Olka1988
Fanka BB :)
Martilla - książki obecnie żadnej nie czytam. A te które czytałam nie są ani trochę podobne do moich snów. Przeczytałam od niego około 15książek. Niektóre były o indiańskich demonach, jedna o "DZIECKU CIEMNOŚCI" - akcja toczyła się w Warszawie (na początku była tak straszna że bałam sie iść do ubikacji w nocy), jedna była o "nawiedzonym domu", inna o domu który wciągał ludzi w ściany - miało to związek z tak bardzo znanymi liniami ley, jeszcze inna o dwóch braciach którzy zamieszkali w Afryce i zajmowali się diamentami... Nie wiem czemu mam takie sny. Dziś śniło mi się że zginęłam w wypadku samochodowym... nawet swój pogrzeb widziałam. Okropne, chociaż podobno jak się śni własna śmierć to oznacza to długie życie... 
Marcy nie odpisuje mi od dwóch dni na smsy. Mam nadzieję że u niej wszystko ok. Zawsze mi odpisywała, a teraz taka okropna cisza nastała. :-
-
-( Dziś do niej napiszę, a jak nie odpisze to spróbuję zadzwonić. Może nie ma kasy na karcie... Jak nie będzie chciała ze mną rozmawiać to nie odbierze telefonu. Za dwa dni ma termin porodu...

Marcy nie odpisuje mi od dwóch dni na smsy. Mam nadzieję że u niej wszystko ok. Zawsze mi odpisywała, a teraz taka okropna cisza nastała. :-