i koleżanka:) i się uda

kiedy będziesz wiedzieć
&&&&

No to fajnie że juz teraz kciuki mocno zcisniee&&&&&&&&&chyba że udało się teraz?:) Kiedy termin @?
wiesz ja juz nie raz próbowałam sobie wmówić że np teraz nie chce że najpierw troche schudnę zadbam o siebie ale im bliżej @ to powracały myśli o dziecku
ja mam dostać @ w środę albo czwartek

Żabka nie denerwuj się mężuś na pewno zdąży jak by co pzreciez nie może przegapić narodzin synusia:)
I pewnie dzis sie cos rozkręci dużo ruchu i będzie ok:) trzymam kciuki za szybki i łatwy poród,i czekam z niecierpliwością na wiadomości :)

:-)Witam Babolki poniedziałkowo

P.S. jestem już taaaaaaaaakkkkkkaaaa duża

Zobacz załącznik 318498
[/QUOTE

Ślicznotka mała:)

A mi zły humorek jak na razie minął :) Ale termin @ już blisko więc pewnie w pierwszy dzień będzie płacz( jak co miesiąc) ale to tylko 1 dzień a potem odliczanie do staranek:)) i czekanie na @ i tak co miesiąc:blink:
Miłego dzionka:) :) :) :)

kochana przyjdzie @ bo jestem strasznie nerwowa:(:(

trzymam mocno by nie przyszła ;-)

PS- nawet moj sowaczek sie burzy ze jeszcze w dwupaku jestem

ciekawa byłam co ten suwaczek wymyśli... ;-)

I znowu weekkendzik przeleciał ach jak ten czas leci, wczoraj byliśmy u m chrzesniaka na roczku :) dziś zaliczyliśmy spacerek i lezanko w domku Także u nas po staremu :)

ja też nareszcie w sobotę i niedzielę spacerek zaliczyłam :-D ciągle tylko autem i autem... :sorry2:

... a dziś umówiłam się z mamą w mieście, bo idziemy kupić prezent na roczek dla małej Lenki ;-):tak:
P.S. jestem już taaaaaaaaakkkkkkaaaa duża

i co kupiliście?? :-p bo na roczek to zawsze człek nie wie co kupić :sorry2:
maleńka słodziutka -tak sobie fajniuśnio śpi :-D

Hej kobietki w nocy zapalil sie dla mnie plomyk nadziei bmam nadzieje ze niezapesze jesli wam napisze ale cala bnoc brzuch mnie pobolewal i napinal sie co 10, 8 , 12 minut teraz dalej licze i czekam moze synus wzial sobie do serca smutki mamusi i zechce dzis wyjsc i zastanawiam sie co moge zrobic zeby akcja sie rozkrecila zeby juz byly te skorcze co 5 minut co bede juz pewna i bede mogla smigac do szpitala...
Trzymajcie sie kobietki zycze wam milego dnia jak akcja zaniknie niedaj boze to wlece tu jeszcze wieczorem

mocno trzymam kciuki :tak: mąż zdąży :tak: urlop ojcowski to na noworodka weźmie, ale urlop opiekuńczy na starszą córcię może lekarz wypisać zwolnienie ;-)

ja mam dostać @ w środę albo czwartek
A mi zły humorek jak na razie minął :) Ale termin @ już blisko więc pewnie w pierwszy dzień będzie płacz( jak co miesiąc) ale to tylko 1 dzień a potem odliczanie do staranek:)) i czekanie na @ i tak co miesiąc:blink:

to już niedługo :tak: mocno trzymam kciukaski ;-)

Witam się i ja w piękny sloneczny poniedziałek :)
Ulllaaaaa la , ale dziś humorek dopisuje , bo i samopoczucie dobre oby tak dalej

Batonik blaneczka śliczna i patrz głaskaj całuj bo czas leci

Izus Lopciu aby nie przyłaziła wredna jedna , a kysz polazla sobie

Zabciu no to zacisniete &&&&&&&&&&&&&

Scully my bylismy na roczku m chrzesniaka i np kupilismy taki chodzik fischer prince gra swieci sie jezdzi maly zadowolony

A my dziś znowu spanko do 11 a co tam :)

Pozdrawiam Was kochane baboleczki i krzaczorki też :)
Miłego dnia

A mnie właśnie zaczęło podbrzusze strasnie boleć :(,a jajniki w pewnym momencie zaczęły ciągnąć że jak stałam to musiałam się pochylić i kucnąć,wzięłam no spe i idę się położyć !@ się zbliża! a brzuch mi wywaliło jakbym była w 5 miesiącu ciąży:)

witam się i ja poniedziałkowo :)
super noc dzisiaj miałyśmy :) mała je i zasypia od razu... a ja z nia, nawet zapomniałam ja przewinać w nocy ;) uzmysłowiłam sobie to dopiero ok 6 nad ranem :) standardowo już problem z gazami i kupką od rana... pocieszam sie czytajac, ze inne grudniowe dziciaki też tak maja...wiec trzeba przeżyc, choc serducho pęka
my po spacerku, dzisiaj niestety krótkim, bo mała trochę zgłodnała i na gwałt do domu wracałysmy, choc pogoda iscie wiosenna

Batonik ślaczna Twoja Niunia, jakie czarne długaśne włoski ma... Natce z przodu powychodziły, ale juz sie meszek pojawił...te zapowiada sie szatynka, choc nie tak ciemna :)

korzystajcie ciezaróweczki z wypoczynku trz jak najwiecej...ja powoli zaczynam myslec o powrocie do pracy, zadzwoniłam dzis do znajomych i okazało sie, ze mój teren (Toruń) przekazany dziewczynie prawdopodobnie wróci do mnie, bo ta zaszła w ciażę :)

reklama
Hej kobietki....to znowu ja niestety....dalej tkwie w domu kolo poludnia skorcze odpuscily :-( teraz parewrocilo jak leze bo jak chodze i cos robie to juz ich tak nieczuje a jak leze to tak sa tak okolo co 12 minut ale i tak kicha napewno jak po tylu godzinach bsie nieruszylo to w pol nocy sie nierozszleje wiec jutro jade do szpitala i czeka mnie wywoywanie :-( no ale trudno przynajmniej teraz bede miec pewnosc ze bez malego niewyjde wiec chociaz jedno dobre
Zajrze tu jeszcze ozniej a potem jakby co to bede sie odzywac przez batonika jesl niebedziesz miala iwonka nic przeciwko bo mam tylko twoj nr bo tym razem tabletu ze soba niebede brala bo boje sie ze by mi mogli ukrasc jak bede kilka godzin na porodowce wiec niebede miec neta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry