reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój mąż chce Antka ,a ja nie wiem Antoni to takie poważne nie? jakies takie zobaczymy co będzie oby babka bo jakieś takie przeczucie mam a dowiem się 7 listopada :) Marcel mi się też podoba a mojemu mężowi nie

Mynia miała bardzo wymęczający tydzień więc pewnie odpoczywa :)Ciekawe jak tam jej temp

reklama
Pianko ja myślałam, że wymioty mnie ominą :) Oj ja głupia, ale mam nadzieję że nie potrwają długo no i będą mnie męczyły przed wyjściem do pracy a nie np. w drodze czy w pracy.

Aga ja się dziś czuję w miarę, jeśli nie liczyć porannych wymiotów, a tak to jest ok :) Tylko strasznie nie chciało mi się dziś do pracy przychodzić i już chciałabym mieć skończony ten 12tc :)

Margotko mi się wymioty zaczęły w 8 tc i trwały do 13 w 14 tygodniu wymiotowałam już tylko raz :) Ale rzyganko to dobry znak kochana :))
A może czas na L4 czy nie chcesz jeszcze

Czarnooka mi się wydaje że ja też miałam właśnie w 9 dc te plamienia około owulacyjne i nawet byłam z tym u lekarza bo nie wiedziałam co to i on mi mówił ze to właśnie może być to
, a u Ciebie kochana to może być od stresu

Ostatnia edycja:
Aga ja chętnie na L4 tylko pewnie i tak bym musiała trochę pracować z domu, bo nie mogę tak z dnia na dzień odejść, bo nie ma dla mnie zastępstwa:/ a po drugie to mój lekarz nie chce dawać zwolnień :/ więc musiałabym zmienić lekarza też i się tak właśnie zastanawiam co robić.

Margotka to dziwny lekarz jak nie chce dać Ci zwolnienia. Powiedz mu, że źle się czujesz itd. i może wtedy wypisze.

Dobra Dziewczynki, mykam do pracy. Napiszę wieczorkiem. Miłego Dzionka :-)

Paulinko ten sam lekarz też w 14 tyg powiedział że jest przewaga dziewczynki i sprawdziło się jest córa także zobaczymy teraz :) ale tak sobie gdybałam że jak będzie niewielka różnica wieku to dwie dziewczynki powinny się fajnie dogadać nie wzięłam opcji co jak będzie braciszek hehe
A z małą podróżujemy odkąd skończyła 2 m-ce, po jej narodzinach jeździmy nawet więcej niż jak byliśmy sami :tak: i bez wanienki się obyło-większa miska w zupełności wystarczyła:-D a odkąd siedzi i tak kąpie się w brodziku, na wyjazdach śpi z nami w łóżku na szczęście nie mamy z nią większego problemu :)

Laluś mówiłam i nic... A wiem, że on nie daje bo moja koleżanka też do niego chodziła w ciąży i wprost mu powiedziała, że chce L4 to się zdenerwował i jej nie dał więc zmieniła lekarza. Wiesz to jest bardzo dobry lekarz tylko bardzo zasadniczy w tych kwestiach i uważa, że ciąża to nie choroba i jak nie ma zagrożeń dla ciąży to zwolnienia nie wypisuje.

reklama
Margotka ja to pracuje bardziej chyba fizycznie, bo na stoisku... i dźwigam a to skrzynki a to blachy itd. więc raczej mój lekarz nie będzie robił jakby co żadnych problemów. No i raz już poroniłam to też inaczej lekarz patrzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry