87zabka
Fanka BB :)
A moze zaczyna sie katarek albo to sapka czesto mylona z katarem daj znac co lekarz i polozna powiedzieli;-)Hej Babolki czwartkowo ;-)
... co u Was kochane ???
... my dziś miałyśmy bezsenną noc, tzn. ja miałam, bo ok 1 w nocy mała zaczęła mocno płakać a powodem tego był śluz w gardełku, z którym nie umiała sobie dać rady i w ogóle tak jakby miała mega katar w nosku :-( bosssshhhhhh ja normalnie dostałam rozwolnienia bo nie wiedziałam co się dziejena brzuszek i klepałam ją po pleckach aż w końcu odkaszlnęła ten śluz i w momencie zasnęła
spanikowana jestem troszkę i na wszelki wypadek przyjedzie dziś położna i po południu zamówiłam wizytę pediatry :-( mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo serio miałam dusze na ramieniu
:-( zresztą do teraz mi nie przeszło
...
Pozdrawiamy
to bede czekac na fotke a ciekawe jaki opis bedzie w niedziele :-)jak nie zapomnę to naładuję aparat i rzucę jakąś fotę ;-) ale nie dziś, bo dziś mam dzień leniuszka
piękny opis masz na suwaczkutrzymam dalej mocno kciuki i czekam na dobre wieści ;-)
ja bym się też wystraszyłatylko pewnie nie wiedziałabym co zrobić
i jak tam po wizycie pediatry??
pewnie ok
Ale mi dziś dzień zleciał przy "garkach"natchnienie kulinarne dostałam
na raz robiłam gularz na obiadek i wafelka z czekoladką na deser
warto było ;-)
Trzymam kciuki za dwie kreski
Hej babolki co tam u Was ????????????
Widzę że Zabka jeszcze w dwupaku .Jaki mały uparciuszek z Antosia Ze nie chce wyjść . Dobrze mu u Mamusi
Lopop a jak sytuacja u Ciebie?
A ja czekam czy jakieś efekty będą po starankach jeszcze tydzień i będzie wiadomo.ostatnio (w 22dc) jak rano wstałam to czułam sie jakby @ miała zaraz przyjść i cały czas pobolewają mnie jajniki,To pewnie @ daje znaki że sie pojawi
A co słychać u Toski,Agutki i reszty dziewczyn ,czy ktoś wie ? Bo tęskno za nimi![]()
ja malej dawalam bebiko i niemiala zadnych problemow i nigdy kolki niemiala a bebilon miala po szpitalu i byl ochydny..witam sie i ja
u mnie dzien świstaka
my dzis tez nie bardzo spalysmy..do 1 walczylysmy z karminiem,, a od 5 z zatwardzeniemchyba musze inne mleo kupic...odobno bebilon comfort jest na takie problemy
batonik moze za krótko trzymałas do odbicia?
Hej kobietki dalej w dwupaku dzis od 5 rano meczyly mnie bole ale chyba jelitowe po wczorajszych buraczkach w zalewie caly dzien mnie meczylo i strasznie nieregolarnie co 15 minut co godzine co 25 i tak roznie....jutro piatek i ide kupic olejek jak pajce po terminie pomogl to moze i mi pomoze bo troche sie boje wywolywania oxy i bardzo chce rodzic z mezem a na wywolywany porod to pewnie by nieprzyjechal tyle kilometrow...
na brzuszek i klepałam ją po pleckach aż w końcu odkaszlnęła ten śluz i w momencie zasnęła
spanikowana jestem troszkę i na wszelki wypadek przyjedzie dziś położna i po południu zamówiłam wizytę pediatry :-( mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo serio miałam dusze na ramieniu
:-( zresztą do teraz mi nie przeszło 
i jak tam po wizycie pediatry??
pewnie ok
natchnienie kulinarne dostałam
osłuchowo zdrowa, żadnych szmerów i świstów (bo ja już oczywiście panikowałam że coś jej na oskrzelikach siedzi) ogólnie zdrowy Borsuczek
...