witam ranna pora!!
Oczywiscie wstałam skoro świt

to chyba kwestia przyzwyczajenia albo tego ze padam ostatnio w okolicach godz.21. Generalnie,nie zapeszając,samopoczucie jakby lepsze:-) juz sie nie wybieram na tamten świat;D No i dzisiaj męzulek w domu;D
domikcw super wieści

kawał człowieczka masz w brzusiu! no i królewna
agnieszka116 piekny masz brzuszek. Widac ze ciąza

A maluszek ma piekny domek

ja sie chyba takiego nie dorobie za 2 tygodnie-bo tyle nas rozni.
Laluś wykresik Ci sie piekny maluje oby owocny!! Wiem wiem ty sie nie nastawiasz ale...my tak!!
margotka86 pieknie wygladasz....no wyglądacie!!

no i super ze wizyta wypadla pomyslnie,nie wazna ilosci bąbelkow ważne ze wszystko dobrze!
ficaria już słyszałam podobno historie o bezowulacyjnym cyklu-u tej ciązówki z pieknym brzuszkiem powyżej
Isis wpółczuje wymiotów.Ja wczoraj miałam okazje trzy razy przytulic porcelane:/ masz Ci los-2 tygodnie spokoju i powrót w wielkim stylu
agacynda nie śmuc sie kochana. Uda sie,zobaczysz,i to w najmniej oczekiwanym momencie(zazwyczaj tak jakos wychodzi).
Pianka gdzie Twój brzusio??Dawaj fotke!!
Sailor_Moon co u Ciebie???
rożniczka cudowny wykresik.Czekam aż naniesiesz dzisiejszą temperature! A ten śluz to wiesz-może fasolkowy!!Piekne masz te cykle,uda sie kochana!!! Stawiam na Ciebie w tym miesiacu!!!
Przepraszam jeśli kogos pominelam,ale zaleglosci narobilam tutaj takie ze odpisywac powinnam tydzien;D
No to i ja wrzuce domek mojego szkraba. Za duży to on nie jest

no ale nie śa to juz te wklęsłosci co były;D rooooośniemyyyy!!!