reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis farbować nie można farbą z amoniakiem, ja sama farbowałam na samym początku i nic się nie stało. Teraz już nie ma raczej takich farb z amoniakiem więc się nie masz co martwić :)

Dziewczyny ja mam same drugie zmiany więc tylko z rana mam trochę czasu. W niedzielę jak mam wolne to pewnie tu pusto będzie :-D
Dzisiaj mamy ważną kontrolę w pracy...nie chce mi się iść.
Asitko ty miałąś dużo białko jajka w poprzednich cyklach?? bo po ziółkach utrzymuje się kilka dni nawet przed owu :tak:

Cześć dziewuszki :) ja dziś sama, mąż jutro rano dopiero będzie, przynajmniej pogoda się w miarę zrobiła to będzie można tyłek z domu ruszyć ;)
Noelle chyba wczoraj kichnęłaś na monitor i wiruskiem poczęstowałaś bo gardło mnie drapie :/ ;)
Agnieszka masz ładny okrąglutki brzuszek, mój chyba od ostatniego zdjęcia się nie zmienił i wydaje mi się że jest sporo mniejszy niż Twój
ficaria ech :( dobrze że będziesz działać, teraz musisz to przemęczyć ale nagroda będzie bezcenna!
Mynia Ty to z łóżka miałaś nie wychodzić ale z innego powodu... ;) nie wiadomo czy się śmiać czy płakać bo to faktycznie tragikomiczne że akurat teraz w tych kilku dniach Cię to dopada :/ a z pierścionkiem nic nie ruszyło? S daje jakieś znaki?
domik córa rozrabia jak zawsze, głównym zajęciem jest maltretowanie czyli tulenie psa ( czyli w jej języku Bies), ostatnio jest zafascynowana moim pępkiem-odkryła że sporo rzeczy można próbować w niego włożyć no i przywieźliśmy od dziadków wiejskie jajka więc podchwyciła i woła jaja jaja...tyle chyba z nowych odkryć :-D
Isis na pewno wszystko będzie ok! czekamy na wieści z wizyty!
Sailor, Asita trzymam kciuki żeby z tych Waszych ziół wyszły małe niezłe ziółka ;)
Laluś też jestem zdania że taki spadek to nie spadek, temp jest wysoko :tak:ja bym chyba u Ciebie testowała nie wcześniej niż 1-ego

Sailor ja właśnie mam problem z określeniem śluzu, i dopiero teraz się do niego "przyłożyłam", ale jak na razie bj nie widzę, ale skok mniej więcej powinien być koło niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry