reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane :)

Żabka atakuj mężą niech pobudzi swoimi hormonkami akcje ;) u mnie podziałało :)

Lopciu jasne, ze podejmij druga próbe...nie odpuszczaj i walcz o maleństwo... tym bardziej, ze teoretycznie jest wsio ok:) przesyłamy fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<""""""""""""""""""""""""""">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..............................****************************
izus też złap jednego :)

Batonik Natka nie zawsze odbija po piersi to fakt, ale ja też sie kiedyś tak wystraszyłam bo po jedzeniu główkę przekrecała i an wprost zrobiła...prawie sie udusiła. Teraz jak nie odbije po jedzeniu to kładę ja na boku i nie oddalam sie za bardzo, zeby mieć ja na oku i w razie czego szybko do pionu.

Wczoraj zadzwoniłam do znjomej gastroenterolog-pediatry, żeby sie poradzić i poleciła mi NAN HA dla alergików, prawdopodonie Nata nie specjalnie znosi białko w mlekach modyfikowanych...zobaczymy jak bedzie nastepnym razem...bo wczoraj mały łasuch wypił ściagniety pokarm i było jej za mało więc musiałam jej szybko podać ten paskudny Bebilon (dałam mniej mleka do wody) ale znów od 3 sie meczyła...wieczorem to już się wytworzył taki rytuał u Nas, ze nie chce piersi przed spaniem i woli butle. Pomyślałam, że moze i lepiej bo mój J przejmie w części usypianie :) wieczorne...kapanie już właściwie przejał :)

reklama
No to super że ponownie nad tym myślisz,ja jestem tego zdania że jak jest możliwośc to trzeba korzystać dopóki będą efekty.I z całego serducha życzę Ci fasoleczki :)

Straszne ,taki młody człowiek co dopiero życie zaczynał:(:(

A ja zaś sobie wkręcam :) od 3 dni ciągle mi sie płakać chce tak bez powodu,czemu mój mózg nie chce wyluzować??
Tak pragnę tego dzidziusia, dookoła same znajome w ciąży albo z maluszkami. I ciągle słyszę pytania kiedy drugie dziecko ?no bo przecież już czas .. Maja taka duża dziewczynka przydał by sie jej braciszek.....
A ja co mam i mówić że co staramy się i nie wychodzi i słuchac użaleń nad nami,więc mówię że jeszcze czas a serce aż z bólu boli :( :( NO I ZNOWU RYCZĘ:( :(

idę robić mężowi kolacje bo zaraz wróci z pracy:)

Papapapapa:)!!!!!
wiem takie słowa bolą cholernie mocno wiesz skoro toja córcia duża to mój już kawaler na wydaniu:-p

DZIĘKUJĘ ZA SŁOWA KRZEPIĄCE:-):-):-) BARDZO SĄ MI POTRZEBNE

Izuś świetnie Cię rozumiem, dookoła mnie pełno ciężarnych a na dniach będzie rodziła moja młodsza siostra, która wpadła. A najgorsze są właśnie te pytania "kiedy będzie maleństwo?" " że już najwyższy czas" a teście ciągle gadają "że już mogli byśmy się postarać bo już swój wiek mamy" a ja co na to mam odpowiedzieć, nie powiem przecież że się staramy bo dopiero wtedy będą komentarze

Izuś świetnie Cię rozumiem, dookoła mnie pełno ciężarnych a na dniach będzie rodziła moja młodsza siostra, która wpadła. A najgorsze są właśnie te pytania "kiedy będzie maleństwo?" " że już najwyższy czas" a teście ciągle gadają "że już mogli byśmy się postarać bo już swój wiek mamy" a ja co na to mam odpowiedzieć, nie powiem przecież że się staramy bo dopiero wtedy będą komentarze
tak niektórzy myślą że robią uczynność takim gadaniem ale niestety jest na odwrót :( mnie też takie przygadywanie boli:(
więc ja nikomu tak nie mówię

No to super że ponownie nad tym myślisz,ja jestem tego zdania że jak jest możliwośc to trzeba korzystać dopóki będą efekty.I z całego serducha życzę Ci fasoleczki :)

Straszne ,taki młody człowiek co dopiero życie zaczynał:(:(

A ja zaś sobie wkręcam :) od 3 dni ciągle mi sie płakać chce tak bez powodu,czemu mój mózg nie chce wyluzować??
Tak pragnę tego dzidziusia, dookoła same znajome w ciąży albo z maluszkami. I ciągle słyszę pytania kiedy drugie dziecko ?no bo przecież już czas .. Maja taka duża dziewczynka przydał by sie jej braciszek.....
A ja co mam i mówić że co staramy się i nie wychodzi i słuchac użaleń nad nami,więc mówię że jeszcze czas a serce aż z bólu boli :( :( NO I ZNOWU RYCZĘ:( :(

idę robić mężowi kolacje bo zaraz wróci z pracy:)

Papapapapa:)!!!!!
Kochana niesmutaj sie uda sie wam ja tez chcialam redzej a i tak bedzie 5 lat roznicy u mnie miedzy dziecmi
:-) No hej Babolki

... wszystko u nas OK, była położna i wieczorem dopiero pediatra i powiedział, że takie rzeczy się zdarzają bo czasem pokarm się cofa i trafia do oskrzeli :-( a potem ze śluzem jest wydalany, wyrzucałam sobie, że mała nie zawsze odbija ale podobno po mleku z cycusia nie zawsze musi się dziecku odbić :sorry2: osłuchowo zdrowa, żadnych szmerów i świstów (bo ja już oczywiście panikowałam że coś jej na oskrzelikach siedzi) ogólnie zdrowy Borsuczek :tak: prosiłam ją wczoraj ładnie żeby nie straszyła już tak mamusi :tak:;-) normalnie dziewczyny nie wiedziałam co robić , spanikowałam trochę :zawstydzona/y:... dziś już nocka troszkę lepsza, choć i tak czuwałam i spałam nie za dużo :zawstydzona/y:...

... Żabka albo wóz albo przewóz, działaj z olejkiem może będzie efekt, a raczej nie zaszkodzi no nie ?! ... choć wiesz jak jest z tymi terminami porodu :sorry2: a pamiętam, że Ty miałaś długie cykle hmm :dry:...
... Lopop z całych sił zaciskamy &&&&&& za pozytywne myślenie i IUI, a porcję fluidków już zgarnęłaś sporą także powinno podziałać ;-):tak:

... izus180584 ja pamiętam, że będąc w ciąży, choć jeszcze o tym nie wiedziałam, byłam strasznie rozdrażniona, nadpobudliwa, złościłam się na maxa bez powodu :tak: tak że w pracy mieli mnie już dość i mówili, że coś ze mną nie tak, tak więc życzę Ci żeby te Twoje objawy zwiastowały dwie piękne czerwoniutkie II

... Erbuś tylko patrzeć jak zleci te 90 dni i się nam rozpakujesz ;-):tak:

Pozdrawiam

dobrze ze wszystko ok a ja cykle mialam dlugie ale moj termin 11 stycznia to najpozniejszy termin z usg bo z om to bym miala na 29 grudnia a z usg to mialam terminy na 8,9,10 i 11 stycznia wiec bralam pod uwage ten najpozniejszy
trzymam kciuki -mocno :tak: a dziewczynki coś się nie odzywają :-(

ten czas leci strasznie szybko :sorry2: choć u mnie ostatnio jakoś wolno idzie :-p

jak męczyły to może w końcu coś ruszy :tak:

jak masz taką możliwość to może warto spróbować ;-)
biedny chłopak, a raczej rodzina... :-( bo rodzinka została z tym smutkiem... :-(

:-( nie smuć się :tak: 3 latka ma twoja córcia -więc wszystko przed tobą :tak: uda się napewno, a córcia będzie już do maleństwa zaglądać i pomagać (bo w tym wieku to już małe gosposie są) ;-)

wiedziałam, że musi być ok :tak: ale tak to jest jak się człowieczek nie zna :sorry2: i tak dzielna jesteś, że mimo strachu wiedziałaś instynktownie co robić :tak:

:-D to tak jak kobietka w ciąży :-D na lewym boczku najwygodniej ;-)

Mam już wyniki morfologi, moczu i glukozy = wszystkie w normie :-D Nieliczne bakterie w moczu wyszły, ale może leki nie będą potrzebne :tak: Za to będę już więcej pić, żeby je "wypłukać" ;-)
polecam pic herbate zurawit
hej kochane :)

Żabka atakuj mężą niech pobudzi swoimi hormonkami akcje ;) u mnie podziałało :)

Lopciu jasne, ze podejmij druga próbe...nie odpuszczaj i walcz o maleństwo... tym bardziej, ze teoretycznie jest wsio ok:) przesyłamy fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<""""""""""""""""""""""""""">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..............................****************************
izus też złap jednego :)

Batonik Natka nie zawsze odbija po piersi to fakt, ale ja też sie kiedyś tak wystraszyłam bo po jedzeniu główkę przekrecała i an wprost zrobiła...prawie sie udusiła. Teraz jak nie odbije po jedzeniu to kładę ja na boku i nie oddalam sie za bardzo, zeby mieć ja na oku i w razie czego szybko do pionu.

Wczoraj zadzwoniłam do znjomej gastroenterolog-pediatry, żeby sie poradzić i poleciła mi NAN HA dla alergików, prawdopodonie Nata nie specjalnie znosi białko w mlekach modyfikowanych...zobaczymy jak bedzie nastepnym razem...bo wczoraj mały łasuch wypił ściagniety pokarm i było jej za mało więc musiałam jej szybko podać ten paskudny Bebilon (dałam mniej mleka do wody) ale znów od 3 sie meczyła...wieczorem to już się wytworzył taki rytuał u Nas, ze nie chce piersi przed spaniem i woli butle. Pomyślałam, że moze i lepiej bo mój J przejmie w części usypianie :) wieczorne...kapanie już właściwie przejał :)
maz gwalcony co dwa dni i nic to niedalo jutro rano lykam olejek tym bardziej ze w wypisie mam wpisane ze lozysko w trzecim stopniu dojrzalosci czyli juz stare a maly tez zbyt ruchliwy niejest juz te 10 ruchow na godzine obebni ale to juz niesa te kopniaki co kiedys bardziej przekrecanie sie z boku na bok....a jutro az do niedzieli wieczora mam meza w domu wiec moglby juz maly wyjsc co by tatus byl przy porodzie :-) bardzo mi zalezy zeby maz byl przy mnie...

DZIĘKUJĘ ZA SŁOWA KRZEPIĄCE:-):-):-) BARDZO SĄ MI POTRZEBNE

Trzymam kciuki za IUI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a masz już termin czy na razie zastanawiacie się?

Moja siostra na koniec miesiąca rodzi.z jednej strony sie cieszę a z drugiej cholernie zazdroszczę.jak się dowiedziałam że jest w ciąży to byłam strasznie zła bo ciągle słyszałam że nie chce mieć więcej dzieci jedno przecież starczy,zresztą moja przyjaciółka tez tak mówiła a jej młodszy synek ma już7 miesięcy. raz dwa zaszły w ciąże , a ja się staram i staram i nic ,

Oj coś ostatnio kiepski humor mam :(

Żabka ale uparciuch z twojego synka, mi poród przyspieszyło wieszanie firanek i mycie podłóg. no i jajecznica mojego mężusia:):):)

Ostatnia edycja:
Izus tobie tez sie uda w najmniej niespodziewanym momencie
A uparciuh z niego za rodzicami ani sex ani sprzatanie ani spacery ani lazenie po schodach niedrusza go dzis wysprzatalam caly bpokoj i z odkurzaczem szalalam hihihi

:-)Witam porannie sobotnio w ten deszczowy poranek :sorry2:

... nocka minęła w miarę;-) jakoś tak mała albo czasem śpi po 4h albo po 2h jest głodna jak wilk :baffled: nie wiem już zupełnie od czego to zależy :no: już zaczynam się zastanawiać czy nie mam jakiegoś słabego pokarmu :zawstydzona/y::-(... póki co nic sobie nie wkręcam ;-) po prostu karmienie cyckiem jest na żądanie :tak: i tyle ;-)

... Żabka z niecierpliwością czekam na wieści o rozpakowaniu :tak: pij ten olejek :-D może się coś ruszy :sorry2:

... izus180584 trzymam &&&& żeby Ci się udało jak najszybciej :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)

:-)Witam porannie sobotnio w ten deszczowy poranek :sorry2:

... nocka minęła w miarę;-) jakoś tak mała albo czasem śpi po 4h albo po 2h jest głodna jak wilk :baffled: nie wiem już zupełnie od czego to zależy :no: już zaczynam się zastanawiać czy nie mam jakiegoś słabego pokarmu :zawstydzona/y::-(... póki co nic sobie nie wkręcam ;-) po prostu karmienie cyckiem jest na żądanie :tak: i tyle ;-)

... Żabka z niecierpliwością czekam na wieści o rozpakowaniu :tak: pij ten olejek :-D może się coś ruszy :sorry2:

... izus180584 trzymam &&&& żeby Ci się udało jak najszybciej :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)
hejka lyknelam przed 10 po sniadaniu przed 14 mnie zczyscilo obzydlistwo ten olejej jak cholera teraz czekam dalej bo ponoc skorcze zaczynaja sie kilka godzin po rozwolnieniu a jestem jakos dziwni glodna jak wilk zobaczymy jakby co to napisze smska bo pozniej juz tu niezajrze jak juz to dopiero jutro ale mam nadzieje ze dzis mnie wkoncu chwyci na porodowke pozdrawiam was wszystkie narazie jeszcze w dwupaku :-)

reklama
dobrze ze wszystko ok a ja cykle mialam dlugie ale moj termin 11 stycznia to najpozniejszy termin z usg bo z om to bym miala na 29 grudnia a z usg to mialam terminy na 8,9,10 i 11 stycznia wiec bralam pod uwage ten najpozniejszy

maz gwalcony co dwa dni i nic to niedalo jutro rano lykam olejek tym bardziej ze w wypisie mam wpisane ze lozysko w trzecim stopniu dojrzalosci czyli juz stare a maly tez zbyt ruchliwy niejest juz te 10 ruchow na godzine obebni ale to juz niesa te kopniaki co kiedys bardziej przekrecanie sie z boku na bok....a jutro az do niedzieli wieczora mam meza w domu wiec moglby juz maly wyjsc co by tatus byl przy porodzie :-) bardzo mi zalezy zeby maz byl przy mnie...

faktycznie terminy rozbierzne :-D trzymam kciuki za olejek i szybciutki poród :tak:
do dzidzi: "malutki wychodź już :tak: tu jest lepiej niż w brzuszku :tak: mamusia i tatuś ukochają mocno -a i miejsca więcej ;-)"

tak trzymać :tak: dzidzia mała jeszcze więc niech sobie je kiedy chce ;-)

Ja dziś sama sobie siedzę :sorry2: Nuda... :sorry2: Chyba kawusi z bitą śmietaną się napiję :-p Szarlotkę bym zjadła :-p eh... zrobiłabym, ale jabłuszek nie kupiłam... :sorry2: mam tylko jedno :-D
W tv nic nie ma więc chyba książkę sobie poczytam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry