reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszka przecież lekarz powiedział że wszystko jest ok także na pewno Twój brzuszek nie jest za duży! może dzidzia lubi mieć dużo przestrzeni ;) każda z nas ma inną figurę więc i brzuszki będą inne i to jest najfajniejsze ;) więc się nie martw tylko korzystaj z przywilejów ciężarnej bo nikt Ci nie zarzuci że to z przejedzenia :-Dmasz śliczny ciążowy brzuszek!

Witam.
Dziewczyny piękne macie brzuszki, Agnieszko wcale nie jest za duży, jest idealny.
Agacynda nie łam się, pomysł tylko jak w końcu się uda jaka będzie jeszcze większa radość. U nas też w grudniu będzie rok ale jakoś się trzymamy a Paweł jak robię test chyba jest bardziej rozczarowany ode mnie, a mi jeszcze bardziej przykro z tego powodu. Ale przecież uda się nam wszystkim, musi się udać. :tak:

Jeszcze tylko 1h i 10 min. i zaczynam weekend w końcu :-D
po pracy odbieram mojego nowego laptopa :-) z Windowsem 8 :szok: jak się cieszę masakra jak dziecko ;-)
nie chce mi już się pracować, najchętniej poszłabym do domku już :tak:
dziewczyny jak te tygodnie mi szybką lecą masakra jakaś :szok: nie długo już święta :szok: mojemu mężowi chce kupić ps vita, ale zobaczymy czy zasłuży ;-)

Witam Was dziewczyny! Piszę dziś trochę ogólnie:
ja kończę za pół godziny :) i też strasznie się cieszę, że to już weekend, bo ten piękny następny tydzień ma mieć dla mnie tylko 3 dni:-D
Brzuszki macie cudne - i ja też już się nie mogę takiego doczekać!
Ja będę testować dopiero po 04.11, wcześniej nie mam na razie zamiaru...
Na weekend jedziemy na imprezkę do znajomych, więc raczej nie będę się odzywać.
Trzymam za Was kciuki i też wierzę, że zaciążymy jeszcze w tym roku! Wszystkie! Buziak :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry