reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka może faktycznie to plamienie okołoowulacyjne? a może jakieś naczynko poszło albo zatarcie podczas seksiku? nie masz żadnego podrażnienia?

Laluś a masz wolny test w domu? jak tak to można siknąć ale ja bym chyba przed 1-ym nie robiła :) a najlepiej zrób 2-ego - ja drugiego listopada dowiedziałam się że jestem w ciąży może i dla Ciebie ta data będzie szczęśliwa ;)

Ostatnia edycja:
Sailor a to nie za wcześnie??? No i ten spadek w 7 i 8 DPO...??? Może poczekam i jutro jakiś teścior zrobię ;-)

Pianko nie mam żadnego wolnego testu w domu :-p

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)
Ja dziś do pracy wróciłam po tygodniowym urlopie więc pewnie wyobrażacie sobie jak mi się nie chciało, na dodatek rano pierwszy raz zwracałam :/ masakra

Laluś u Ciebie nadal ślicznie :) A do 1-go już tuż tuż :) Trzymam kciuki &&&&&
Ficaria może u Ciebie to plamienie implantacyjne, bo tempka wysoko bardzo i ładnie się zapowiada :) Bądź dobrej myśli :)
Różniczko pięknie kochana u Ciebie! Trzymam kciuki &&&&&
Kinga kurcze, mam nadzieję że to plamienie to nic poważnego i bedzie dobrze, ściskam mocno i odezwij się jak już będziesz coś wiedziała.
Czarnooka u Ciebie to z kolei może być plamienie okołoowulacyjne, bo dziś dopiero masz 12dc więc na to by wyglądało.
Aga dobrze, że z Dominiką już ok :) A co do ruchów maleństwa to przypomnij sobie ten artykuł co Ci wysyłałam :)
Isis czyli ten Mamarin nie pomógł? Dzięki za radę, też sobie kupię migdały :)
Domik, Pianko a Wy jak się czujecie dziś? Domik głód już zaspokojony? :)

Agnieszka pojęcia nie mam, jest kilka opcji Dominik, Artur, Marcin, Błażej ale żadne nie podoba mi się tak bardzo żeby zdecydować najbardziej podoba mi się Michał ale siostra mi podkradła :/ z resztą nad męskim imieniem narazie niewiele gdybam ;)

u mnie też jest problem z imieniem dla chłopca dla dziewczynki już mamy wybrane i będzie Pola :-)

Margotko kochana pamiętam ten artykuł ale ja niecierpliwa jestem :)) a Ty jak się dzisiaj czujesz ?

Pianko dobry lekarz już w 13 może powiedzieć i się nie pomyli:) U nas jest jeden taki facet od usg- zajmuje się tylko tym. Tyle już maluchów podglądał, że w 14 tyg płeć określa bezbłędnie:)

Od porodu @ miałam dwie. 21 lipca i 19 września. Aktualnie czekam na trzecią. I nawet nie potrafię Wam określić kiedy będzie. (.)(.) mnie pobolewają od jakiś dwóch tyg, tak samo jak brzuch, tylko, że to bardzo delikatnie i bardziej atakami. Wcześniej 2-3 dni przed @ zacztnały boleć (.)(.), a dzień przed brzuch , a teraz to du... blada- nic nie wiem...

Domi ja tam porodu źle nie wspominam- cc zrobili, więc nic nie czułam. Po cc po 9 godzinach poszłam się wykąpać, a za 2 dni biegałam jak 18-stka:) Ponadto zostałam bardzo ładnie zszyta, lasery na bliznę miałam, więc lekarz powiedział po obejrzeniu blizny, że prawdopodobnie nie będzie w przyszłości śladu...:)

A dziecko tak szybko bym chciała, bo
- Mikołaj w ogóle nie daje mi popalić, więc czemu nie;
- mała różnica między dziećmi jest fajna- wiem co mówię, bo między mną, a siostrą jest tylko 14 miesięcy i zawsze razem się bawiłyśmy, bardzo wiele nas łączy, a między mną i bratem jest 8 lat i to już jest przepaść...
- dziecko bądż co bądź ogranicza swobodę: dotyczy to nawet zwykłego wyjazdu- cała masa rzeczy do zabrania, przy dłuższym wanienka, łózeczko i cała masa szpargałów przechodzisz to rqaz, a potem już spokój( no i masz wprawę więc to tak nie męczy)
- pierwszy mies z dzieckiem to był szok teraz już jestem na fali:)
- no i nie chcę z Mikusiem siedzieć w domu 3-4 lata, potem ciąża i kolejne 3-4 lta z drugim, wolę dwoje od razu odchować i wtedy z czystym sumienie iść do pracy...

Moja mama przeszła obie opcje- z małą przerwą i z dużą- i mówi, że ta mała jest dużo lepsza:)

Mi się dla dziewczynki marzy Lilianka, a dla chłopca Marcel:) Dla dziewczynki to może przejdzie, ale dla chłopca to będzie problem:)

Pianka a może faktycznie będzie dziewczynka. trzymam &&&&& żeby tak było. A z męskich imion najbardziej mi się podoba: Tomasz :-D ale podoba mi się też Zbigniew (po moim dziadku), Maciej, Dominik, Filip, Michał. A dla dziewczynki: Basia (po mojej babci), Malwina, Marysia. I to chyba wszystko :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry