Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha czyli coś sie już dzieje jak krzyż boliBatonik a tobie niezalozyli rozpuszczalnych???Mi po cc odcieli pry wyjsciu te odstajace konce a reszta sie rozpuscila i sladu po nich niemam...
Sculyy to pokaz ten brzuszek hihihi niewirze ze niewidac oby wyniki byly ok
Hej babeczki bylam dzis na ktg w szpitalu i tetno ok i zapisal sie pod koniec jeden skorcz na 95% i popoludniu krzyz mnie nawala co jakis czas wiec napewno beda bole krzyzowe jak z corka miodzio normalnie jazda na maksa bedzie na porodowce ale damy rade :-) aha i jak porod sam sie niezacznie to w poniedzialek mam sie stawic na oddzial i beda dzialac
Lopciu jeszcze niekupilam czekam do piatku
mój kuzyn jutro ma urodzinkiDamy rade damy bedzie ciezko ale to minie staram sie zawsze myslec pozytywnie a jutro nimusi wychodzic jakos data 13 niezbyt mi sie podoba hihihi w piatek niech sobie z rana wychodzi :-)
na brzuszek i klepałam ją po pleckach aż w końcu odkaszlnęła ten śluz i w momencie zasnęła
spanikowana jestem troszkę i na wszelki wypadek przyjedzie dziś położna i po południu zamówiłam wizytę pediatry :-( mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo serio miałam dusze na ramieniu
:-( zresztą do teraz mi nie przeszło
...Sculyy to pokaz ten brzuszek hihihi niewirze ze niewidac oby wyniki byly ok
Hej babeczki bylam dzis na ktg w szpitalu i tetno ok i zapisal sie pod koniec jeden skorcz na 95% i popoludniu krzyz mnie nawala co jakis czas wiec napewno beda bole krzyzowe jak z corka miodzio normalnie jazda na maksa bedzie na porodowce ale damy rade :-) aha i jak porod sam sie niezacznie to w poniedzialek mam sie stawic na oddzial i beda dzialac

trzymam dalej mocno kciuki i czekam na dobre wieści ;-)... my dziś miałyśmy bezsenną noc, tzn. ja miałam, bo ok 1 w nocy mała zaczęła mocno płakać a powodem tego był śluz w gardełku, z którym nie umiała sobie dać rady i w ogóle tak jakby miała mega katar w nosku :-( bosssshhhhhh ja normalnie dostałam rozwolnienia bo nie wiedziałam co się dziejena brzuszek i klepałam ją po pleckach aż w końcu odkaszlnęła ten śluz i w momencie zasnęła
spanikowana jestem troszkę i na wszelki wypadek przyjedzie dziś położna i po południu zamówiłam wizytę pediatry :-( mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo serio miałam dusze na ramieniu
:-( zresztą do teraz mi nie przeszło
...
tylko pewnie nie wiedziałabym co zrobić
i jak tam po wizycie pediatry??
pewnie ok 
natchnienie kulinarne dostałam
na raz robiłam gularz na obiadek i wafelka z czekoladką na deser
warto było ;-)
a pamiętam jak Batonik pisał ze 80 dni przed nimi a tu proszę tuli swojego Borsuczka