reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Trzymam kciuki za IUI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a masz już termin czy na razie zastanawiacie się?
no tylko ja dostanę @ to w 3dc biorę clostybegyt i potem do ginka zobaczyć jak urosły i wyznaczymy z ginkiem termin i do dzieła

wiesz to może my też tak powinnyśmy głośno mówić jak twoja siostra i koleżanka:) i się uda

kiedy będziesz wiedzieć
&&&&

reklama
Kochana niesmutaj sie uda sie wam ja tez chcialam redzej a i tak bedzie 5 lat roznicy u mnie miedzy dziecmi

dobrze ze wszystko ok a ja cykle mialam dlugie ale moj termin 11 stycznia to najpozniejszy termin z usg bo z om to bym miala na 29 grudnia a z usg to mialam terminy na 8,9,10 i 11 stycznia wiec bralam pod uwage ten najpozniejszy

polecam pic herbate zurawit

maz gwalcony co dwa dni i nic to niedalo jutro rano lykam olejek tym bardziej ze w wypisie mam wpisane ze lozysko w trzecim stopniu dojrzalosci czyli juz stare a maly tez zbyt ruchliwy niejest juz te 10 ruchow na godzine obebni ale to juz niesa te kopniaki co kiedys bardziej przekrecanie sie z boku na bok....a jutro az do niedzieli wieczora mam meza w domu wiec moglby juz maly wyjsc co by tatus byl przy porodzie :-) bardzo mi zalezy zeby maz byl przy mnie...
no zabka Twoj kawaler to już miejsca na tkie charce nie ma :) trzymam kciuki za szybkie ropakowanie... co za przekra... martwiłaś się, że nie wytrzymasz do końca roku a tu zastał Cię 15 stycznia :)

:-)

... nocka minęła w miarę;-) jakoś tak mała albo czasem śpi po 4h albo po 2h jest głodna jak wilk :baffled: nie wiem już zupełnie od czego to zależy :no: już zaczynam się zastanawiać czy nie mam jakiegoś słabego pokarmu :zawstydzona/y::-(... póki co nic sobie nie wkręcam ;-) po prostu karmienie cyckiem jest na żądanie :tak: i tyle ;-)
no bo pewnie raz wypije więcej a raz mniej... jak się cyckiem karmi to nie ma kontroli ile... miarą jest długosć snu ( co najmniej 2 razy a dobę 3 h) i przybieranie dziecka.

Kochane staraczki bardzo Was tulam. w 100% rozumiem Wasze przykrości... z tymże ja mówiłam najblizszym, ze sie staramy a nie mozemy zajsć... dzieki temu uniknełam wypytywania kiedy ... przynajmniej nie ranili pytaniami...
Trzymam kciukasy, b cykli starankowych w tym roku było mało ;)

SCULY no rozbierzne terminy czlowiek sam sie wnerwia bo niewie juz ktory podawac
LOPCIU to trzymam kciuki za sukces tym razem
OKALE no tez mowilam do mojego ze sie martwilam zeby do stycznia dotrwac a teraz niedlugo styczen sie bedzie konczyl a ja czekam na porod jak na zbawienie bmoj m sie smieje ze jak slonica dwa lata w ciazy bede chodzic
Hej kobietki witam sie wieczorowo niestety dalej w dwupaku :-( olejek na mnie niezadzialal dzis caly ranek przeplakalam ze bede musiala miec wywolywany porod i wtedy mojego m niebedzie przy mnie bo to zadaleko zeby tak jezdzic i sama bede musiala przez to przejsc bo jak sie zacznie a on bedzie w pracy to i tak by go niepuscili i tak mi smutno ze niebede z nim rodzic ze szok i bardziej sie boje bo z nim to ja moge gory przenosic jak jest przy mnie jutro jeszcze niejade do zpitala zdecydowalam ze pojade we wtorek bo to bedzie akurat tydzien po terminie i do domu juz mnie napewno nieodesla bo mimo ze gin kazal sie stwic na oddzial to z nimi nigdy nic niewiadomo...i wogole dzis chodze taka podminowana i zla ze bez noza niepodchodzic i wszystko mnie drazni...
PS- nawet moj sowaczek sie burzy ze jeszcze w dwupaku jestem

Ostatnia edycja:
Witam się w niedzielny wieczór

Lopciu clo moze nie bedzie potrzebne nigdy nic nie wiadomo
Kochane babulki i my trzymamy kciukaski z całego serducha

Żabciu a może m sobie opiekę weżmie , no jak synus bedzie mu się rodził a on w pracy nieeeee tak nie moze być , pogadajcie i coś wykombinujcie:)

I znowu weekkendzik przeleciał ach jak ten czas leci, wczoraj byliśmy u m chrzesniaka na roczku :) dziś zaliczyliśmy spacerek i lezanko w domku Także u nas po staremu :)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Erba mezu dopiero ulrop ojcowski wezmie jak juz mlody sie urodzi zobaczymy jak to wszystko bedzie ciekawe ile potrwa wywolywanie pewnie najpierw cewnik czyli balonik do szyjki na 24 godziny a potem niewiadomo co dalej...jutro ma ostatnia szanse zeby wyjsc sam i urodzic sie przy tatusiu bo we wtorek jak mnie m zawiezie to juz kicha i bede sama czekac na porod i to znosic no ale trudno niezawsze ma sie to co sie chce i tak jak sie zaplanowalo byle vjuz sie urodzil bo mam juz dosc czekania w koncu prawie rok juz czekam

:-)Witam Babolki poniedziałkowo

... Żabka ... oby mały zechciał dzisiaj się wykluć ;-):tak: &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

... Erbuś ... odpoczywaj póki możesz i korzystaj, ja mimo że odpoczywałam całą ciążę, to chętnie bym teraz poleniuchowała czasem ;-)ja to taki wariat jestem, że zamiast odpoczywać póki dziecko pozwala to siedzę i się na nią gapię, głaszczę po główce :laugh2:cóż taki wyczekany Skarb to sobie wybaczam ;-)

... Lopop ... ja też byłam bardzo nerwowa, byle co wyprowadzało mnie z równowagi ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte z całego serducha :tak:

a u nas po staremu jakoś powoli leci, wczoraj byliśmy u teściowej na obiedzie :wściekła/y: ja to mam nerwa normalnie jak tam jadę, bo nasłucham się tyle "dobrych" rad że łeb pęka :baffled: a wkurzam się najbardziej jak sama decyduje co jest dobre dla mnie do jedzenia :wściekła/y: wczoraj np do anatola dostałam prawdziwe krowie mleko :szok: tłuste jak cholera, zdążyłam wypić pół i wtedy dopiero mi powiedziała :wściekła/y: a potem mała zrobiła w domu dwie zielone kupki :-( następnym razem będę jechała ze swoim prowiantem:tak: albo zresztą niech oni przyjeżdżają do wnuczki :blink: mówię Wam miałam takiego nerwa że szok :angry:

... a dziś umówiłam się z mamą w mieście, bo idziemy kupić prezent na roczek dla małej Lenki ;-):tak:

Pozdrawiamy i życzymy miłego pierwszego dnia tygodnia ;-):tak:

P.S. jestem już taaaaaaaaakkkkkkaaaa duża

Obraz 090.jpg

reklama
Hej hej

żabko widzę że dalej w dwupaku. Martwiłaś się żeby rok przeskoczył a tu już 3 tydzień tego roku będzie za chwilę za nami.
Mam nadzieje że lada moment synuś zdecyduje się na wyjście.

Batonik Blanka cudniasta. i kurcze kiedy to zleciało że jutro już stuknie jej miesiąc. Wow.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry