reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nanusia trzeba wierzyć ja ma tylko nadzieję że spotkamy się w poczekalni ty zafasolkowana a ja przed IUI i prześlesz mi fluidki a do tego tak na żywo i się musi udać zdopingowałyście mnie:)

batonik supcio

erba do sztenca pojadę bo to jednak wierzę że on ma większe doświadczenie w tych wynikach i jakoś coś podpasuje między wierszami :)

iza ja w sumie leczę się u innego ta ginka tylko robiła mi te badania

reklama
nanusia trzeba wierzyć ja ma tylko nadzieję że spotkamy się w poczekalni ty zafasolkowana a ja przed IUI i prześlesz mi fluidki a do tego tak na żywo i się musi udać zdopingowałyście mnie:)

batonik supcio

erba do sztenca pojadę bo to jednak wierzę że on ma większe doświadczenie w tych wynikach i jakoś coś podpasuje między wierszami :)

hehe,fajnie by bylo sie spotkac.
lapop ja to wogole jestem przerazona iloscia osob chodzacych do Sztenca, szok. Czasami to tydzien przed wizyta nie ma gdzie sie wstrzelic. W przyszlym tyg moja kolezanka tez jedzie do Sztenca, bo tez ma problemy.

zdjecie_big.jpg

Lopop specjalnie dla Ciebie na poprawę nastroju !!! wyobraź sobie że nie są wirtualne ;-)

Dziewczyny musicie wierzyc ze się uda , choc wiem ze nie łatwo , Maćku i Ty też :) ;-)
Nanusia czekamy razem z Tobą , staraj sie jakoś nie myślec dzis i jutro to na testa za wczesnie

korzystajcie ciezaróweczki z wypoczynku trz jak najwiecej...ja powoli zaczynam myslec o powrocie do pracy, zadzwoniłam dzis do znajomych i okazało sie, ze mój teren (Toruń) przekazany dziewczynie prawdopodobnie wróci do mnie, bo ta zaszła w ciażę :)

jeśli jesteś zdecydowana do powrotu to fajowo, że masz szansę :tak: a z kim dzidzię zostawisz :confused:

:(
Niestety ale po tym jak tak mocno zabolał mnie brzuch @ przylazła ,2 dni wcześniej:( jest mi strasznie smutno:( :(tym bardziej że wczoraj dowiedziałam sie że kumpela wpadła z trzecim dzieckiem :(:( normalnie nie wiem co juz robic żeby zajść???

dziewczyny u mnie dzisiaj jak w zegarku przyszła @ :(:(

:-( przykro, ale i jest szansa w nowym cyklu :tak: a ja mocno za was kciukaski trzymam :tak: a mamuśki niedługo będą @ odbierać, bo połogi się pokończą :tak:

sms od Żabki z 09:47
"...jestem po usg i główka nisko ale dolny odcinek blizny po cesarce jest bardzo cienki i jutro o 8:00 będę miała cesarkę jednak nie będzie mi dane rodzić normalnie..."
Więc jutro już Antoś będzie na świecie ;-):-)

Żabka -mocno trzymamy kciukaski za maleństwo :tak:

... a my po wizycie u pediatry :tak: i ... Blanka przybrała przez 9 dni kolejne 418g :cool2: waży już 3820g :szok: normalnie jak ją trzymałam wczoraj na ręku to taka Kluseczka się zrobiła, jest już za co złapać - kawał Kobitki :-D ...

fajowo :-)

A ja nadal czekam na @ po IUI. Ciezko jest bo to czekanie doprowadza mnie do szału:)

trzymam kciukaski :tak: potrzebne nam na forum dobre wieści ;-)

Ja wczoraj po wizycie u gina :sorry2: Lipa na całego :-( Jutro będę mieć usg (a miało być dziś-nawet mąż sobie wolne wziął), a do tego na starym usg, bo nowe w naprawie :-( do tego gin powiedział, że jutro je zrobimy, a mąż i tak nie zobaczy za dużo, bo to usg jest lipne :-( nie wiem po co wogóle mi ono jak nic nie będzie widać :-( a mąż oczywiście jutro w pracy i wolnego nie dostanie :dry:

Kobietki w którym max tc się robi usg by sprawdzić narządy maluszka :confused: Nie przypadkiem do 24 tc :confused: bo mi zależy na sprawdzeniu serduszka i może bym szybko poszła prywatnie, jeśli jeszcze cosik będzie widać :sorry2:

jeśli jesteś zdecydowana do powrotu to fajowo, że masz szansę :tak: a z kim dzidzię zostawisz :confused:

:-( przykro, ale i jest szansa w nowym cyklu :tak: a ja mocno za was kciukaski trzymam :tak: a mamuśki niedługo będą @ odbierać, bo połogi się pokończą :tak:

Żabka -mocno trzymamy kciukaski za maleństwo :tak:

fajowo :-)

trzymam kciukaski :tak: potrzebne nam na forum dobre wieści ;-)

Ja wczoraj po wizycie u gina :sorry2: Lipa na całego :-( Jutro będę mieć usg (a miało być dziś-nawet mąż sobie wolne wziął), a do tego na starym usg, bo nowe w naprawie :-( do tego gin powiedział, że jutro je zrobimy, a mąż i tak nie zobaczy za dużo, bo to usg jest lipne :-( nie wiem po co wogóle mi ono jak nic nie będzie widać :-( a mąż oczywiście jutro w pracy i wolnego nie dostanie :dry:

Kobietki w którym max tc się robi usg by sprawdzić narządy maluszka :confused: Nie przypadkiem do 24 tc :confused: bo mi zależy na sprawdzeniu serduszka i może bym szybko poszła prywatnie, jeśli jeszcze cosik będzie widać :sorry2:

chyba caly czas bo w 28 tc tez sprawdzaja
wiesz podziwiam Cię ja bym juz dawno zrobila sobie usg prywatnie nie wytrzymalabym :) smigaj prywatnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry