reklama

Staranka od stycznia 2012.

KINGA trak mi przkro:( tule Cię mocno:*
PIANKA dziś ze mnie ranny ptaszek bo od 6 nie śpie. zmiana czasu mi nie sprzyja:P
czuję się w miarę dobrze tylko plecki dziś dokuczaja. mała kopie. już ją fajnie czuje, nawet mąż poczuł co mnie cieszy:)
NOELE Ty chodzino to o kg się nie martw. przyda Ci się trochę krągłości:P kg w ciąży nie unikniesz:P dobrze, ze juz czujesz się lepiej. a co do L4 to też bym poszła. pracujesz jak pracujesz... 12 godzin to duzo a nie obijasz się tam.a poza tym nie czulaś się najlepiej. sama musisz wszystko rozważyc:)
PAULINKA a co spowodowało, że tak szybko myslisz o 2 dziecku?? ja sie boję panicznie porodu a Ty po 5 miesiacach chcesz jeszcze przez to raz przechodzic:szok:???
FICIARA może zadzwoń do gin. poradzi cos.
AGNIESZKA dobrze, ze z Domi już wszystko ok i uszko wyleczone. ah te choroby paskudne:(

reklama
Dziewczyny jakiego ja mam lenia dzisiaj masakra, jakoś nie mogę się wziąć do roboty zawsze w poniedziałki tak mam, chyba wezmę pracę do domu i protokół sobie napisze w domku z kontroli ;-)
Agnieszko to dobrze że z Dominiką wszystko już w porządku :tak:

domik a dlaczego tak się boisz porodu? ktoś Cię nastraszył opowieściami? czy tak po prostu? ja po swoim porodzie powiedziałam nigdy więcej a po 2 m-cach już byłam gotowa na drugie ;)
Pamiętam jak bawiliśmy się z małą w brzuchu - gasiliśmy światło i latarkę przykładaliśmy do brzucha w różne miejsca a ona goniła i kopała w światełko :)
Agnieszka dobrze że z córcią w porządku, dam znać po wizycie ale nie wiem kiedy wrócę - najwyżej jutro napiszę co i jak :)
A tak w ogóle to jak będzie córcia to na dzień dzisiejszy damy jej na imię Dominika :) trochę kiepsko bo nazwisko też mamy długie no i mąż na na drugie Dominik ale co tam ;)

Czesc dziewczyny :*

Agnieszko dobrze ze z córcią już oki.
Lalus trzymam nadal kciuki ;)
Ficaria to mi wyglada podejrzanie u Ciebie ;) oby bylo to co sobie myślę ;)
domik nie bój się porodu zycze Ci juz teraz szybkiego porodu ;) w sensie ze krociutkiego ;)
Sailor trzymam kciuki za tempke rośnij!!!!

a u mnie coż chyba już żyć normalnie nie będę. znów jakieś plamienie szczerze to już sama niewiem co to ;( poddaję się mam dość. wszystko byłoby oki gdyby nie ten parszywy ból brzucha.

Pianko Dominika jakie to piękne imię jest:-):-):-) My nazwisko też mamy strasznie długie bo aż 9-cio literowe i na D
Ja też się bawiłam z mała latarką fajna sprawa :)

Czarnooka może to plamienie około owulacyjne też kiedyś takie miałam

Czarnooka wiem, że jest Tobie ciężko , ale nie poddawaj się... kurczę nie lubię jak ktoś się smuci bo mi też się robi smutno...]

A tak na marginesie to chciałabym już zrobić ten test i, żeby oczywiście był pozytyw :-D

Margotka a co u Ciebie???:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry