reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziendobry ;)
klatka dla malej szylki juz zamowiona :d licze na to ze w poniedzialek albo we wtorek przyjdzie do tego czasu sie przemeczy w mniejszej.
a ja dalej krwawie masakra................!!!

Asitko Twoje podejscie jak najbardziej mi sie podoba.;) trzymaj tak dalej :D
Noelle śliczny brzusio ;)
Domik rośnijcie zdrowo :D
Sailor a Ty gdzie sie podziewasz?????
Czarni witaj kochana co u Ciebie ? masakra u Ciebie juz 30 tydzien o raju jak to szybko zlecialo :D
Laluś tym spadkiem to Ty sie nie przejmuj ;)
Mynia owocujcie tam bardzo korzystnie :D
Kinga a jak u Ciebie tempka utrzymuje się dalej wysoko? bo nie widze wykresu

reklama
Laluś ja jak wstawałam w nocy o 2 a tempke mierze o 6:50 to nie wpisywałam jako zaburzona, możesz w komentarzu napisać, że wstawałaś o 2, ale może niech wypowiedzą się inne dziewczyny ;-)

Czarnooka a co mi szkodzi taki mam plan i wszystkie macie się do niego zastosować zrozumiano :-)

Asitko piękna kuchnia:tak:
Ficaria
nie załamuj się kochana, nawet jak tej owulacju u Ciebie rzeczywiście nie będzie to HSG Ci pomoże i wtedy raz dwa zajdziesz w ciążę :) Najważniejsze, że robisz coś w tym kierunku a nie czekasz. Trzymam kciuki i wszystko się ułoży :)
Aga
piękny brzusio :)
Myniu uu a od czego ta wysypka mogła Cię dopaść? Może uczulona na coś jesteś? Biedactwo, mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie. Ja na Twoim miejscu bym kupiła to wapno, bo u nas przecież to się stosuje najczęściej na reakcje alergiczne. Fajnie, że S sam się zainteresował tematem tego co poprawia jakość i ilość nasienia, to znak że poważnie podchodzi do tematu :) Nadal trzymam kciuki za pasażera na gapę :)
Isis biedactwo...Stosujesz jakieś domowe środki na mdłości i wymioty? Z rzeczy dostępnych w aptece podobno dobry jest Mamarin. Mam nadzieję, że niedługo Ci przejdzie :)
Agacyndo tulę :* Nie załamuj się kochana, jesteś jeszcze młoda i niedługo pewnie zostaniesz mamusią a perły księżniczki Ci w tym pomogą :)
Domik super, że z królewną wszystko ok i że jest zdrowa jak rybka :) A Ty się kochana oszczędzaj z tym łożyskiem - tylko leż i pachnij:tak:
Noelle no piękne masz już te wypukłości :) Niedługo tak Ci brzusio urośnie, że nie będziesz wiedziała kiedy:tak:
Kinga trzymam kciuki :)
Laluś taki spadek to nie spadek więc nie ma co się martwić &&&&&&&

reklama
Hej kobietki :)
ale ja mam dzisiaj dobry humor ale to dobrze bo kupa sprzątania przede mną

Noelle ale Ty chudzinka jsteś już niedługo Ci wyskoczy taki bębenek nawet nie zauważysz kiedy :)

Domi super ze dzidzia zdrowa ,a Ty się tam oszczędzaj kochana :)

Kinga pokarz wykresik popatrzymy sobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry