• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Chciałabym wierzyć, że to jednak owulacyjny bezowulacyjny cykl, ale raczej skłaniam się ku temu, że tej owulacji nie było...
Przynajmniej wiem na czym stoję i nie będę nakręcać się temperaturą...
Dobranoc wszystkim.

witam ranna pora!!

Oczywiscie wstałam skoro świt :confused: to chyba kwestia przyzwyczajenia albo tego ze padam ostatnio w okolicach godz.21. Generalnie,nie zapeszając,samopoczucie jakby lepsze:-) juz sie nie wybieram na tamten świat;D No i dzisiaj męzulek w domu;D

domikcw super wieści:D kawał człowieczka masz w brzusiu! no i królewna:D
agnieszka116 piekny masz brzuszek. Widac ze ciąza:D A maluszek ma piekny domek:D ja sie chyba takiego nie dorobie za 2 tygodnie-bo tyle nas rozni.

Laluś wykresik Ci sie piekny maluje oby owocny!! Wiem wiem ty sie nie nastawiasz ale...my tak!!:D

margotka86 pieknie wygladasz....no wyglądacie!!:D no i super ze wizyta wypadla pomyslnie,nie wazna ilosci bąbelkow ważne ze wszystko dobrze!

ficaria już słyszałam podobno historie o bezowulacyjnym cyklu-u tej ciązówki z pieknym brzuszkiem powyżej:-D

Isis
wpółczuje wymiotów.Ja wczoraj miałam okazje trzy razy przytulic porcelane:/ masz Ci los-2 tygodnie spokoju i powrót w wielkim stylu:sorry:
agacynda nie śmuc sie kochana. Uda sie,zobaczysz,i to w najmniej oczekiwanym momencie(zazwyczaj tak jakos wychodzi).

Pianka gdzie Twój brzusio??Dawaj fotke!!

Sailor_Moon co u Ciebie???

rożniczka cudowny wykresik.Czekam aż naniesiesz dzisiejszą temperature! A ten śluz to wiesz-może fasolkowy!!Piekne masz te cykle,uda sie kochana!!! Stawiam na Ciebie w tym miesiacu!!!

Przepraszam jeśli kogos pominelam,ale zaleglosci narobilam tutaj takie ze odpisywac powinnam tydzien;D

No to i ja wrzuce domek mojego szkraba. Za duży to on nie jest:dry: tttt.jpgno ale nie śa to juz te wklęsłosci co były;D rooooośniemyyyy!!!

Ostatnia edycja:
Noelle i bardzo ladnie Ci bez wkleslosci:)
A ja witam sie z wami porannym swedzeniem. Zaraz dostane kur...
chcialam wapno kupic ale tutaj w aptece mowia, ze calcium nie jest na alergie... no i badz tu madry...

Cześć :-D Mi temperatura spadła do 36.9... Ale to przez to, że się obudziłam w nocy o 2 i poszłam siusiu i położyłam się koło 2:30. Ech spać nie mogłam... No i temp mierzyłam o 7:20... Także raczej zaburzona...

Noelle piękny domeczek dzidziolka :-)

Witam dziewczyny w piątkowy poranek, u mnie na razie nie pada i na to się nie zanosi, słoneczko próbuje wyjrzeć przez chmurki :-D
Margotka piękny brzuszek :tak:
Agnieszko rośniecie i rośniecie... super :tak:
Noelle Ty też już powoli rośniesz :tak:
Laluś moim zdaniem tempka nie jest zaburzona, bo jak to Mynia pisze jak wstajesz godzinę przed mierzeniem to jest zaburzona, ale taki spadek to nie spadek, trzymam kciuki :tak:
Domikcw jaka duża już ta Twoja królewna, oszczędzaj mi się kochana :tak:
Isis tule z powodu mdłości, ale będzie dobrze, nawet nie wiesz ile bym dała, żeby też mieć mdłości ciążowe, mogłabym całymi dniami na kibelku wisieć, żeby być tylko w ciąży....
Agacynda nie załamuj się będzie dobrze... zaciążymy wszystkie do końca roku, taki mam plan i mam nadzieje, że "ten na górze" się wyrobi ;-)
Bzibziok fajny pomysł na prezent :tak:
Myniu nie dawaj się temu swędzeniu, najlepiej zajmij się czymś innym, np. serduszkowaniem :tak:
Ficaria ja Ci życzę z całego serca aby ten cykl bezowulacyjny zakończył się tak jak Margotki, trzymam kciuki :tak:
Kinga trzymam kciuki :tak:
ale się rozpisałam :-)

reklama
Cześć :-D Mi temperatura spadła do 36.9... Ale to przez to, że się obudziłam w nocy o 2 i poszłam siusiu i położyłam się koło 2:30. Ech spać nie mogłam... No i temp mierzyłam o 7:20... Także raczej zaburzona...

nie jest zaburzona. Przed zmierzeniem wystarczy 3h snu... tak wiec ten spadek jest na swoim miejscu :) i nie musisz się nim tak zaraz przejmować bo temp i tak nie może stale trzymać się w górze są spadeczki i wzrosty nawet w cyklach ciążowych :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry