• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój mąż chce Antka ,a ja nie wiem Antoni to takie poważne nie? jakies takie zobaczymy co będzie oby babka bo jakieś takie przeczucie mam a dowiem się 7 listopada :) Marcel mi się też podoba a mojemu mężowi nie

Mynia miała bardzo wymęczający tydzień więc pewnie odpoczywa :)Ciekawe jak tam jej temp

reklama
Pianko ja myślałam, że wymioty mnie ominą :) Oj ja głupia, ale mam nadzieję że nie potrwają długo no i będą mnie męczyły przed wyjściem do pracy a nie np. w drodze czy w pracy.

Aga ja się dziś czuję w miarę, jeśli nie liczyć porannych wymiotów, a tak to jest ok :) Tylko strasznie nie chciało mi się dziś do pracy przychodzić i już chciałabym mieć skończony ten 12tc :)

Margotko mi się wymioty zaczęły w 8 tc i trwały do 13 w 14 tygodniu wymiotowałam już tylko raz :) Ale rzyganko to dobry znak kochana :))
A może czas na L4 czy nie chcesz jeszcze

Czarnooka mi się wydaje że ja też miałam właśnie w 9 dc te plamienia około owulacyjne i nawet byłam z tym u lekarza bo nie wiedziałam co to i on mi mówił ze to właśnie może być to
, a u Ciebie kochana to może być od stresu

Ostatnia edycja:
Aga ja chętnie na L4 tylko pewnie i tak bym musiała trochę pracować z domu, bo nie mogę tak z dnia na dzień odejść, bo nie ma dla mnie zastępstwa:/ a po drugie to mój lekarz nie chce dawać zwolnień :/ więc musiałabym zmienić lekarza też i się tak właśnie zastanawiam co robić.

Margotka to dziwny lekarz jak nie chce dać Ci zwolnienia. Powiedz mu, że źle się czujesz itd. i może wtedy wypisze.

Dobra Dziewczynki, mykam do pracy. Napiszę wieczorkiem. Miłego Dzionka :-)

Paulinko ten sam lekarz też w 14 tyg powiedział że jest przewaga dziewczynki i sprawdziło się jest córa także zobaczymy teraz :) ale tak sobie gdybałam że jak będzie niewielka różnica wieku to dwie dziewczynki powinny się fajnie dogadać nie wzięłam opcji co jak będzie braciszek hehe
A z małą podróżujemy odkąd skończyła 2 m-ce, po jej narodzinach jeździmy nawet więcej niż jak byliśmy sami :tak: i bez wanienki się obyło-większa miska w zupełności wystarczyła:-D a odkąd siedzi i tak kąpie się w brodziku, na wyjazdach śpi z nami w łóżku na szczęście nie mamy z nią większego problemu :)

Laluś mówiłam i nic... A wiem, że on nie daje bo moja koleżanka też do niego chodziła w ciąży i wprost mu powiedziała, że chce L4 to się zdenerwował i jej nie dał więc zmieniła lekarza. Wiesz to jest bardzo dobry lekarz tylko bardzo zasadniczy w tych kwestiach i uważa, że ciąża to nie choroba i jak nie ma zagrożeń dla ciąży to zwolnienia nie wypisuje.

reklama
Margotka ja to pracuje bardziej chyba fizycznie, bo na stoisku... i dźwigam a to skrzynki a to blachy itd. więc raczej mój lekarz nie będzie robił jakby co żadnych problemów. No i raz już poroniłam to też inaczej lekarz patrzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry