reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej kobietki....to znowu ja niestety....dalej tkwie w domu kolo poludnia skorcze odpuscily :-( teraz parewrocilo jak leze bo jak chodze i cos robie to juz ich tak nieczuje a jak leze to tak sa tak okolo co 12 minut ale i tak kicha napewno jak po tylu godzinach bsie nieruszylo to w pol nocy sie nierozszleje wiec jutro jade do szpitala i czeka mnie wywoywanie :-( no ale trudno przynajmniej teraz bede miec pewnosc ze bez malego niewyjde wiec chociaz jedno dobre
Zajrze tu jeszcze ozniej a potem jakby co to bede sie odzywac przez batonika jesl niebedziesz miala iwonka nic przeciwko bo mam tylko twoj nr bo tym razem tabletu ze soba niebede brala bo boje sie ze by mi mogli ukrasc jak bede kilka godzin na porodowce wiec niebede miec neta

... no coś Ty Żabka pisz jak coś a ja w miarę możliwości dam tu znać wszystkim :tak: a póki co trzymam &&&&&&&&& żeby się rozkręciło w nocy ;-):tak:

reklama
Batonik to jak co smski bede slac bo mam jeszcze 400 darmowych do plusa a ty masz nr z plusa tak?
Nanusia to czekanie to meczarnia tym bardziej ze ja zawsze bylam niecierpliwe jajo i czekanie niejest moja mocna strona hihihi
Trzymajcie sie kobietki mam nadzieje ze niezabawie dlugo w szpitalu....

:(

Niestety ale po tym jak tak mocno zabolał mnie brzuch @ przylazła ,2 dni wcześniej:( jest mi strasznie smutno:( :(tym bardziej że wczoraj dowiedziałam sie że kumpela wpadła z trzecim dzieckiem :(:( normalnie nie wiem co juz robic żeby zajść???

Żabka &&&&&&&&&&&&&

Hej wtorkowo

Zabcia &&&&&&&&&&&&&& trzymaj się
Izus tulam mocno ach ...:(

U nas dzień jak co dzień :) dlugo spanko obiadek , pozniej wybiore sie na maluski spacerek
Trzymajcie się cieplutko kochane :)

:-) Witam się i ja wtorkowo ;-)

... izus180584 ... tulam Cię mocno i przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~na kolejny cykl starań :tak: musisz być silna, a na pewno się uda ;-) w tym cyklu zachodzisz i tyle :-p mówię Ci :cool2:

póki co żadnych wieści od Żabki :baffled: ciekawe co postanowią lekarze :sorry2: eh powiem Wam, że najlepiej jak tak chwyci znienacka ;-):tak: wtedy człowiek nie myśli i nie ma czasu się stresować ;-):tak:

u nas dzień prawie jak co dzień :-D pospaliśmy sobie dziś do 10 :szok: bo R od dziś jest na urlopie 3 tygodnie :-) potem śniadanko, kawusia, cycuś i spacerek ;-) od jutra podobno ma wrócić zima choć nie taka sroga :dry: a my jutro idziemy na pierwszą wizytę do pediatry :tak:

Pozdrawiam

P.S. mój Borsuczek dziś kończy miesiąc :szok: ale to zleciało :zawstydzona/y:

Uwaga wiadomość od Żabki z 17:09

"Hejka jestem w szpitalu od południa i jak na razie miałam badanie ginekologiczne i gin powiedział że szyjka może odrobinkę skrócona ale zamknięta i wszystko jeszcze daleko w polu i miałam ktg ponad godzinę a nie 30 min jak inne ale tylko dlatego że mały najpierw się ruszał i tętno gdzieś uciekało a potem coś majstrował i też zapis był jakiś dupowaty jutro może będę miała usg dopplerowskie i po obchodzie coś zdecydują może ... pozdrów kobietki na bb :)"

trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby już juro było coś wiadomo albo żeby Antoś się wykluł sam ;-):tak:

reklama
dziewczyny u mnie dzisiaj jak w zegarku przyszła @ :(:(

izus jedziemy teraz łeb w łeb z dniami płodnymi i razem będziemy coś majstrować może nam się tak razem uda jak zabce i batonikowi:):) ale by była heca:)

od paru dni strasznie bolą mnie łydki chyba potasu u mnie brak jesz to mi potrzebne:(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry