reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Chciałabym wierzyć, że to jednak owulacyjny bezowulacyjny cykl, ale raczej skłaniam się ku temu, że tej owulacji nie było...
Przynajmniej wiem na czym stoję i nie będę nakręcać się temperaturą...
Dobranoc wszystkim.

witam ranna pora!!

Oczywiscie wstałam skoro świt :confused: to chyba kwestia przyzwyczajenia albo tego ze padam ostatnio w okolicach godz.21. Generalnie,nie zapeszając,samopoczucie jakby lepsze:-) juz sie nie wybieram na tamten świat;D No i dzisiaj męzulek w domu;D

domikcw super wieści:D kawał człowieczka masz w brzusiu! no i królewna:D
agnieszka116 piekny masz brzuszek. Widac ze ciąza:D A maluszek ma piekny domek:D ja sie chyba takiego nie dorobie za 2 tygodnie-bo tyle nas rozni.

Laluś wykresik Ci sie piekny maluje oby owocny!! Wiem wiem ty sie nie nastawiasz ale...my tak!!:D

margotka86 pieknie wygladasz....no wyglądacie!!:D no i super ze wizyta wypadla pomyslnie,nie wazna ilosci bąbelkow ważne ze wszystko dobrze!

ficaria już słyszałam podobno historie o bezowulacyjnym cyklu-u tej ciązówki z pieknym brzuszkiem powyżej:-D

Isis
wpółczuje wymiotów.Ja wczoraj miałam okazje trzy razy przytulic porcelane:/ masz Ci los-2 tygodnie spokoju i powrót w wielkim stylu:sorry:
agacynda nie śmuc sie kochana. Uda sie,zobaczysz,i to w najmniej oczekiwanym momencie(zazwyczaj tak jakos wychodzi).

Pianka gdzie Twój brzusio??Dawaj fotke!!

Sailor_Moon co u Ciebie???

rożniczka cudowny wykresik.Czekam aż naniesiesz dzisiejszą temperature! A ten śluz to wiesz-może fasolkowy!!Piekne masz te cykle,uda sie kochana!!! Stawiam na Ciebie w tym miesiacu!!!

Przepraszam jeśli kogos pominelam,ale zaleglosci narobilam tutaj takie ze odpisywac powinnam tydzien;D

No to i ja wrzuce domek mojego szkraba. Za duży to on nie jest:dry: tttt.jpgno ale nie śa to juz te wklęsłosci co były;D rooooośniemyyyy!!!

Ostatnia edycja:
Noelle i bardzo ladnie Ci bez wkleslosci:)
A ja witam sie z wami porannym swedzeniem. Zaraz dostane kur...
chcialam wapno kupic ale tutaj w aptece mowia, ze calcium nie jest na alergie... no i badz tu madry...

Cześć :-D Mi temperatura spadła do 36.9... Ale to przez to, że się obudziłam w nocy o 2 i poszłam siusiu i położyłam się koło 2:30. Ech spać nie mogłam... No i temp mierzyłam o 7:20... Także raczej zaburzona...

Noelle piękny domeczek dzidziolka :-)

Witam dziewczyny w piątkowy poranek, u mnie na razie nie pada i na to się nie zanosi, słoneczko próbuje wyjrzeć przez chmurki :-D
Margotka piękny brzuszek :tak:
Agnieszko rośniecie i rośniecie... super :tak:
Noelle Ty też już powoli rośniesz :tak:
Laluś moim zdaniem tempka nie jest zaburzona, bo jak to Mynia pisze jak wstajesz godzinę przed mierzeniem to jest zaburzona, ale taki spadek to nie spadek, trzymam kciuki :tak:
Domikcw jaka duża już ta Twoja królewna, oszczędzaj mi się kochana :tak:
Isis tule z powodu mdłości, ale będzie dobrze, nawet nie wiesz ile bym dała, żeby też mieć mdłości ciążowe, mogłabym całymi dniami na kibelku wisieć, żeby być tylko w ciąży....
Agacynda nie załamuj się będzie dobrze... zaciążymy wszystkie do końca roku, taki mam plan i mam nadzieje, że "ten na górze" się wyrobi ;-)
Bzibziok fajny pomysł na prezent :tak:
Myniu nie dawaj się temu swędzeniu, najlepiej zajmij się czymś innym, np. serduszkowaniem :tak:
Ficaria ja Ci życzę z całego serca aby ten cykl bezowulacyjny zakończył się tak jak Margotki, trzymam kciuki :tak:
Kinga trzymam kciuki :tak:
ale się rozpisałam :-)

reklama
Cześć :-D Mi temperatura spadła do 36.9... Ale to przez to, że się obudziłam w nocy o 2 i poszłam siusiu i położyłam się koło 2:30. Ech spać nie mogłam... No i temp mierzyłam o 7:20... Także raczej zaburzona...

nie jest zaburzona. Przed zmierzeniem wystarczy 3h snu... tak wiec ten spadek jest na swoim miejscu :) i nie musisz się nim tak zaraz przejmować bo temp i tak nie może stale trzymać się w górze są spadeczki i wzrosty nawet w cyklach ciążowych :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry