reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczynki ale piękne brzucholki :-) U mnie jeszcze nic nie widać ...

Myniu współczuję Ci tej wysypki ale chyba nie przeszkadza Wam ona zbytnio w przytulankach ;-)

Bzibzioczku
fajne pomysły na prezent :-) No właśnie trzeba już pomału o tym myśleć, nie lubię wymyslać prezentów, a zawsze spada to na mnie :eek:

Dziewczyny jak ja się dziś strasznie czuję :-( Tuliłam się z porcelanowym uchem 3 razy :-( Teraz właśnie siedzę z farbą na głowie, dobrze, że jej zapach mnie nie rusza ...

reklama
Bzibzioczku ja ztej serii mam maselniczke i dwa kubki ale inne, takie pollitrowe. Bardzo je lubie a jeden kiedys uratowal mi zycie, wiec strasznie o niego dbam i nikomu nie daje uzywac:)
Bardzo lubietakie rzeczy:)
No a co do przypadlosci... no wiem, ze to az smieszne :) ja sie przyzwyczailam bo ja to w ogle od zawsze takie dziecko szpitala bylam i na lekarzy mowilam wojku i ciociu :)
Kupilisny dla brzdaca kolezanki kubeczek w ksztalcie losia :) szwedzkiego losia :) rogi robia za uchwyty, kubeczek taki z tych do nauki picia:) slicznosci :)

Myniu, Ty to zupełnie jak moja siostra, która non stop spada ze schodów, albo coś innego sobie robi, a jak słyszy karetkę, to mi mówi "patrz i to nie po mnie:-D"!!!
Trzymaj się i nie drap za bardzo.
Isis, no cóż tylko Ci pozazdrościć tych mdłości - nie narzekaj, bo to grzech tu....:-)

A jeszcze po tym jak je zamówiłam, to znalazłam takie pojemniczki na zioła, może później jej dokupię, ponieważ ma ciemną dosyć kuchnię to powinno fajnie wyglądać. No i już jej współczuję, bo bardzo ładnie takie dodatki wyglądają ale strasznie nie lubię ich odkurzać:)

Agnieszka, Margotka jakie cudowne brzucholce, ja to dzisiaj mam taki jak Margotka prawie z racji okresowej... oo masakra...

Asitka przepiękną masz kuchnię... bardzo w moim stylu. uwielbiam nowoczesność. najchętniej to u siebie miałabym chrom, szkło i drewno...

za kilka dni mija rok od kiedy się staramy o dzidziola. złapałam takiego doła, że zamknęłam się w łazience i siedziałam na podłodze i płakałam... :((((((((((((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myniu do mnie w szpitalu dzieciaczki mówią właśnie ciociu:D tzn do nas wszystkich, bo my tak wolimy niż na pani... skoro tarzamy się po materacach razem, pocimy, bawimy, całujemy, przytulamy... to "pani" byłoby wręcz nie na miejscu, a "ciociu" jest w sam raz:)

Bzibzioku fajne te upominki:) ale do utrzymania w czystości (te na przyprawy) o zgrozo;) niemniej bardzo ładny prezent:)
Ja póki co zuuuupeeeełłłnie nie mam koncepcji jeśli chodzi o prezenty świąteczne, eh:/ a przydałoby się już zacząć kupować, żeby potem na ostatnią chwilę się nie męczyć...

Agacynda trzymaj się tam dzielnie i nie łam... wiem, że to nie łatwe a i takie wybuchy mają swoją dobroczynną siłę "oczyszczenia"... u nas też lada chwila będzie rok ale jestem dobrej myśli.. nie można tracić nadziei:)

reklama
melduje sie ze zyje:)

połówkowe ok. dzidzia rośnie pięknie. wazy 470g. serduszko prawidlowo bije. i jest slodkim bobaskiem a najważniejsze że zdrowym bobaskiem. zdjęcia niestety nie mam:( ale płec się nie zmieniła i noszę w brzuszku królewne:)
nie odzywalam się bo wielkie skręcanie mebli bylo i trochę zakupów dla malej.
poza tym mam uwazac bo lożysko na przedniej scianie. i chyba tyle

MARGOTKA gratuluje dzidziolka zdrowego i pięknego brzusia:*
AGNIESZKA ale masz już śliczny brzusio!!!:)
KINGA i jak tam u Ciebie??
FICIARA tu dużo było bezowulacyjnych cykli zakończonych II kreskami. nie trac wiary:)
MYNIA szalej szalej tam kochana!!! niech Cię S w trakcie drapie to może ulga będzie:P
SAILOR a Ty się co tak kochana mało udzielasz??:(
NOELLE oooo biedna:( kuruj się dla bąbelka. dobrze że masz zwolnienie. odpoczniesz sobie:)
PIANKA pokaż brzusio:) a Kalinka jak tam??
ISIS uroki ciąży. oby tulenie kibelka juz Cię wiecej nie dopadały:)
MGIEŁKA powodzenia w strankach:) mąż w domu trzeba korzystac:P

nie pamietam więcej co miałam napisac. przesyłam Wam gorące buziaki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry