reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Olka1988 to trzymamy za ciebie kciuki:tak:
**ewelka** twoja mała już dwa ząbki ma a mojej dopiero pierwszy wyszedł:szok::-)

reklama
hej dziewczynki..
wróciłam ze szpitala....musze sie zbierac bo lece na wizyte u mojego ginekologa....na razie z cukrzyą ok....ale martwie sie o to łożysko....mam nadzieje ze mój synus podrósł:) uciekam napisze potem

Marcy trzymamy kciki!!!
co do @ to ja chyba pierwsza dostalam po 4miesiacach od porodu. i do teraz mam nie regularne:/ mialam dwa cykle z tabletami ale jakos bylam senna po nich i jeszcze bardziej depresje łapałam. pozniej odstawiłam... no teraz tez czekam za @ bo zupelnie nie mma pojecia kiedy powinnam dostac. przed ciaza mialam co 32dni , 32-gi dzien minąl 5 maja:)czyli wczoraj. jak narazie @ brak. oby nie ciaza bo chyba wpadne znowu w depresje. nie zebysmy nie chcileli dzidzi ale ja strasznie boje sie porodu...i to by mnie wlasnie przez cala ciaze dobijało.
ewelka- twoja Wikunia doscigla Flipera tez ma dwa zabki. i narazie stoi w miejscu. lada chwila przebije sie gorny...bo juz dentysta sprawdzila jakis 1mm zostal moze juz teraz pół. mały marudny strasznie. ehhh
glowa co chwile obita zapomina ze chodzic nie umie i sie puszcza mebli. apetyt jak zawsze mu dospisuje...kupy mimo dety cynkowej nadal zielone.
a co u was?? przepraszam ze was zaniedbuje ale wiosenne przesilenie mnie dopada.:P

Hej wszystkim ;-)
widze że panuje temat spózniających się miesiączek itd...
mnie po ciąży sie rozregulowalo z 29 dniowych cykli zrobiły się33-35 dni plus minus nigdy do końca nie wiem kiedy przyjdzie:-D
3mam kciuki za wszystkie oczekujące ;-)będzie dobrze

Ewelka
ale duża już córcia i jaka śliczniusia:-)

Pozdrawiam wszytkie i zakukam pewnie w weekend jak będe miaąl ciut wiecej czasu bo teraz eh...nie mam na nic czasu....

brrr... i jeszcze pogoda się zepsuła

papa:happy2::happy2::happy2:

u nas tez pogoda okropna: zimno, pada deszcz, wiatr wieje... ale mnie ta pogoda dziś w domku nie zatrzymała. Poszłam sobie z dziećmi na zakupy. Kupiliśmy troszkę ubrań (głównie dzieciom) no i udało mi się wreszcie kupić gryzaczek z Tommee Tippee DZIĄSEŁKO - o taki :
Gryzak, gryzaczek DZIĄSEŁKO Tommee Tippee róż (629195644) - Aukcje internetowe Allegro
Mała jak go sobie przygryza to jest o wiele spokojniejsza! Także polecam wszystkim mamą którym pociechy zaczynają ząbkować... Ja jestem z niego bardzo zadowolona, a mam go dopiero parę godzin :tak::tak::tak:

Bella
Wybacz faktycznie mój błąd bo zapomniałam o problemach serduszkowych Twojego maleństwa, a w takim przypadku faktycznie lepiej pewnie żeby nie chorował. Daj znać koniecznie co powiedział lekarz.

My jutro się szczepimy...hmmm mam nadzieję, że tym razem lekarka nie przełoży tego i będziemy mieli z głowy. W sumie zmobilizowałam męża żeby poszedł z małą na szczepienie, bo ja znów musiałabym się z pracy zwalniać i załatwił na jutro zamianę w pracy i pójdzie :cool2:

Lecę teraz do mojego Hanuteczka bo mi narozrabia za plecami :-p

jestem... padam na głowę....byłam na wizycie u mojego gina... moj synuś wazy 1950 gram....czyli ze urósł od czwartku 250 gram:) ciesze sie ze choc trochę mu przybyło....łożysko to juz inna sprawa....faktycznie sie starzeje....ale przepływy są ok...na razie...co tydzien mam chodzić do mojego lekarza , i na ktg...mam nadzieje ze bedzie ok

ilonka dziekuje bardzo na pewnos ie przydadza:)

ola a jak miesiączka??

martilla - trwał mi 6dni, siódmego dnia miałam już takie delikatne plamienie tylko... czyli trwał mniej więcej tak jak przed ciążą. A dlaczego pytasz ?

ps. @ jeszcze nie mam :-(:-(:-( i dołuję się już tym coraz bardziej. Mam taki strach przed zrobieniem testu, że nie wiem czy w sobotę się przetestuje (jak jutro się nie zjawi, to w piątek kupuję test i w sobotę chce się testować).

reklama
Marcy - cieszę się że Twój synuś większy... Oby szybko przybierał i był już w gotowości przywitać się z mamą i tatą no i oczywiście ciotkami z bb :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry