reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam z rańca :-)

Margotko
powiadasz, że ten Mamarin pomaga??? To polece sobie kupić, bo z domowych sposobów nic nie pomaga. Dziś mam wizytę to może zapytam moją ginkę co ona by mi poleciła. Ech jakoś muszę wytrwać, najgorsze jest to, ze musze jakiegoś landrynka mieć w buzi, bo inaczej ... :shocked2: A Ty jak się czujesz???

Asitko Kochana jeszcze odrobinka cierpliwości i też będzie Cię mdlić i będziesz się tulić z porcelanką - zobaczysz :-)

Laluś tak jak Margotka pisze - to nie spadek - oby tak dalej ;-)

Noelle ja na Twoim etapie ciąży to będę pewnie mieć 3 razy taki :-D Ale Twój brzusiolek śliczny ;-)

Myniutka kup to wapno i wypij, kto poweidział, ze wapno nie jest na wysypki i alergie??? Buziaki

Ja dziś na razie w domu siedze, zawiozłam córę do szkoły na 7.30, ok. 13.00 muszę do pracy podjeachać, a potem na 15.20 do gina (trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze, bo zesrana jestem) ;-)

reklama
Isis moje znajome stosowały ten Mamarin i podobno jest dobry :) Generalnie gdzieś słyszałam, że mdłości w ciąży to są mdłości głodowe więc należy jeść często ale mniejsze porcje i tak mi też lekarz powiedział. Trzymam kciuki za wizytę i napisz koniecznie co tam :) Ja się czuję cały czas słabo, mdłości mam przez cały dzień tyle tylko, że nie zwracam, ale same mdłości też są mega uciążliwe... Już nie pamiętam jak to jest czuć się "normalnie" :)

Isis na mdłości jest dobra coca cola tak kiedyś napisała Pianka ze ona stosowała i pomagało, mi też pomogła ale niestety nie mogłam jej pic bo mi mąż zabronił pilnował żebym tylko nie kupiła

Kinia no piękny wykres - weź Ty kobieto już zatestuj no :-)

Aguś popijam colę ale średnio pomaga :dry:

Wczoraj farbowałam włosy ale taka pianką bez amoniaku, chyba nic się nie stanie co? Bo na czerwcówkach to dziewczyny pisały, ze w I trymestrze nie powinno się farbować ale to chyba o farby z amoniakeim chodzi ...

reklama
Agnieszko na pewno, ja w ciąży jeszcze nie jestem a jak rozglądałam się za wózkami, to już milion razy zmieniałam firmę i model :-D... kiedy przyjdzie mi wybierać wózek..... może za rok, jak dobrze pójdzie.......

Sailor czy to możliwe, żeby te zioła które piję już działały bo wydaje mi się że jakoś w tym cyklu odkąd pije te zioła, a przecież długo ich nie piję bo od poniedziałku to mnie zalewa ten śluz..... :szok:

U mnie też po tych ziołach białko jajka że szok :-) tylko skoku brak puki co :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry