Isis
Fanka BB :)
Witam z rańca :-)
Margotko powiadasz, że ten Mamarin pomaga??? To polece sobie kupić, bo z domowych sposobów nic nie pomaga. Dziś mam wizytę to może zapytam moją ginkę co ona by mi poleciła. Ech jakoś muszę wytrwać, najgorsze jest to, ze musze jakiegoś landrynka mieć w buzi, bo inaczej ...
A Ty jak się czujesz???
Asitko Kochana jeszcze odrobinka cierpliwości i też będzie Cię mdlić i będziesz się tulić z porcelanką - zobaczysz :-)
Laluś tak jak Margotka pisze - to nie spadek - oby tak dalej ;-)
Noelle ja na Twoim etapie ciąży to będę pewnie mieć 3 razy taki
Ale Twój brzusiolek śliczny ;-)
Myniutka kup to wapno i wypij, kto poweidział, ze wapno nie jest na wysypki i alergie??? Buziaki
Ja dziś na razie w domu siedze, zawiozłam córę do szkoły na 7.30, ok. 13.00 muszę do pracy podjeachać, a potem na 15.20 do gina (trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze, bo zesrana jestem) ;-)
Margotko powiadasz, że ten Mamarin pomaga??? To polece sobie kupić, bo z domowych sposobów nic nie pomaga. Dziś mam wizytę to może zapytam moją ginkę co ona by mi poleciła. Ech jakoś muszę wytrwać, najgorsze jest to, ze musze jakiegoś landrynka mieć w buzi, bo inaczej ...
A Ty jak się czujesz???Asitko Kochana jeszcze odrobinka cierpliwości i też będzie Cię mdlić i będziesz się tulić z porcelanką - zobaczysz :-)
Laluś tak jak Margotka pisze - to nie spadek - oby tak dalej ;-)
Noelle ja na Twoim etapie ciąży to będę pewnie mieć 3 razy taki
Ale Twój brzusiolek śliczny ;-)Myniutka kup to wapno i wypij, kto poweidział, ze wapno nie jest na wysypki i alergie??? Buziaki
Ja dziś na razie w domu siedze, zawiozłam córę do szkoły na 7.30, ok. 13.00 muszę do pracy podjeachać, a potem na 15.20 do gina (trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze, bo zesrana jestem) ;-)